De 10 bedste hostels i Havana for backpackere

Language Specific Image

Sådan finder du de bedste hostels i Havana til din rejse

Hvis du planlægger en rejse til Cuba, tænker du sikkert allerede på billige mojitos, salsadans, bygninger fra kolonitiden og de fantastiske gammeldags biler! 😍

Fordi vi ved, at du har for travlt med at dagdrømme og ikke har meget tid tilbage til at lede efter det perfekte hostel, har vi sammensat et lille udvalg af de hostels i Havana, der har de bedste vibes.

De fleste hostels i Havana er familiehjem, der har fået særlig tilladelse til at tage imod gæster, så forvent ikke kæmpe hostels, men mere en følelse af fællesskab. På mange hostels er morgenmaden ikke inkluderet, men du kan få den i huset for 3-5 CUC. Den lækre typiske morgenmad omfatter saftige frugter, en frisklavet omelet, lidt brød og kaffe. I nogle huse kan du også finde marmelade, skinke og ost.

Blandt de ting, man kan lave i Havana, er en af mine favoritter at slentre ned ad Paseo del Prado, en stor gade med mange kunstnere, der sælger deres kunst, som minder mig om La Rambla i Barcelona, men mindre overfyldt. Når du kommer til kysten, kan du fortsætte med at gå langs Malecon ved havet, som også er dejlig.

En anden af mine top 5 aktiviteter i Havana er Callejón de Hamel, en farverig gade, som de lokale bruger som et kulturelt rum. Du kan lytte til musik, se folk danse og endda gå ind i et smukt kunstgalleri. Hvis du har mulighed for det, bør du tage af sted på en søndag, hvor de fleste shows finder sted. Det bedste er, at selv om turister er velkomne, er det et kreativt sted designet af og for lokale.

Nogle af de kvarterer, du ikke bør gå glip af, er Havana Vieja, den ældste del af byen; Centro Havana, hvor du kan se de gamle koloniale bygninger, og hvor du kan finde China Town og den livlige Callejón de Hamel, som jeg nævnte før; og El Vedado, den mest moderne del af byen, hvor du finder den populære Plaza de la Revolución.

Hvis man vil spise billigt i Havana, skal man bare forlade de store pladser og lede tålmodigt. Ideelt set ville jeg altid gerne spise på lokale steder, men de er ikke altid nemme at finde. Selv om nogle retter, som “ropavieja”, er utroligt velsmagende, skal man ikke forvente komplicerede måltider med en million ingredienser. Det meste af tiden har restauranterne ikke alt på menuen – ikke engang på de fineste steder.

Hvis du vil se byen fra toppen, kan du gå ud på terrassen på et af de historiske og smukke hoteller i Havana, som El Nacional, og få en god drink (eller lade være, det er ikke nødvendigt for at se udsigten).

Læs videre for at se vores liste over de bedste hostels i Havana!

Hop direkte til:

 1. Bedste hostels i Havana for solorejsende
 2. Bedste hostels i Havana for par
 3. Bedste hostels i Havana til fester

Bedste hostels i Havana for solorejsende

At rejse alene til Cuba er et stort eventyr, og det er endnu bedre, når stemningen på hostellet gør det lettere at møde nye mennesker! I modsætning til hvad mange tror, er Cuba ikke et farligt land for turister. De lokale er meget forsigtige med turister og behandler dem godt, da de er deres største kilde til viden om “verden udenfor” og til penge (i hvert fald for folk fra arbejderklassen!). Mange cubanere taler meget godt engelsk og vil være meget omgængelige. De vil elske at høre alt om dit land og dit liv – til gengæld vil de fortælle dig alt om deres! Mellem andre backpackere og lokale folk vil du aldrig føle dig alene på din solotur til Havana.

Concordia Backpackers

best hostels in Havana - Concordia Backpackers

Stemningen og baren gør dette sted til noget særligt. En gæst sagde: “En meget social atmosfære, vi mødte masser af mennesker. Folkene i receptionen var virkelig velinformerede og hjælpsomme: Leo forklarede mig køsystemet i Cuba på den første dag – virkelig nyttigt! Vi fik tilberedt måltider og cocktails, købte cigarer og hang ud i loungen og på taget. Sengene er virkelig behagelige, og det føltes trygt. Ikke det flotteste hostel, men venligt, billigt og godt for solorejsende.”

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Fantastisk stemning
 • Bar
 • Terrasse

🏠 Adresse: Concordia 476, Havana, Cuba

🏘 Kvarter: Centro Havana

Book dit ophold på Concordia Backpackers nu

DRobles Backpackers

best hostels in havana - DRobles Backpackers

Denne koloniale bygning, der blev smukt restaureret i 2009, er en perle for solorejsende. Det ligger i Havana Centro, hvor du kan finde mange attraktioner som Capitolio, Malecon og Paseo del Prado. Gæsterne siger, at det er supernemt at møde folk, at personalet er meget hjælpsomt, og at beliggenheden er helt enestående.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Fantastisk personale
 • Endnu bedre stemning
 • Restaurerede faciliteter

