Hvor skal du tilbringe din nytårsaften i London?

London er et episk sted at tilbringe sin nytårsaften…. Og nytårsdag 😉 Ja, London kan være en dyr by, men hvis du har lidt lokalkendskab, er det fuldt ud muligt at få en overkommelig nytårsaften! Vi er her for at hjælpe med det..

Fyrværkeri

1_4DFj0Mu

Den største begivenhed! (Themsen – Southbank) Det ville ikke være rigtigt ikke at nævne det enorme fyrværkeri, der finder sted på Themsen ved London Eye. Det er officielt kendt som Londons borgmesters fyrværkeri, og i år samarbejder det med Unicef. Billetten koster en tier, men det er et af de største og bedste fyrværkerier i verden!

Billetter

Nærmeste metrostop: Westminster, Embankment, Waterloo, Charing Cross

For de romantiske/svage! (Primrose Hill) Tag til Primrose Hill og få en fantastisk udsigt over London, og se alle fyrværkerierne gratis. Det er blevet lidt af en favorit nytårsaften, så du vil ikke være alene på denne 78 meter høje bakke! Nyd den hyggelige atmosfære, og tag dine festlige drinks med.

Nærmeste metrostop: Regents Park, Chalk Farm, Swiss Cottage

Klubberne!

2_hBBBt4X

London har masser af klubber og barer, der holder nytårsaften. Vi har udvalgt et par af vores yndlingssteder, men tjek den fantastiske Y-Plan-app for mange flere ideer!

Tropisk nytårsfest (Village Underground)

Dette sted er virkelig cool, det var engang et forladt victoriansk pakhus – nu en af Londons hotteste klubber. Soundcrash får følgeskab af nogle nye og spændende DJ’s, bl.a. Giles Peterson!

Pris: £29,70 – £38,50. Billetter

Nærmeste transportmiddel: Shoreditch High Street

Club NME NYE Ball (KOKO)

3_YaTUGFq

I et tidligere liv var denne superklub et teater, og den har altid et af de mest opstemte publikum i London. Hovednavnet er The Bohicas og DJ Ed Wilder.

Pris: 25,31 pund. Billetter

Nærmeste transport: Mornington Crescent

XOYO (MED Bondax Chris Lorenzo Darius)

Det elektroniske makkerpar Bondax er hovednavnet med en blanding af house, post-dubset, R&B og garage. Denne toetagers klub har et street art-interiør … hvis du ikke har for travlt med at danse dig selv ind i nytårsaftens glemsel til at lægge mærke til det! Anses for at være en af Londons bedste og venligste klubber. Den giver ravere fornemmelsen af et varehus med den intime atmosfære (det bliver svedigt!) af din lokale pub. De to rum – begge komplette med kraftige lydsystemer, utrolige lasere og et berygtet ‘I feel Love’-neonskilt, som du utvivlsomt vil instagramme på et tidspunkt i løbet af natten.

Pris: £35 – £45.60. Billetter

Nærmeste transportmiddel: Shoreditch Highstreet (overground) eller Old Street Tube Station

Okay, det er sjovt at feste nytårsaften, men vi synes, at det er endnu bedre at gå i byen nytårsdag … det er bare lidt frækkere, ikke? Vores favorit til nytårsdag må være..

Secretsundaze (Former)

4_679duCL

Vi elsker dette, fordi du får en total blanding af klubgæster, der har taget på fra aftenen før, og friske folk med glitrende øjne, der starter deres festligheder! Dette års event finder sted i trendy Hackney’s Shapes og har en warehouse-stemning. Leon Vynehall og Joey Anderson vil blænde de dagaktive klubgæster med et udvalg af house og techno.

Pris: £9,50 – £14,50. Billetter

Nærmeste transport: Hackney Wick (undergrundsbane)

Mens vi skriver dette indlæg, er der ledige senge på vandrerhjemmet til nytårsaften i London. …. Se og book her. Det kan være, at det hostel, du vælger, har sin egen fest – vi har hørt et rygte om, at Clink78 holder en stor fest, og Astor Hostels har altid et fyldt festprogram (og så ligger de på fantastiske steder rundt omkring i London). St Christopher’s i Camden ligger et stenkast fra Koko, og The Dictionary Hostel i Shoreditch er perfekt til både XOYO og Village Underground.

For at hjælpe dig med at komme rundt, kan du læse vores blogindlæg om vores foretrukne London-apps.

Tak til Dominic Alves, Montecruz Foto, Victor Camilo, Paul Hudson og Giggling Gigi for deres fantastiske Flickr-billeder.

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top