21 ting at lave i nærheden af Londons Covent Garden

Language Specific Image

Det, der engang var et blomstrende markedsområde i det centrale London fyldt med duften af blomstersælgere, kastanjerister og Londons hestetransportsystem, er nu et af de mest populære rejsemål for shopping, teater og spraglede aftener i byen. Blandt de tårnhøje teatre, karnevalistiske gadeartister og menneskelige statuer er der en verden af originale og underholdende tilbud at hente i Covent Garden. Tag et kig indenfor og udforsk Sohos mere afdæmpede og sofistikerede lillesøster..

Wildwood Køkken

Wildwood Kitchen, Covent Garden

Det perfekte sted at tilbringe en afslappende frokosttid eller spise noget lækkert middelhavskøkken, før man tager ind til Theatreland. Ud over et opfindsomt udvalg af pizzaer til under en ti’er tilbyder de også et par varianter af klassikerne, bl.a. en burger med vildsvin og chorizo.

Åbningstider: Mandag – lørdag kl. 12-23; søndag kl. 12-22.30. 184 Shaftesbury Avenue, London, WC2 8JB

Tristan Bates Teater

Tristan Bates Theatre, Covent Garden

Det interne teater på det legendariske Actor’s Centre er et fantastisk sted at se noget af det mest originale, opfindsomme, rørende, sjove og spændende fringe-teater i London. Det er også det perfekte sted at få øje på morgendagens stjerner i intime omgivelser, da mange af produktionerne her er blevet overført til større spillesteder.

Åbningstider: Mandag – lørdag kl. 10.00 – 22.00; søndag kl. 10.00 – 18.00. 1A Tower St, Covent Garden WC2H 9NP

Kopapa

3_GMHsWFS

Peter Gordon er uden tvivl en af de mest velsmagende og kreative kokke i det centrale London, og han har stået i spidsen for denne indbydende og sofistikerede café-cum-bistro-cum-cocktail-bar-cum-restaurant i næsten fem år. Den ligger lige ved Seven Dials og er perfekt placeret til en bid mad før teateret eller midt i shoppingen, og priserne er konkurrencedygtige. Vores yndlingstidspunkt er søndag morgen, hvor deres fritter eller eksotisk krydrede banantoast med bacon og appelsinblomstlabskovs er en fantastisk måde at fordøje aftenens udskejelser på (sandsynligvis forårsaget af et andet sted længere nede på listen!)

Åbningstider: Mandag – fredag kl. 8-23; lørdag kl. 9-23; søndag kl. 9.30 – 21.45. 32-34 Monmouth Street, Seven Dials, Covent Garden, London, WC2H 9HA

Scoop

Scoop, Covent Garden

Efter vores mening sælger denne klassiske isbar nogle af byens mest velsmagende is. Normalt ville vi anbefale den autentiske italienske straccitella- eller biscotti-smag, men i denne uge er det svært at se bort fra den mørke chokoladefristelse, som er Cioccolato Extra Fondente, direkte fra Madagaskar.

Åbningstider: 11:30 – 23:30. 40 Short’s Gardens, WC2H 9AB.

Monmouth Kaffe

Monmouth Coffee, Covent Garden

Monmouth Coffee har været en fast bestanddel af Covent Garden i næsten 40 år og er det perfekte eksempel på områdets “landsby i en kosmopolitisk storby”. Hvis du vil have en god gammeldags koffeinindsprøjtning, er dette et af de bedste steder i byen.

Åbningstider: Mandag – lørdag 8.00 – 18.30. 27 Monmouth St, London WC2H 9EU

Polpo hos Ape and Bird

Polpo at Ape and Bird in Covent Garden

En af vores yndlingsrestauranter med små retter overtog denne fantastiske pub på Cambridge Circus tidligere på året, og siden da har de ikke set sig tilbage. Der er ikke en eneste ret på menuen, der koster mere end £9, og du kan vælge mellem en række miniaturepizzetter (selv om vi ikke forstår, hvorfor du skulle vælge andet end figen og prosciutto) og derefter mæske dig i deres heftige (både i størrelse og smag) kødboller.

