Ugens hostel: Soul Kitchen, Sankt Petersborg, Rusland

Language Specific Image

Med en vurdering på 99 % fra næsten 1.000 anmeldelser og en hylde fuld af Hoscar-priser (#1 Hostel in Europe, #1 Hostel in Russia, #1 Best Small Hostel IN THE WORLD …. vi kunne blive ved) er det tydeligt, at Soul Kitchen har blæst folk bagover. Det hele handler om personlige detaljer. Maden og drikkevarerne er lavet med kærlighed og masser af sjæl! Køkkenet er vandrerhjemmets helligdom, og ejerne henter jævnligt en russisk kok ind, som laver traditionelle 3-retters middage plus tilbehør og vin for kun 1000r (£10). Rengøringsdamen gør morgenerne umagen værd med sin friskbagte “piroshky” aka russisk æbletærte (sørg for at stå tidligt op, for den er MEGET populær!!), og der er frisk kaffe hver dag, som du kan forsyne dig med.


The Soul Kitcheners gør en ekstra indsats for at gøre vandrerhjemmet til et hjem med deres loungeområder. Du finder en pladespiller med en bunke plader, du kan lytte til, og et projektorlærred med en stor filmsamling til en regnvejrsdag. Russere såvel som internationale besøgende strømmer til Soul Kitchen, og den afslappede atmosfære gør det nemt at få venner og opbygge et lille fællesskab 🙂


Vandrerhjemmet ligger utroligt godt lige ved en kanal, tæt på eremitagen og St Isaacs-katedralen. Ud over al den særlige behandling fra personalet elsker de også at vise dig rundt med ture til loppemarkeder og en barcrawl, der starter med et lokalt shot af chill sauce, kirsebærsirup og vodka. Zazdarovje!
Hvis du allerede er solgt af maden, personalet og beliggenheden, skal du bare tage et kig på de smarte værelser. Du kan vælge mellem en 8-sengs eller 4-sengs sovesal, en twin private eller en double bed private, som ser sådan ud >>>.


Kort sagt, vi elsker Soul Kitchen Hostel! Det lyder, som om vores kunder også er faldet pladask for stedet….
“Jeg har rejst rundt i verden i de sidste 10 år, og jeg har aldrig oplevet et hostel som dette!!! Dette er helt sikkert det bedste sted at kalde “hjem”, mens man er væk hjemmefra. Fra venligt og hjælpsomt personale, fantastisk køkken og sikre og rene værelser … det er faktisk værd at bo i St Petersborg, bare for selve vandrerhjemmet!”
“Fantastisk hostel! Personalet var meget hjælpsomme. De organiserede en lokal kok til at forberede julemiddagen, mens jeg var der, og det skabte en af de bedste aftener i mit liv – rejsende fortalte fantastiske historier, mens de delte smuk russisk mad.”
“Jeg har rejst i 30 lande, hovedsageligt i Europa og Øst-/Sydøstasien, og Soul Kitchen er helt sikkert et af de bedste, jeg har boet på. Der er en fantastisk stemning indenfor, et vildt cool køkkenområde, og personalet er fantastisk. Især Leo var ekstremt hjælpsom – meget lydhør over for e-mails før og under mit ophold. Soul Kitchen har lavet/leverer et FANTASTISK bykort med anbefalinger af restauranter og barer (som holder sig væk fra de turistprægede steder). Kan varmt anbefales!
“Personalet er meget rart og venligt. De fik mig til at opdage Paloska… Det vil jeg aldrig glemme dem for…”
Hvad venter du på? Book her!
Et hurtigt visum-tip…
Hvis du kun skal være der i kort tid, går der en færge fra Helsinki, Tallinn og Stockholm, og ved at bruge denne transport kan du blive i Skt. Petersborg i 3 dage uden visum. Mere info her.
Hvis du tager færgen, så køb en “tour”-bus, som faktisk bare er en shuttlebus, der henter dig ved færgen og sætter dig af kun 2 minutter fra vandrerhjemmet 🙂

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top