Nytårsaften 2017 i New York: Hvad skal man lave?

Language Specific Image

Er du på udkig efter ting at lave nytårsaften 2017 i New York? At tilbringe nytårsaften i The Big Apple er uden tvivl alles drøm, og vi kan sige, at det er en af de ting, man bør gøre mindst én gang i livet. Byen forvandles nytårsaften, og julepynten fra den forgangne jul blander sig med luften af forventning til den nytårsaften, der snart kommer. Nytårsaften i New York er magisk, og vi er klar til at give dig alle tips til at tilbringe den 31. december på den bedst mulige måde, fortælle dig om begivenheder, tilbud og alt, hvad du behøver at vide for at opleve din nytårsaften 2017 på en unik måde … og hostels i New York er virkelig gode!

Nytårsaften 2017 i New York – hvad skal man lave?

1. Nytårsaften i New York City

Capodanno 2017 a New York cosa fare
Når man spørger sig selv, hvad man skal lave på pladsen nytårsaften i New York City, kommer man helt sikkert til at tænke på den fantastiske Times Square, hvor alle samles for at vente på Ball Drop, en gigantisk kugle, der sænkes ned fra One Times Square-bygningen for at markere begyndelsen på det nye år. Det er New Yorks mest berømte ceremoni nytårsaften og tiltrækker derfor mange menneskers opmærksomhed, både turister og ikke-turister.
Det anbefales at tage plads fra sidst på formiddagen og huske på, at alle gader vil være afspærret, og der vil være lange sikkerhedstjek og ringe mulighed for at gå på toilettet.
Det er helt sikkert spændende at tælle ned på pladsen, men lad os sige det med det samme: Det er en stor udfordring, så vær forberedt og veludrustet, og husk også, at det bliver meget, meget koldt i New York i december!

2. Nytårsaften diskotek i New York

Blandt nytårsaftens tilbud i New York kan vi ikke undlade at nævne diskotekerne. Der arrangeres så mange aftener, der er så mange ting at lave, og der er så mange forskellige muligheder at vælge imellem, men pas på, priserne er alle ret høje, og vi råder dig til at få dine billetter i god tid, for jo tættere du kommer på datoen, jo mere vil prisen stige.
Husk, at begrebet clubbing i New York er helt anderledes end det, vi er vant til i Italien, og at aftenerne sjældent varer længere end til kl. 3 om natten, så glem alt om at vente til daggry med at danse.
Blandt alle de forskellige aftener, der er tilgængelige, anbefaler vi, at du går til Gold Bar, der ligger på 389 Broome St, i et helt gyldent miljø serveres fremragende cocktails, til nytårsaften er formlen åben bar, billetter starter fra et minimum på $ 112 med indgangen efter midnat og en halv, men natten slutter kl. 2.
Billigere, men lige så fint, især fordi det har en meget velholdt terrasse, er STK Downtown & Rooftop, på 26 Little W 12th St, her koster indgangen efter kl. 12.30 $29. Også her er formlen åben bar, og det fortsætter indtil kl. 2 om natten.
Vi anbefaler, at du klikker ind på denne side, hvor du kan købe billetter til en dansende nytårsaften i New York!

3. Nytårsaften i New York: begivenheder

Capodanno 2017 a New York cosa fare
Det, man ikke må gå glip af, når man fejrer nytårsaften med respekt for sig selv i en hvilken som helst by i verden, er fyrværkeri, og New York er selvfølgelig ingen undtagelse. Der er flere smukke steder, hvorfra man kan se disse vidunderlige farvehjul. Det gode ved dette sted er, at det er lidt hævet over resten af parken, og at det ligger tæt på søen, hvor det vil være endnu mere imponerende at se refleksionerne af ilden i vandet.
Et andet sted, man ikke må gå glip af, er New York Harbor syd for Manhattan. Tænk på, hvor smukt det er at se Frihedsgudinden med fyrværkeriet som baggrund, der farver byens himmel.
Endelig, hvis de to første steder ikke fascinerede dig, anbefaler vi, at du tager til Prospect Park i Brooklyn, en anden vidunderlig park, hvor fyrværkeriet, der lyser himlen op, ikke vil skuffe!

