8 vildt fede ting at lave i Japan

Language Specific Image

Det, der får mange rejsende til at vælge Japan, er det faktum, at det er så anderledes end alle andre steder på planeten! Fra ældgammel kultur og historie til banebrydende moderne teknologi – det er virkelig en unik rejseoplevelse. Hvis du er på udkig efter noget lidt skørt, findes der næsten ikke noget bedre sted end Japan. Se beviset nedenfor, hvor vi fremviser de 8 mest vanvittigt fantastiske ting, man kan lave i Japan.

1. Robot-restaurant

Lad os gå lige til sagen – Robot Restaurant er nok en af de mærkeligste oplevelser i verden! Forestil dig tre meter høje robotter, sexede galaksedronninger, eksplosioner, rumgorillaer, 40 meter lange robotslanger og en latterlig mængde laserstråler! Tag alt det og gang det med 100! Ja, det er den skøreste bar/restaurant, du nogensinde vil besøge, men den er også meget imponerende. Det siges, at de bruger millioner på produktionen, så billetterne er ganske vist ikke billige. Som de fleste shows varierer priserne afhængigt af dage og tidspunkter, men du skal normalt betale mellem £40 og £70. Det lyder måske dyrt, men denne bizarre oplevelse er meget sjov og noget, du aldrig vil glemme.

robot restaurant - Weird Things To Do In Japan

crazy Things To Do In Japan, Robot Restaurant

2. Stuepige Café

Lige som du troede, at det hele var ved at blive for mærkeligt, kan du tage et besøg på en Maid Café. “Hvad er en Maid Café?!” Jeg hører dig spørge… For at sige det enkelt, så er det restauranter med cosplay-tema, hvor du bliver betjent af japanske servitricer klædt ud som franske stuepiger. Men bare rolig, det er meget mere uskyldigt, end det lyder! Du bliver budt velkommen af søde værtinder med store smil (og som regel et par af dine helt egne kaninører) og sat til at nyde en kop kaffe eller funky mad, mens servitricerne spiller sindssygt energiske og hurtige J-pop sange. Syng med, syng længe, omfavn galskaben, og du vil have det fantastisk! Maden præsenteres også ofte i vanvittigt søde designs (se kaninis nedenfor), der er som skabt til Instagram! Hvis du synes, det lyder sjovt, så tag til Akihabara, Tokyos summende elektronikdistrikt, hvor du finder de bedste Maid Cafés i Japan.

Takeshita street

Maid cafe

📷 loragossip

3. Takeshita Street

Selv navnet er det rene guld! Denne vanvittigt travle shoppinggade i Tokyo er fuld af modebutikker, caféer og restauranter. Takeshita Street er stedet for alt, hvad der er trendy, mærkeligt og vidunderligt, med skæve accessories, skøre støvler og t-shirts med kattekillinger i massevis! Her er virkelig stil og swag på næste niveau, så klæd dig, som du vil, der er absolut ingen fordømmelse her. Selv hvis mode ikke er noget for dig, kan du bare beundre de unikke stilarter og følge med. Det er en af de gader, du skal gå en tur ned ad bare for at nyde den summende atmosfære og være vidne til galskaben!

Takeshita Street

📷 becknachan

Takeshita Street

4. Dyrecaféer

Dyrecaféer er en specialitet i Tokyo. Du kan sidde på en traditionel kaffebar og nyde en dejlig japansk tegneserie med den ekstra bonus, at du har en ugle på skulderen, et par killinger, der sover på dit skød, et pindsvin i hånden eller en slange om halsen! Dyreelskere vil aldrig have lyst til at gå på en almindelig café igen efter at have besøgt disse søde hangouts. Hvis du vil vide mere, så tjek vores backpacker-guide, som indeholder en anmeldelse af den interessante Owl-café! Du vil med garanti få en “hoot”!

Animal cafe

📷 natalierraso

Animal cafe

📷 roninryan

5. Mario Karts i det virkelige liv

Hvor mange gange har du og dine venner ikke troet, at I ville klare jer bedre end Super Mario, prinsesse Peach og Luigi i et spil Mario Karts i virkeligheden? Hvis du nogensinde har følt dig som offer for Rainbow Road (den mest frustrerende Mario Kart-bane), så har du her chancen for at gøre det godt igen. MariCAR giver dig chancen for at køre rundt i Tokyos gader i en superladet Mario-vogn klædt ud som din yndlingsfigur. Kør mellem neonoplyste skyskrabere, og giv den gas i verdens travleste vejkryds Shibuya, mens du ræser mod målstregen. For at få pole position skal du have et internationalt kørekort, så få det ordnet, inden du rejser.

Crazy things to do in Japan

6. Electric City

Akihabara, også kaldet “den elektriske by”, betragtes som Japans Times Square. Den er berømt for sine mange elektronikbutikker, hvor du kan finde al den japanske teknologi, du nogensinde får brug for. Hvis du er begejstret for teknologi eller bare vil føle, at du er blevet transporteret ind i fremtiden, er dette summende område et besøg værd. Det er også det bedste sted at tjekke Maid Cafés ud. Gamle skool-gamere skal passe på: Når du går ind i den 6 etager høje Sega-butik, kan du forvente at komme ud igen 2 timer senere uden penge og med et stort smil på læben.

Electric City📷 anju.alam

Monkey Mountain

7. Monkey Mountain

Tag til Arashiyama i Kyoto for at opdage den fantastiske Iwatayama Monkey Park, også kaldet “Monkey Mountain” Har du nogensinde haft lyst til at være sammen med hundredvis af vilde aber, der løber frit omkring dig? Så er dette stedet at gøre det. Selvom aberne er vilde, er de nu meget vant til menneskelig interaktion, så det er en fantastisk mulighed for at komme helt tæt på de frække fyre. Hvis du virkelig vil vinde dine nye abevenner, kan du også købe en pose abemad og fodre dem fra Rest Hut. For at undgå at blive overfaldet er du i sikkerhed inde i hytten, mens aberne er udenfor og rækker ind efter en snack. Dette er endnu en fantastisk oplevelse, du ikke bør gå glip af, og du får også en fantastisk udsigt over Kyoto.

Bamboo Forest

Monkey Mountain
📷 theinspiredadventures

8. Bambusskoven

Arashiyama Bamboo Grove er en naturlig skov, hvor man kan spadsere gennem stier og opleve den unormalt høje bambus. Den ufattelige skønhed vil med garanti optage al pladsen på dit kamera og gøre sig fortjent til en plads på din Instagram-profil. Omkring den rolige naturskønhed vil du også se mange traditionelt klædte lokale mænd og kvinder, der kommer for at beundre det magiske naturlandskab. Selvom billeder ganske vist ser meget cool ud, kan de ikke yde denne eventyrlige skov retfærdighed. Dette sted må du ikke gå glip af.

Japanese Anime Comic Shops

Arashiyama Bamboo Forest

📷 adridelionn

Nå, det var det… Det skæve og vidunderlige Japan, når det er allerbedst! Hvis du har oplevet andre skøre, fantastiske aktiviteter i Japan, som du synes burde være på listen, så lad os det vide i kommentarerne nedenfor.

Andre artikler, du måske er interesseret i:

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top