Billig ferie til Barcelona: Weekend for mindre end €100

Language Specific Image

Der er ingen tvivl om, at Barcelona er en stadig mere populær by blandt turister, men det har betydet, at priserne er steget. Kunne du tænke dig at tage på en weekendtur til Barcelona uden at bruge hele din opsparing? Så gå ikke glip af de forslag, vi har til at hjælpe dig med at arrangere det perfekte weekendophold uden at dø af anstrengelse og for mindre end 100 euro.

Hvad man kan se billigt i Barcelona

Den bedste måde at få mest muligt ud af lørdag formiddag er at tage på en af de gratis gå ture rundt i byen. Fra det gotiske Barcelona til mere moderne områder. Disse ture varer mellem 2 og 3 timer og er en god måde at få en generel idé om byen på og lære lidt om dens kultur og kuriositeter. Bare vær forsigtig og husk at give drikkepenge, da det er det, der holder denne aktivitet i gang, organiseret af professionelle lokale guider, der ved, hvad de taler om.

Efter turen er det en god idé at tage til det berømte Boqueria-marked. Der vil helt sikkert være mange mennesker, men det er det hele værd at slentre rundt blandt de farverige og varierede boder. Hvis du er en af dem, der går amok på Instagram, er dette stedet for dig. Og hvis du også er en af dem, der godt kan lide at prøve lækre ting at spise.

Barcelona

?@nah0.0_lee

Hvis du kan lide at gå, har du allerede en plan for lørdag eftermiddag: Gå op til Parc Güell. I øjeblikket er det mest berømte område lukket, og du kan komme ind for en entré på 7 euro. Men hvis du ikke har lyst til at betale entré, er det stadig værd at gå en dejlig tur og vandre rundt på stierne i Gaudís park, indtil du når den højeste del, hvor udsigten er fabelagtig. Det bedste er at fortsætte turen gennem Carmel-kvarteret og ende i bunkerne, som bliver mere og mere populære, når man skal nyde udsigten og solnedgangen.

På dette tidspunkt vil du være udmattet af al den vandring, så tag metroen tilbage til din bolig, tag et bad og hvil dig lidt, før du begiver dig ud igen.

Bunkers i Carmel? Én idé, én tur

Hvor kan man spise billigt i Barcelona?

Escapada Barcelona

?@elsabarb_

Den bedste plan for lørdag aften er at gå ud og spise tapas, cañaso eller endda tage på en lille pubcrawl, alt er muligt!

Hvis du vil have nogle billige tapas og øl, er det en god idé at besøge Carrer Blai i Poble Sec. Det er en meget livlig gade med masser af steder, hvor man kan få en bid mad og en øl til ikke særlig høje priser.

En anden god mulighed, måske for populær, men med overkommelige priser, og hvor du kan dele grin og bord med andre rejsende, er La Ovella Negra. Et sted, der er blevet et ikon for det antal liter sangria, de serverer hver dag.

Hvis du er til verdenskøkken, kan du prøve en af disse billige restauranter: La Taqueria (mexicansk) i Eixample-kvarteret, Himali (nepalesisk) i Vila de Gràcia eller Bouzu (japansk) i El Raval.

Festglade mennesker kan tilmelde sig Pub Crawl , som arrangeres af nogle hostels, en gruppeaktivitet med andre rejsende, hvor du får gode rabatter, spil og tilbud.

Hvor kan man sove billigt i Barcelona?

Unite Hostel Barcelona

Hvis du vil sove for få penge, skal du benytte dig af et af hostels i centrum af Barcelona, for så sparer du penge på metroen, og du har alting meget tættere på. En af mine favoritter er Unite Hostel Barcelona, hvor der altid er en god atmosfære, de arrangerer gode aktiviteter, og det ligger ret centralt, hvor en seng i et delt værelse kan koste dig mindre end 25 euro. Og hvis du tager af sted med en gruppe venner, kan du udnytte, at de har virkelig fede private værelser.

det betyder ikke noget, om du kyssede i går! Stå tidligt op for at få mest muligt ud af søndag morgen, sovetryne! Gå en dejlig tur rundt om den olympiske havn og Barceloneta, og gå ikke glip af kirkegården og de besatte frugtplantager i Poble Nou.

Escapada Barcelona

Barceloneta – @elsabarb_

Hvis du stadig er sulten, er det bedst at gå rundt til Gaudís mest emblematiske bygninger, såsom La Pedrera, Casa Batlló eller Sagrada Familia. Billetter til sidstnævnte er ikke billige, og det er mere end tilrådeligt at købe dem online på forhånd, da det er meget sandsynligt, at du ikke vil kunne få dem på dagen. Basisbilletten kan købes via den officielle hjemmeside og koster 15 euro.

Escapada Barcelona

Casa Batlló – @elsabarb_

Bliv til frokost i det gotiske kvarter, et sted som Entrepans Conesa, hvor de siden 1951 har stegt sandwich med det bedste kød og de bedste oste. Den mest berømte er picadillo-sandwichen, lavet med stykker af skinke, kam, chorizo … og anbefales til stramme budgetter. Den er ikke på menuen, men de tilbereder den gerne for dig for under 2 euro, hvis du spørger dem.

En anden mulighed er at gå på en af de mange restauranter i Raval-kvarteret. Der er muligheder for enhver smag og en bred vifte af gastronomiske tilbud.

Nogle af Barcelonas museer er gratis søndag eftermiddag, så benyt lejligheden til at besøge dem. Museu Picasso har f.eks. gratis adgang fra kl. 15 til 19. Andre, såsom Cosmo Caixa, som er et meget interessant videnskabsmuseum, har gratis adgang hver dag.

har du haft lidt af en weekend? Normalt! Barcelona er en fantastisk by og har så meget at byde på. Under alle omstændigheder har du den perfekte undskyldning for at komme tilbage igen. Perfekt, ikke sandt?

Hvis du har været interesseret i dette indlæg, må du ikke gå glip af andre indlæg som:

De mest farverige hjørner af Barcelona

7 restauranter i Barcelona, hvor du kan spise godt og billigt

Om Eva Abal:

Eva Abal er grundlæggeren af Una idea, un viaje, en rejseblog med fokus på unikke oplevelser, natur, kunst, fotografering og ansvarlig turisme. Hun har været i mere end 40 lande i de sidste par år, hvor hun har delt sine sjove og skøre eventyr uden nogen form for censur. I 2014 begav hun sig ud på en 12 måneder lang solorejse jorden rundt. Har du lyst til at følge hende?

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top