4. Nytårsaften i New York… på et krydstogt

Ja, der er masser af krydstogter, hvor man kan tilbringe nytårsaften på den bedst mulige måde. Afhængigt af budget og behov kan man vælge mellem forskellige formularer. De billigste inkluderer en fest efter middagen, hvor man får snacks og en åben bar, indtil man vender tilbage til havnen.
Grunden til at vælge denne løsning er helt sikkert den suggestive side af sagen, det vil være smukt at se fyrværkeriet fra Hudson River med et glas champagne i hånden, vendt mod Manhattan.
Hvis du ikke har for mange prætentioner, vil vi give dig et tip: 24 timer i døgnet afgår der skibe fra Staten Island, de er gratis, og hvis du gør det sådan, at du er med på midnatsturen, får du den samme udsigt helt gratis!

5. Nytårsaften i New York: løb

Hvis du er løbeentusiast og gerne vil bruge årets sidste aften på at udleve din passion, så er det her lige noget for dig! Mødestedet er kl. 22 i Central Park, hvor musik, dans og sjov venter på dig i to timer, indtil klokken slår midnat, hvor det 4 km lange maraton sammen med fyrværkeriet starter for at byde velkommen til 2017!
Du kan få alle oplysninger og tilmelde dig løbet ved at klikke her , hvor du også kan se alle de andre arrangementer for løbeentusiaster!

6. Nytårsaften i New York Gåtur på Brooklyn Bridge

Capodanno 2017 a New York cosa fare
En af newyorkernes traditioner nytårsaften er at spadsere over Brooklyn Bridge, og tro ikke, at det er så nemt, for du skal have billetter for at gøre det, og dem kan du købe på stedet eller online på hjemmesiden, prisen er ikke ligefrem billig, faktisk koster hver billet 35 dollars (onlinepris), men det show, du vil se, vil være hver eneste dollar værd, du bruger.
Tidspunktet er kl. 22.30, og inkluderet i prisen er en guide, der forklarer byens historie.

7. Nytårsaften i New York på to (eller flere) hjul

Hvis du er i humør til en gratis nytårsfest, kunne dette være noget for dig. Alt, hvad du behøver, er en cykel (eller et skateboard), og så kan du slutte dig til en sjov gruppe, der kører fra Square Park kl. 22 og cykler til Belvedere Castle i Central Park, hvor der er en vidunderlig fest med dans og sjov.
Hvis du ikke vil cykle, men bare nyde den afsluttende fest, kan du gå direkte kl. 23.45, som er det planlagte ankomsttidspunkt.
For mere information og for at se de andre tohjulede arrangementer, der er planlagt i slutningen af december i byen, skal du bare gå til dette websted.

8. Nytårsaften i New York på taget

Nej, det er ikke en slåfejl, vi ville med vilje stave ordet “rooftop” med stort bogstav, fordi vi taler om byens tag par excellence: Empire State Building.
Hvem har ikke hørt om den, og hvem har ikke set mindst én kærlighedsscene filmet på terrassen af denne høje skyskraber, der dominerer hele New York? Tænk bare, hvis det er dejligt at have udsigt over hele byen om dagen nytårsaften, så bliver det endnu bedre.
Empire State Building er så høj, at alt efter hvilken side du vælger, vil du se forskellige ting: nordsiden vil give dig udsigt over Central Park og Times Square, østsiden over Prospect Park og en del af Central Park, mens sydsiden stadig har udsigt over Prospect Park og NY Harbour, og vestsiden over Times Square, Ny Harbour og en lille del af Central Park.
Er det ikke klart? Kom i god tid og rekognoscér lidt, så du kan vælge den side, du bedst kan lide!

9. Nytårsaften i New York til rytmen af jazz

For jazzelskere er New York den perfekte by, selv nytårsaften. Der er masser af steder, der tilbyder temaaftener, og blandt dem anbefaler vi Blue Note, hvor du kan sige farvel til nytårsaften til tonerne af Chris Botti, et show, du ikke må gå glip af!

10. Nytårsaften i New York: en dukkert i havet

Det er en tradition, at folk den 1. januar samles til Polar Bear Plunge, et kollektivt havdyk, der finder sted på Coney Island. I betragtning af de kolde temperaturer anbefaler vi det ikke, men det vil helt sikkert være sjovt at gå en tur derhen for at se denne tradition udfolde sig. Det er også en mulighed for at gøre velgørenhedsarbejde, da der organiseres fundraising til forskellige formål.
Capodanno 2017 a New York cosa fare
Mange tak til L.E. Daniel Larsson, Charles Smith og Anthony Quintano for de flotte fotos på Flickr!

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top