Åbningstider: Mandag – lørdag kl. 12.00 – 11.30; søndag kl. 12.00 – 10.30. 142 Shaftesbury Ave, London WC2H 8HJ

Tømmerhandel

Timber Yard, Covent Garden

Hvis du leder efter en lys, frisk, uhøjtidelig og moderne kaffebar, så er Timber Yard lige i toppen af træet. I 2014 blev den udnævnt til Europas bedste uafhængige kaffebar og vandt også den prestigefyldte 5 Cup Standard – kaffens svar på en Michelin-stjerne. Kombineret med disse råvarer af topkvalitet er menuen fyldt med søde, saftige kager og den slags sandwich, der smager, som om de er designet af Gud og lavet af Elvis. Hvis vi kunne slå vores kontorer op her, ville vi gøre det!

Åbningstider: Mandag – fredag kl. 8-20; lørdag/søndag kl. 10-20. 7 Upper St Martin’s Ln, London WC2H 9DL

Poesi-cafeen

8_sCt6qDY

Uanset om du vil have en stille kop kaffe med en ven, et hul til at arbejde i eller et sted, hvor du kan opdage nogle spændende nye vers, er dette endnu en lille perle. Hele rummet emmer af opfindsomhed, og der er jævnligt optrædener fra digtere, komikere, improgrupper og kunstnere.

Åbningstider: Mandag – fredag kl. 12-23; lørdag kl. 19-23. 22 Betterton St, London WC2H 9BX

Gaby’s Deli

Gaby's Deli, Covent Garden

Det ser måske ikke ud af meget på ydersiden, men denne London-institution, der ligger lige ved siden af Wyndham’s Theatre, kan byde på et lækkert måltid med nordafrikanske og mellemøstlige retter, der slår nogle af de dyrere spisesteder i byen af pinden.

Åbningstider: Mandag – lørdag 11.00 – 24.00; søndag middag – 22.00. 30 Charing Cross Rd, London WC2H DE

Adventure Bar

Adventure Bar, Covent Garden

Steder i det centrale London kan nogle gange være lidt for gammeldags og indelukkede, så det er dejligt, at Adventure Bar er på forkant med nattelivet i Covent Garden og ikke tager sig selv alt for alvorligt. De er vært for en række ironiske temaaftener, pubquizzer og endda en chance for at komme bag baren og designe deres egne cocktailmenuer.

Åbningstider: Mandag – torsdag 17:00 – 23:30; fredag – lørdag: 16.00 – 24.00; søndag 17.00 – 22.30. 20 Bedford Street, Covent Garden, WC2E 9HP

Top Secret Comedy Club

The Top Secret Comedy Club, Covent Garden

Det centrale London er fyldt med noget af det bedste comedy i verden, og i løbet af de sidste par år har denne nye klub været kernen i det. Top Secret, der er kurateret af den tidligere gadekomiker Mark Rothman, ligger på Covent Gardens hovedtorv og har shows hver aften i ugen, hvor du kan se hurtig improvisation, store navne, der laver nyt materiale, og udsolgte shows lørdag aften. Hold øje med deres Twitter-feed, da de ofte har gratis preview-shows, der starter kl. 19, før hovedshowet går i gang. Ud over de største navne på den britiske scene har alle mulige superstjerner været forbi i årenes løb, bl.a. Eddie Izzard, Katherine Ryan og Jason Manford.

Åbningstider: Mandag – fredag 19.00 – 23.30; lørdag 18.00 – midnat; søndag 19.00 – 23.00. 170a Drury Ln, London WC2B 5PD

Homeslice

Homeslice Pizza, Covent Garden

For hurtige, enkle og lækre træfyrede pizzaer er Homeslice en absolut hjemmebane af en restaurant. Kæmpe stykker koster £4, eller du kan sluge et 20″ monster for £20. Fra en ydmyg begyndelse som gadebod serverer de nu vidunderligt usædvanlige bud på klassisk italiensk mad, herunder toppings som gedeskulder, savoykål, sumakyoghurt og aubergine, blomkålsost, spinat og harissa.

Åbningstider: Mandag – lørdag middag – 23.00; søndag middag – 22.00. 13 Neal’s Yard, London WC2H 9DP

Wild Food Cafe

Wild Food Cafe, Covent Garden

Gemt væk i Neal’s Yard tilbyder Wild Food Cafe den slags lækker økologisk og vegetarisk mad, der afliver alle spørgsmål om, at sund mad mangler smag. Man kan også købe svært tilgængelige superfoods i butikken eller deltage i workshops om sund livsstil.

