Een nieuwe stad verkennen: 12 uur in Londen (met Jack de pompoen!)

Language Specific Image

Als je voor het eerst in een gloednieuwe stad belandt, is dat spannend, maar ook een beetje ontmoedigend! Ik bedoel, waar moet je beginnen? Onze vriend Jack ging naar Londen voor Halloween omdat hij had gehoord dat het een diverse stad is en een populaire plek om rond te hangen in deze tijd van het jaar. Het kan geruststellend zijn om bekende gezichten te zien als je een nieuw land verkent. Jack bracht de hele dag door met het bekijken van wat Londen te bieden heeft. Hij is erg handig met een camera, dus bekijk zijn hoogtepunten!

1_JHE11yw

Jacks avonturen begonnen slecht! Nu promoten we geen kannibalisme, maar wees ruimdenkend als je nieuwe dingen probeert!

2_z8Elya3

Londen is hectisch! Een geweldige manier om Londen te verkennen is op de fiets (zelfs als je eigenlijk maar een zwevend hoofd bent!). De fietsen staan liefkozend bekend als ‘Boris Bikes’ en je kunt betalen waar je rijdt.

3_036pX4X

Soms schijnt zelfs de zon in de beruchte regenachtige hoofdstad! Als je geluk hebt en een dag met een blauwe hemel vindt, maak er dan optimaal gebruik van!


4_ya5lvBa

Deze felrode telefooncellen zijn iconisch en ja, sommige hebben nog steeds een telefoon! Het is waarschijnlijk het beste om de zwarte telefooncellen te vinden, want daar is de Wi-Fi.

5_EiacFfx

Er zijn zoveel plekken om de stad vanuit de lucht te bekijken! En de SkyGarden op Fenchurch Street is helemaal gratis.

6_pDgbUT8

Eten! (Want zelfs een pompoen moet eten!) Als je niet lang de tijd hebt en van alles een beetje wilt proberen, ga dan eens langs bij de voedselwagens. Deze soepverkopende Rode Van staat op de SouthBank (metro Waterloo)

7_m5mSdoP

Zorg ervoor dat je stopt om het uitzicht op Waterloo Bridge te bekijken, of een van de vele bruggen over de Theems!

8_QILZ0vz

Stop even, neem een selfie!

9_gbP49Di

Enkele van de vriendelijke skaters op de Southbank laten Jack even gaan, cheers fellas!

10_arlZvEu

Je weet nooit waar je gelijkgestemde zielen tegen het lijf loopt! Borough Market zit ook vol met smakelijk eten om te proberen.

11_yQz6hem

De London Eye is een geweldige plek om de hoofdstad van bovenaf te bekijken!

12_yOt6SPJ

Oké, dus de metro… wat je ook doet, ga niet in de gereserveerde stoel zitten! (tenzij je gewoon een onhandige pompoen bent, of een andere even geldige reden hebt)

13_akMGoIp

Als je nieuwe mensen wilt ontmoeten, ga dan naar de geweldige hostels in Londen! Jack heeft zich geïnstalleerd in Wombats (Tower Bridge). Leun achterover, ontspan en wacht tot je nieuwe vrienden binnenkomen.

14_ynb2dL1

Snuffel in de boeken en doe wat inspiratie op voor je avonturen… Of vraag het aan het hostelpersoneel (waarschijnlijk gemakkelijker als ladders niet je ding zijn)

15_fVxXNMS

Met al dat verkennen kun je een beetje dorst krijgen! Bars in hostels zijn de beste.

16_dKygkk4

We zijn het eens Jack, we zijn het eens!

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll naar boven