10 utroligt billige rejsemål, der får dig væk fra alfarvej i 2020

Language Specific Image

Tænker du allerede på dine rejser i 2020? Bare rolig, det gør vi også! Vil du gerne et lidt anderledes sted hen og væk fra alfarvej, men vil du ikke bruge en mindre formue på det? Sig ikke mere, for vi har bedt en af vores rejsebloggere om at anbefale 10 af sine foretrukne billige steder at rejse hen i 2020, som nok ikke er på din radar – men det burde de helt sikkert være! Tag afsted nu, men shhhhhh, sig det ikke til de andre….

Hvis du leder efter de hotteste steder at rejse hen i år, så tag et kig på verdens bedste backpacker-destinationer i 2020, men hvis du leder efter noget lidt anderledes, så læs videre!

Bishkek, Kirgisistan

Cheap Places to Travel in 2018 - Bishkek, Kyrgyzstan

📷@13true

Du kan sikkert ikke se det på et kort, men Bishkek er en mørk hest i kampen om at blive verdens næste store rejsemål. Denne charmerende forpost på Silkevejen er en behagelig base for at udforske Kirgisistans utrolige kultur og natur. På bare en time kan du vandre i den nærliggende Ala Archa National Park, en af de bedste dagsture i verden. Eller hvis du vover dig lidt længere væk, er der mulighed for ridning og ørnejagt lige ved hånden. Du læste det her først: Kirgisistan er den næste store ting. Og husk at tjekke det populære Interhouse hostel – det er fantastisk!

Vandrerhjem i Kirgisistan

Ios, Grækenland

Cheap Places to Travel in 2018 - Ios, Greece

📷@krisdoffer

Kun et par kilometer væk fra det overfyldte Santorini ligger et af de bedste billige steder at rejse i Europa. Ios er en ø, der er næsten lige så smuk og langt mere budgetvenlig end sin større søskende. Hvide murede bygninger strækker sig hen over bjergskråningen med udsigt over en smuk bugt – det lyder idyllisk, ikke?! Du kan endda få et værelse med havudsigt på Francescos hostel, og for et par euro mere kan du få dig en lækker gyro (fladbrød med kød) til aftensmad. Har du lyst til en drink (eller ti)? Så tag ind til byen, hvor de mange billige barer pulserer til den lyse morgen.

Vandrerhjem i Grækenland

Kiev, Ukraine
Cheap Places to Travel in 2018 - Kiev, Ukraine

📷@travellemming

Kiev er en kosmopolitisk by for den budgetrejsende med high-end smag. Med hippe restauranter, livlige sommerstrandklubber og fantastisk arkitektur finder du ikke dette niveau af klasse andre steder til disse priser. Og selvom en tragisk krig stadig omslutter den østlige del af Ukraine, bør du ikke lade det afholde dig fra at besøge byen: Kiev er fuldstændig sikker. Og selv om et besøg kan være rystende, så tag en tur til Tjernobyl – en fascinerende oplevelse, som du kun kan få i Kiev.

Vandrerhjem i Ukraine

Almaty, Kasakhstan

Cheap Places to Travel 2018 - Almaty, Kazakhstan

📷@alimbek_ulan

Hvis du stadig tænker på Borat, når du tænker på Kasakhstan, er du blevet tragisk vildledt! Almaty er en fantastisk by med grønne gader, en livlig cafékultur og et fantastisk natteliv – og dens beliggenhed ved Tien Shan-bjergene er helt surrealistisk. Om dagen kan du udforske de smukke bjerge til fods eller stå på ski, og om natten kan du deltage i Almatys livlige latinske dansescene (ja, det er rigtigt: salsa er stort i Kasakhstan). Tag til Almaty Backpackers, som er et superpopulært sted at møde nye rejsekammerater.

