Bedste vandrerhjem i Goa, Indien

Language Specific Image

Denne artikel blev sidst opdateret 23. februar

Sådan finder du de bedste hostels i Goa til din rejse

Alle, der rejser til Indien, er nødt til at stoppe i Goa… især hvis man elsker stranden! Det betragtes som Indiens “strandhovedstad”, et sandt paradis for dem, der gerne vil i kontakt med naturen og være eventyrlystne. Goa har helt sikkert en afslappet stemning, men det er også perfekt for dem, der er besat af fest. Det anses for at være den ultimative festdestination i backpackermiljøet, og vi er her for at hjælpe dig med at finde de bedste hostels i Goa og sikre, at du får mest muligt ud af dit eventyr!

Der er så mange ting at lave i Goa, hvis du rejser på et budget, med sine utrolige strande som Baga, hvor du kan solbade om dagen og danse hele natten – helt sikkert to fluer med ét smæk! Hvis du ikke forlader et sted, før du har udforsket dets markeder, så må du ikke gå glip af Anjuna Beach Flea Market hver onsdag, hvor du kan finde næsten alt til en god pris.

Goa er også fuld af historie! Noget, du måske ikke ved, er, at portugiserne kom hertil for 450 år siden for at handle med krydderier, og du kan tydeligt se deres indflydelse på kulturen i Goa – du kan se det på maden, kunsten, musikken og arkitekturen. Hvis du vil vide mere om Goas historie, skal du besøge Goa State Museum eller Ancestral Goa Museum, hvor du finder mere om de goanske landsbyboeres liv gennem århundreder. Der er også mange templer som det 400 år gamle Shri Manugueshi-tempel i Ponda, der er dedikeret til Shiva, eller Shanta Durga-templet, der er en blanding af goansk og portugisisk stil.

Hos Hostelworld ønsker vi, at du får det bedste ud af dine rejser, og her er vi igen med listen over de bedste hostels i Goa – for du ved, at der ikke er noget bedre sted end hostels, når du vil #MeetTheWorld! Der er masser af hostels i Goa, så det vil ikke være svært at finde noget, der passer til dine behov. De fleste af dem ligger på kysten, og de er supercool, men også MEGET billige.

Her er vores bud på de bedste hostels i Goa:

Hop direkte til:

 1. Bedste hostels i Goa for solorejsende
 2. Bedste hostels i Goa for par
 3. Bedste hostels i Goa til fester
 4. Bedste hostels i Goa med private værelser

Bedste hostels i Goa for solorejsende

Happy Panda Hostel

£

Best Hostels In Goa -Happy Panda Hostel

Dette er et af de hostels, der får dig til at føle, at du er hjemme langt væk fra hjemmet. Happy Panda Hostel har alt, hvad en backpacker har brug for, og mest af alt en fantastisk stemning! Det ligger i Arambol, hvor du finder utrolige strande og en masse ligesindede rejsende, som du kan dele dine eventyr med. Vandrerhjemmets ejere er meget venlige og hjælpsomme, så man føler sig som en del af familien fra det øjeblik, man træder indenfor. Hvis du leder efter den perfekte atmosfære og har lyst til at tale om meningen med livet med folk fra hele verden foran et bål og med en kold øl i hånden, så skal du helt sikkert booke dette hostel!

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis WiFi
 • Cool neon-rum til fester
 • Fuldt udstyret køkken

🏠 Adresse: Querim Arambol Road, Arambol , Goa, Indien

🏘 Kvarter: Arambol

🚊 Nærmeste station: Pernem

Book dit ophold på Happy Panda Hostel nu

Bucket List Goa

£

Best Hostels In Goa -The Bucket List Goa

“Turn moments into memories” er mottoet på dette utrolige og farverige hostel i Vagator, Goa. Vandrehjemmet tilbyder en masse seje aktiviteter og møder, og mange backpackere, der booker dette vandrehjem, ender med at blive længere end planlagt. Dette er en anmeldelse fra en af de backpackere, der for nylig boede på The Bucket List: “Alle var så imødekommende fra det øjeblik, vi ankom, vi mødte masser af gode mennesker, og personalet var fantastisk. Atmosfæren i baren er strålende, virkelig god musik og masser af drukspil til at holde dig beskæftiget! Man kan leje scootere fra vandrerhjemmet, og vi fik masser af anbefalinger til steder, vi kunne besøge. Stor tak til Ashwin for sådan en fantastisk oplevelse!” – Vi er ikke sikre på, hvad du synes, men vi er solgt.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis WiFi
 • Gratis yogatimer
 • Gratis vandreture

🏠 Adresse: 562/1, Coutinho Vaddo, Vagator, Goa (ved siden af Baskin Robbins)

