10 sorte rejseskabere, du bør følge for at få inspiration til din næste rejse

Language Specific Image

Skabere af rejseindhold er en kilde til inspiration for rejseelskere over hele verden. Faktisk ser 85 % af alle voksne på rejseskabere for at få anbefalinger før en rejse! Repræsentation er så vigtig for at vise folk fra alle baggrunde, at de kan rejse, men desværre mangler rejsebranchen stadig mangfoldighed, fra de piloter, der starter vores rejser, til de bloggere, der deler deres. Mange sorte rejseskabere vender sig mod de sociale medier for at diskutere deres positive og negative oplevelser, fra steder, hvor de følte sig hjemme, til spørgsmål om racediskrimination. Vi vil gerne opmuntre alle rejsende til at møde verden og fremhæve nogle af vores foretrukne sorte rejseskabere, og vi starter med 10, som vi elsker at følge på deres eventyr.

1. Lena – @sowonthego

Lena er ph.d.-studerende og rejser verden rundt som en del af sine studier og deler sine erfaringer som sort, kvindelig solo-backpacker i Latinamerika og Europa. Hun åbner vigtige samtaler fra lande, hvor hun ikke følte sig velkommen, til afmystificering af lande, som andre sorte mennesker ikke tror er sikre for dem. Lena deler sine ærlige meninger, erfaringer med at lære spansk i Latinamerika og budgetrejsetips.

2. Josh – @joshadrift

 

Solorejsende Josh laver filmiske fortællevideoer og motiverer andre til at komme ud og se verden. Hans videostil er helt hans egen, og den smukke måde, han indfanger menneskerne fra de steder, han besøger, minder os om, hvad rejser handler om. Hvis du kan lide positiv energi og rejsehistorier i dokumentarisk stil, så giv Josh et follow.

3. Elshu – @whereintheworldiselshu

Den etiopisk-amerikanske backpacker, Elshu, giver tips til billige rejser og viser, hvordan det er at rejse alene som sort kvinde og immigrant. Hun er fan af eventyrrejser og vandreture, og hendes mål er at opmuntre til mangfoldighed i naturen, når hun deler historier fra Sydamerika, Sydøstasien og Mellemøsten.

4. Yaya – @handluggageonly

Hvis du har brugt noget tid på #traveltok, kan du helt sikkert genkende Yaya fra HandLuggageOnlys dybe, beroligende stemme. Yaya og hans partner Lloyd, der oprindeligt er fra Nigeria, poster detaljerede rejseplaner, anderledes aktiviteter og madfund fra deres eksotiske rejser rundt om i verden og hjemme i Storbritannien. Tjek denne duo ud for episke udsigter og unikke ting at lave.

5. Dominique – @dominiquetravelsss

Dominique, der er født i Storbritannien og har jamaicanske og irske rødder, inspirerer unge mennesker til at føle frygten og alligevel booke den rejse! Fra et kig ind i en dag i en rejsendes liv til anbefalinger af vandrerhjem og rejser på et budget hjælper Dominique andre med at starte deres rejse. Hun deler også tips til unge sorte kvindelige rejsende, så de føler sig bedre tilpas på rejsen, f.eks. krøllet hårpleje og interaktion med folk, der vil tage et billede af dig.

6. Phil – @philwaukee

Phil poster ufiltrerede, ægte historier fra mennesker og steder på sine rejser og uddanner sit samfund i sort historie, lokale delikatesser og autentisk kultur og tradition. Han har en evne til at komme i kontakt med folk, uanset hvor han er, og hans indlæg er både sjove og interessante! Hvis du vil have forfriskende rejseindhold og oplevelser fra det virkelige liv, er Phil din mand.

7. Ayana – @postcardsfromayana

Amerikanske Ayana dokumenterer sine rejser gennem vlogs og sjove øjeblikke og skriver om vandrerhjemsrejser og sine oplevelser med at få venner (herunder at møde sin nuværende kæreste), mens hun udforsker nye steder.

 

8. Clé – @alivelikethewind

Hvis du er fan af et smukt kurateret feed og drømmelignende fotografier, vil du være fan af Clé. Han blander historiefortælling med video og fotografi og skildrer kunstneriske perspektiver på de steder, han besøger. Hans side er som at træde ind i et roligt alternativt univers, hvor han ofte poster digte sammen med sine rejsebilleder.

 

9. Jackie – @lifelikejacki

 

Den britiske solorejsende Jackie deler rejseråd fra sin jordomrejse og bor nu i Australien, og hun opfordrer sorte kvinder til at besøge steder, som hendes samfund ikke tror ville byde dem velkommen. Fra kærlighedshistorier til opdeling af omkostninger – Jackies indlæg vil få enhver til at gribe en rygsæk.

 

10. Skylar & Temitope@skylarmarshai & @tolutemi

Parret Skylar og Temitope beviser, at rejser og mode kan gå hånd i hånd. De deler ud af deres brandfit og pletfri energi fra destinationer over hele verden, samt tips om mad og hvordan det er at rejse som et sort par i lande, hvor sorte mennesker er sjældne, som Japan. Hvis du foretrækker storbyferier frem for rygsækrejser, vil du elske dette par.

Download Hostelworld-appen, så du kan begynde at møde folk, så snart du booker


Du kan måske også lide… 🤩

Fra solorejsende til social sommerfugl: Sådan får du venner på rejsen

Solorejser vs. rejser i et par: hvad du har brug for at vide

15 af de bedste hostels i Europa til dit næste store eventyr

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top