På opdagelse i en ny by: 12 timer i London (med græskaret Jack!)

Når man lander i en helt ny by for første gang, er det spændende, ja, men også lidt skræmmende! Jeg mener, hvor skal man overhovedet begynde? Vores ven Jack tog til London til Halloween, fordi han havde hørt, at det er en mangfoldig by og et populært græskarsted på denne tid af året. Det kan være betryggende at se kendte ansigter, når man udforsker et nyt land. Jack brugte hele dagen på at tjekke ud, hvad London har at byde på. Han er ret ferm med et kamera, så tjek hans højdepunkter!

1_JHE11yw

Jacks eventyr fik en dårlig start! Nu opfordrer vi ikke til kannibalisme, men vær åben, når du prøver nye ting!

2_z8Elya3

London er hektisk! En god måde at udforske byen på er på cykel (også selv om du egentlig bare er et svævende hoved!). De er kærligt kendt som “Boris Bikes”, og du kan betale, mens du cykler.

3_036pX4X

Nogle gange skinner solen endda i den notorisk regnfulde hovedstad! Hvis du er heldig og finder en dag med blå himmel, så få det bedste ud af det!


4_ya5lvBa

Disse knaldrøde telefonbokse er ikoniske, og ja, nogle af dem har stadig telefoner i! Det er dog nok bedst at finde de sorte telefonbokse, da det er der, der er Wi-Fi.

5_EiacFfx

Der er så mange steder at tjekke byen ud fra himlen! Og SkyGarden på Fenchurch Street er helt gratis.

6_pDgbUT8

Mad! (For selv et græskar skal spise!) Hvis du ikke har lang tid og gerne vil prøve lidt af hvert, så tjek nogle af madvognene. Denne suppe-sælgende røde varevogn er på SouthBank (Tube Waterloo)

7_m5mSdoP

Sørg for at stoppe op og se udsigten fra Waterloo Bridge eller en af de mange broer, der krydser Themsen!

8_QILZ0vz

Stop et øjeblik og tag en selfie!

9_gbP49Di

Nogle af Southbanks venlige skatere lader Jack prøve, skål gutter!

10_arlZvEu

Man ved aldrig, hvor man kan støde ind i ligesindede sjæle! Borough Market er også fuld af velsmagende mad.

11_yQz6hem

London Eye er et fantastisk sted at se hovedstaden fra oven!

12_yOt6SPJ

Ok, så undergrundstoget… uanset hvad du gør, så sæt dig ikke på det prioriterede sæde! (Medmindre du bare er et akavet græskar eller har en anden lige så gyldig grund)

13_akMGoIp

Hvis du vil møde nye mennesker, så tjek nogle af Londons fantastiske hostels! Jack fandt sig til rette på Wombats (Tower Bridge). Læn dig tilbage, slap af og vent på, at nye venner kommer til.

14_ynb2dL1

Kig i bøgerne og få lidt inspiration til dine eventyr… Eller spørg personalet på hostellet (det er nok nemmere, hvis du ikke er til stiger)

15_fVxXNMS

Med al den udforskning kan man godt blive lidt tørstig! Vandrerhjemmets barer er de bedste.

16_dKygkk4

Vi er enige Jack, vi er enige!

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top