Rugbyfansens guide til britisk etikette – 5 måder, hvorpå du kan passe ind under VM i rugby

Cover

I sidste måned begyndte Rugby World Cup 2015, som vores eget Storbritannien er stolt vært for. Forventningsfuldt er mange udlændinge strømmet til London for at se deres hold spille. Vi er selvfølgelig vant til massevis af turister, men i denne måned prøver vi virkelig at være ekstra tålmodige med de små ting, som turisterne gør, og som går os på nerverne. Her er et par eksempler:

Civiliseret kø

Briterne stiller sig i kø til alt. Vi kan godt lide at tro, at vi er en ret høflig nation. Hold op med at skynde dig for at komme først ind i bussen, når den standser, eller med at stå i kø for at blive betjent i baren! Slap af, vær tålmodig, og vent på din tur!

music

Offentlig transport

Hvis vi normalt er ret rolige og tålmodige, er det en anden historie, når vi sætter os ind i metroen. Vær søde at have jeres billetter/Oyster-kort klar, så I ikke skaber kø ved indgangen eller udgangen. Og der er ingen grund til at insistere, din papirbillet er ikke “kontaktløs”, så hold op med at prøve at scanne den på terminalen, der er reserveret til Oyster-kort! Og stå for himlens skyld til højre, når du kører på rulletrapper i metroen! Mens nogle mennesker er for høflige til at rette på dig og vælger at sige hemmeligt, at de er sure, er det ikke alle, der er så tilbageholdende!

underground

Lad være med at stå i vejen!

London er en smuk by. Vi forstår godt, at du gerne vil stoppe for at tage billeder af Big Ben, en rød telefonboks, en rød bus og en rød postkasse. Men lad være med pludselig at stoppe midt på fortovet eller endnu værre midt på vejen! Der bør være et særligt øjeblik til eftertanke for de stakkels sjæle, der forsøger at køre ned ad Abbey Road, mens de med nød og næppe undgår sammenstød med Beatles-fans! Kort sagt, prøv at undgå at skabe en massiv trafikprop eller blive ramt af trafikken bare for at tage en god selfie.

bus

map

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top