Vandrerhjem i Kasakhstan

Oaxaca, Mexico

Cheap Places to Travel 2018 - Oaxaca, Mexico

📷@mrtakeiteazy

I Oaxaca vil du tilbringe dine dage med at svømme i naturlige infinity-pools, der fodres af varme kilder, udforske forstenede vandfald og besøge tusind år gamle træer. Men det rigtig sjove sker om natten, når Oaxaca City kommer til live. Bare sørg for at holde øje med dit indtag af mezcal – den lokale spiritus, der smager som tequilas røgede fætter! Oaxaca er berømt for sin oprindelige kultur og er klar til et stort comeback efter et tragisk jordskælv, der kortvarigt bragte byen i medierne. Bo på Casa Angel Youth Hostel, hvor man kan få et elegant, moderne design og en stor, fantastisk gårdhave for kun £8 pr. nat.

Vandrerhjem i Mexico

Cairo, Egypten

Cheap Places to Travel 2018 - Cairo, Egypt

📷@mayabrettschneider

Okay, så Cairo er ikke ligefrem obskur. Men siden det arabiske forår i 2011 og en håndfuld højt profilerede, men isolerede terrorhændelser er antallet af besøgende styrtdykket, hvilket gør det til et af de bedre billige steder at rejse i 2020. Men på grund af den høje ledighed på hotellerne og det egyptiske punds styrtdyk er Cairo lige nu et af de bedste rejsetilbud, der findes. Det populære Meremees hostel koster kun et par pund per nat, mens en god falafelsandwich fra en gadesælger kan koste så lidt som 10 pence (det er ikke en skrivefejl!). Og behøver vi at nævne, at et af verdens sidste syv vidundere ligger kun en kort metrotur fra Cairo centrum?!

Vandrerhjem i Egypten

Svaneti, Georgien

Cheap Places to Travel 2018 - Svaneti, Georgia

📷@olga_parsons

Mongolerne kunne ikke erobre det. Det kunne osmannerne, perserne eller araberne heller ikke. Afskåret fra resten af verden af takkede bjerge er Svaneti som et middelalderland fanget i tiden. Det er også det perfekte valg, hvis du leder efter billige steder at rejse hen i Europa. Tidligere var landvejen den eneste vej ind, men den georgiske regering subsidierer nu daglige flyvninger fra Tbilisi til kun 25 pund for en enkelt tur – resultat! For et par pund mere kan du bo på Nino’s Guesthouse, mens du vågner op til nogle af de mest fantastiske udsigter i hele Europa.

Vandrerhjem i Georgien

Nagarkot, Nepal

Cheap Places to Travel 2018 - Nagarkot, Nepal

📷@purrdyyprincess

Flybilletter koster måske lidt mere, men du vil hurtigt opdage, hvorfor Nepal er på vores liste over billige steder at rejse hen. Hvis galskaben i Kathmandu, Nepals hovedstad, er for meget at håndtere, så hop over til nærliggende Nagarkot for en fredfyldt smag af nepalesisk landsbyliv og fantastisk udsigt over bjergene. For kun 12 pund pr. nat kan du bo på det komfortable Hotel Mount Paradise, og for kun 2 pund mere får du en varm og lækker middag med nepalesiske momos. Men det er en god idé at stå tidligt op for at se solopgangen over Himalaya – hvis det ikke er fredfyldt, ved vi ikke, hvad det er!

Vandrerhjem i Nepal

La Paz, Bolivia

Cheap Places to Travel 2018 - La Paz, Bolivia

Endnu en fjerntliggende budgetdestination i 2020. La Paz ligger i en dal mellem skyhøje bjergtoppe og kan give dig åndenød – men ikke kun på grund af dens højde (11,975 fod)! Gaderne i La Paz har en energi, der ikke lader sig beskrive – gademusikanter konkurrerer om pladsen på fortovet med abuelas, der sælger hjemmelavet konfekt, mens svævebaner fragter pendlere fra det travle centrum og op på bjergskråningerne. Og du finder ikke mange andre turister i La Paz, så dine pesos rækker langt her. Hvis du vil have billige drinks og en super sjov stemning, skal du tage til Loki Hostel eller Wild Rover.

Vandrerhjem i Bolivia

Om forfatteren

Nate har rejst i over tres lande på seks kontinenter. Han blogger om nye destinationer på TravelLemming.com, eller find ham på Facebook og Pinterest.

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top