🏘 Kvarter: Vagator

🚊 Nærmeste station: Vagator

Book dit ophold på The Bucket List hostel nu

Det gamle kvarter af TheHostelCrowd

££

Best Hostels In Goa - Old Quarter By TheHostelCrowd

Hvis du vil have en ægte smag af den lokale kultur, er du nødt til at lægge vejen forbi dette hostel, der ligger i hjertet af det portugisiske kulturarvsområde. Her får du meget for pengene, og der er masser af gratis ting og seje aktiviteter, som ikke kun giver dig mulighed for at lære om Goans kultur, men også for at møde internationale backpackere! Personalet er venligt og hjælpsomt med de bedste insidertips til spisesteder og seværdigheder i Goa.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis WiFi og gratis morgenmad
 • Bådture
 • Linned inkluderet

🏠 Adresse: 165, Rua 31 de Janeiro, Fontainhas , Panjim , Goa, Indien

🏘 Kvarter: Panjim

🚊 Nærmeste station: Panjim busstoppested

Book dit ophold på Old Quarter by TheHostelCrowd nu

Bedste hostels i Goa for par

Woke Hostel Arpora

£££

Best Hostels In Goa - Woke Hostel Arpora

Backpackere, der rejser sammen, bliver sammen. Dette er et af de bedste hostels i Goa af mange grunde, og nogle af dem er: 1) Det er simpelthen smukt; 2) Det har en swimmingpool; 3) Det ligger super tæt på strandene. Woke Hostel Arpora har fantastiske private værelser med behagelige madrasser og puder, hvor du kan hvile dig med din soulmate efter en dag på opdagelse! Helt sikkert et sted, du ikke har lyst til at forlade!

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis WiFi
 • Kølig swimmingpool
 • Yoga-undervisning

🏠 Adresse: 154 Diwan bhati, Arpora , Goa, Indien

🏘 Kvarter: Arpora

🚊 Nærmeste station: Arpora Junction

Book dit ophold på Woke Hostel Arpora nu

De bedste party-hostels i Goa

Pappi Chulo

££

Best Hostels In Goa - Pappi Chulo

Goa er kendt for sine vilde fester, så hvis du kommer her for at have det sjovt, har du her et af de bedste hostels i Goa til at feste! Så snart du træder ind på Pappi Chulo hostel, vil du straks mærke den gode fællesskabsstemning, når det kærlige personale byder dig velkommen. Hostellet har cool graffiti overalt, de har kæledyr, og de afholder masser af arrangementer i deres bar.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis WiFi
 • Fester hver uge
 • Graffiti

🏠 Adresse: Ozran Beach Road, Goa, Indien

🏘 Kvarter: Vagator

🚊 Nærmeste station: Vagator

Book dit ophold på Pappi Chulo nu

Bedste hostels i Goa med private værelser

Dreams Hostel

£

Best Hostels In Goa - Dreams Hostel

Hvis drømme var lavet af farverige mandalaer, ville dette være en drøm, der gik i opfyldelse! Fantastisk atmosfære, afslapning, eventyr og kreativitet … dette er helt sikkert et af de steder, du gerne vil blive for evigt! Dreams Hostel har nogle dejlige (og meget billige) private værelser: dobbeltværelser, enkeltværelser og tvillinger – og selvfølgelig sovesale! Fællesområderne er smukke og med den perfekte backpacker-stemning, hvor du vil møde nogle meget fantastiske mennesker!

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis WiFi
 • Udendørs terrasse

🏠 Adresse: 500(1), Vagator Beach Road, Vagator

🏘 Kvarter: Vagator

🚊 Nærmeste station: Vagator

Book dit ophold på Dreams Hostel nu

The Funky Monkey Hostel

£

Best Hostels In Goa - The Funky Monkey Hostel

Er du typen, der kan lide øl-yoga, men også privatliv? Så er dette måske det rigtige hostel for dig! God stemning, fester, yogatimer og nærliggende strande gør dette hostel til et af de bedste hostels i Goa. Det ligger 5 minutters gang fra Anjuna-stranden, har et virkelig hjælpsomt personale, fantastiske backpackere at møde og fantastiske eventyr at opleve!

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis WiFi
 • Linned inkluderet

🏠 Adresse: 773 San Minguel Vaddo

🏘 Kvarter: Anjuna

Book dit ophold på The Funky Monkey Hostel nu

Vi håber, at denne guide hjælper dig med at finde de bedste hostels til din rejse til Goa. Fortæl os i kommentarerne, hvis du har boet på et af vores anbefalede hostels, eller hvis du gerne vil dele et hostel, som du synes, andre backpackere ikke bør gå glip af!

Fortsæt med at læse 👇🏼

⭐️ Spise i Indien

⭐️ Alt hvad du behøver at vide om at rejse med rygsæk i Indien

⭐️ Sådan rejser du alene som kvinde i Indien som en boss!

⭐️ De bedste hostels i Indien

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top