Ugens vandrerhjem: Sant Jordi Hostel Rock Palace, Barcelona

Sant Jordi Hostel Rock Palace pool

Du ved, at et hostel bliver rigtig sjovt, når det dedikerer sig helt til rockstjerner. Og det er præcis, hvad Sant Jordi Hostel Rock Palace gør! Når du træder ind ad døren til vandrerhjemmet, vil du se portrætter og referencer til legender som Jimi Hendrix og Paul McCartney overalt. Hvor ofte kan man sige, at man har boet på et hostel med rockkongelige?

Sant Jordi Hostel Rock Palace drums

Men det fantastiske ved dette hostel slutter ikke der. Stedet har en swimmingpool på taget til de dage, hvor du bare har brug for at slappe af og slappe af, lydisolerede værelser, så du ikke bliver vækket midt om natten, og endda en episk guitarsamling!

Sant Jordi Hostel Rock Palace drums hell yeah

Det lokale personale kender Barcelona som deres egen bukselomme, så de kan fortælle dig om alle de bedste aktiviteter uden for alfarvej, som andre turister ikke får mulighed for at opleve. Og nogle gange er de endda værter for deres egne festaftener.

Sant Jordi Hostel Rock Palace reception

Så ja, Sant Jordi Hostel Rock Palace er ret fantastisk. Men du behøver ikke bare at tage vores ord for det. Her er, hvad gæsterne har at sige … “Jeg kan ikke sige nok gode ting om dette hostel! Det er fantastisk! Fremragende infrastruktur, fantastisk personale, billig og god middag og vanvittige aftener! Vil anbefale 110% – det bedste hostel, jeg har været på indtil videre!”

Sant Jordi Hostel Rock Palace dormitory

“Det mest komplette og bedste hostel, jeg nogensinde har været på! Du kan feste og også hvile, aircon var tændt hele dagen i den varme Barcelona-sommer, de ville give dig al information om byen, de tager dig ud hver aften, vandrerhjemmet er helt rent. Vandrerhjemmet ligger tæt på metrostationen, busholdepladsen og masser af barer, restauranter og supermarkeder. En særlig tak til Luiz, Dani, Bruna, Hernan og Gustavo, personalet er bestemt ånden i dette hostel! Kommer snart tilbage!!”

Sant Jordi Hostel Rock Palace reception blue

“Dette var sådan et fantastisk hostel. Jeg ønskede at bo et sted med fantastiske mennesker (personale og gæster) og en gruppe mennesker, der ønskede at have det sjovt, og det var præcis, hvad jeg fandt!”

Er du klar til at opleve det bedste af Barcelona? Book et ophold på Sant Jordi Hostel Rock Palace!

Sant Jordi Hostel Rock Palace guests

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top