Åbningstider: Mandag middag – 17:00; tirsdag – fredag middag – 22:00; lørdag 9:30 – 22:00; søndag 9:30 – 19:00. 1. sal, 14 Neal’s Yard, Covent Garden, London WC2H 9DP

Bland og tryk

Blend and Press, Covent Garden

Hvis du føler trang til at være supersund, så tag til mekkaet for alt, hvad der er juicet, presset og vitaminiseret her i Neal’s Yard.

Åbningstider: Mandag – fredag kl. 8-18; lørdag kl. 10-18; søndag: Kl. 12-18. 16a Neal’s Yard, London WC2H 9DP

Rock and Sole Rødspætte

Rock and Sole Plaice, Covent Garden

Den slags ikoniske chippie, som virkelig fortjener sin egen blå plakette. Uden tvivl de lækreste, mest autentiske chips i byen – fede, tykke, kogt i sydende olie og enorme som eddike- og ketchupsvampe – plus cremet, skællet torsk til. Muligvis de mest fremragende engelske 500 kvadratmeter i byen.

Åbningstider: Mandag – lørdag kl. 11-23; søndag kl. 12-23. 47 Endell St, London WC2H 9AJ

Craft Beer Co.

The Craft Beer Co. in Covent Garden

Denne fremragende bar på hjørnet af Shaftesbury Avenue og High Holborn, som tidligere var den daggyldne cocktailbar Rudy’s Revenge, rider stolt på toppen af craft beer-bølgen og har et stort udvalg af fremragende spiritus til enhver smag.

Åbningstider: Søndag – onsdag middag – midnat; torsdag – lørdag middag – kl. 1 om natten. 168 High Holborn, London WC1V 7AA

Big Easy

17_RNykPbj

En lille smule Louisiana i centrum af London. Vi forelskede os i dette sted i det øjeblik, vi så deres bar i flere etager komplet med forældede biblioteksstiger til at hjælpe bartenderne med at nå de virkelig gode sager. Læg dertil fed musik og fantastisk pulled pork, krabbe og stærke saucer, og du har det perfekte sted at starte en aften i byen.

Åbningstider: Mandag – onsdag middag – 23:30; torsdag – lørdag middag – 00:30; søndag middag – 23:00. 12 Maiden Ln, London WC2E 7NA

The Chandos

18_tpodFBO

Vi ved godt, at den ligner en hvilken som helst pub, men med sine farvede glasvinduer og placering lige på hjørnet af Trafalgar Square er The Chandos en af vores foretrukne arketypiske London-pubber, især til en velfortjent pint.

Åbningstider: Mandag – lørdag kl. 11-23; søndag kl. 12-23. 29 St Martins Lane, London WC2N 4ER

Café i krypten

Cafe in the Crypt, Covent Garden

Ikke alene er dette et fantastisk lille fristed væk fra Charing Cross og Trafalgar Square, men her afholdes også regelmæssige koncerter med kormusik og jazz, og der serveres kager, som ville få Mary Berry til at boble af glæde.

Åbningstider: Mandag/tirsdag kl. 8-20; onsdag kl. 8-22.30; torsdag-lørdag kl. 8-21; søndag kl. 11-18. St Martin-in-the-Fields, Trafalgar Square, London, WC2N 4JJ

Davenport’s tryllebutik

20_93K69bL

Det er ikke ofte, at en simpel butik er ikonisk, men som indehaver af Guinness’ verdensrekord for den ældste kontinuerligt ejede tryllebutik, er Davenport’s mere end bare en sælger af kuriositeter og tricks.

Åbningstider: Mandag – fredag kl. 9.30 – 17.30; lørdag kl. 10.30 – 16.30. 7 Charing Cross Underground Arcade, The Strand, London, WC2N 4HZ, A4, London WC2N 4HZ

Nationalgalleriet

21_8YinnHY

Dette bør være på programmet for enhver besøgende i byen, men selv dem, der har boet i London i lang tid, kan gøre det værre end at lægge vejen forbi. Det er ret nemt at glemme, at man GRATIS kan se kunstværker af selveste Leonardo da Vinci, Vincent Van Gogh og Claude Monet. Der findes ikke noget bedre tilbud i byen.

Åbningstider: Mandag – torsdag / lørdag – søndag kl. 10.00 – 18.00; fredag kl. 10.00 – 21.00. Trafalgar Square, London WC2N 5DN

Hvis du vil vide mere om sjove events, tilbud og underholdende ting i London, kan du downloade Frugl App fra Apple og Android.

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top