🏠 Adresse: San Rafael, 870 b, Havana, Cuba

🏘 Kvarter: Havana Centro

Book dit ophold på DRobles Backpackers nu

Enzo’s Backpackers

best hostels in havana - Enzo’s Backpackers

Enzo og hans mor, ejerne, er meget elskede af vores backpackerfællesskab. De har hjulpet mange backpackere med at udforske Havana og endda med at fortsætte deres rejse rundt i Cuba ved at give gode og kloge råd. Vandrerhjemmet ligger meget tæt på Plaza de la Revolución, som er et must at se i Havana.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Imødekommende personale
 • International, venlig stemning
 • Meget rent

🏠 Adresse: 20 de Mayo Ave, 426 10th floor apt. 101, Havana, Cuba

🏘 Kvarter: Vedado

Book dit ophold på Enzo's Backpackers nu

Nilda’s Backpackers

best hostels in havana - Nilda’s Backpackers

Lyder som en drøm, der går i opfyldelse: “Havde det fantastisk i Havana, og du kan virkelig ikke vælge et bedre sted end dette hostel. Nilda og Denise (Nildas datter) er meget imødekommende og tager sig af dig. Stedet ligger lige ved siden af baseballstadionet (Estadio Latino), og det tager kun 10 minutter i en taxa at komme til det gamle Havana. Området er også meget sikkert på stort set alle tidspunkter af natten. Det er også et godt sted at møde andre rejsende. Jeg ville bo her igen”.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Personalet taler rigtig godt engelsk
 • Fantastisk stemning
 • Billig morgenmad

🏠 Adresse: 20 de Mayo no.428 Piso 7, Havana, Cuba

🏘 Kvarter: Vedado

Book dit ophold på Nilda's Backpackers nu

De bedste hostels i Havana for par

Findes der en bedre måde at backpacke på end at nyde den sociale stemning på et hostel MED sin partner? Efter en travl aften med et par cocktails og live jazz med dine hostel-venner, kan du gå tilbage til dit private værelse på disse hostels i Havana:

Hostal Corazón del Mundo

best hostels in havana - Hostal Corazón del Mundo

Morgenmad på terrassen, dejlige internationale backpackere og rene private værelser i hjertet af Havana, hvad mere kan vi bede om? Med den fantastiske atmosfære på dette hostel er det umuligt ikke at få venner, selv hvis du ikke bor på et delt værelse! Det super hjælpsomme personale vil give dig tips til at udforske Havana og fortsætte din rejse rundt i Cuba.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Fantastisk atmosfære
 • Minibar
 • Terrasse

🏠 Adresse: San Martin 768, Havana, Cuba

🏘 Kvarter: Centro Havana

Book dit ophold på Hostal Corazón del Mundo nu

Hostel Casa de Ania i Havana

best hostels in havana - Hostel Casa de Ania in Havana

De. Har. De laver ogsåvildt billige cocktails, som vil gøre det svært at forlade stedet! Heldigvis befinder du dig i Centro Havana, super tæt på næsten alt i byen. Gæt, hvem der vandt prisen for det bedste hostel i Cuba i vores HOSCARs 2019? 🏆

*I Cuba er wi-fi meget svært at finde. Normalt er det kun tilgængeligt på store pladser.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Wi-fi
 • Fantastisk stemning
 • Dejligt personale

🏠 Adresse: Calle 27 de Noviembre (Jovellar) Nº 160 Apto 8-9, Havana, Cuba

🏘 Kvarter: Centro Havana

Book dit ophold på Casa de Ania nu

De bedste party-hostels i Havana

Yo-ho-ho og en flaske rom! 🎶 Nej, du bliver ikke pirat, men du kommer nok til at indtage mere rom på denne ferie, end du har gjort i hele dit liv. Er du en mojito-fan? Eller måske er du til en cremet piña colada? En ting er sikkert – du vil ikke kunne undslippe personalet på følgende hostels, der tilbyder dig en klassisk Cuba libre.

Casa de Hatuey

best hostels in havana - Casa de Hatuey

På øverste etage i en klassisk cubansk lejlighedsbygning har dette hostel alt, hvad du behøver for at have det sjovt: søde mennesker, en musikafspiller og en bar. Fra kun £3,91 kan du få en seng i Casa de Hatuey, og prisen er ikke engang det bedste her! Rejsende fra hele verden samles hver aften i vandrerhjemmets fællesområde og skaber en lille familie af backpackere (ja, backpackere, der drukner i rom, men stadig backpackere). Vandrerhjemmet ligger i Havana Centro, tæt på alt, men langt fra turister, hvilket gør området superbilligt at spise og drikke.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Meget billigt
 • Fantastisk stemning
 • Dejligt personale

🏠 Adresse: Monte 913, 4, Havana, Cuba

🏘 Kvarter: Centro Havana

Book dit ophold på Casa de Hatuey nu

Hostal Mirella Para Mochileros

best hostels in havana - Hostal Mirella Para Mochileros

Lyder det ikke som den perfekte backpacking-oplevelse? “At tilbringe vores sidste nat i Havana på Mirellas hostel var den bedste beslutning! Vi mødte så mange rejsende som os, vi organiserede vores aften i byen og mødtes igen om morgenen for at sige farvel! Atmosfæren er virkelig rar, da hostellet ligger tæt på universitetsområdet, og Mirella har masser af kort med detaljer om, hvor lang tid det tager at gå til bestemte restauranter, klubber osv. Priserne er virkelig overkommelige, og stedet føles hjemligt og indbydende.”

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Utrolig vært
 • God stemning
 • Fantastisk beliggenhed

🏠 Adresse: Calle San Miguel, 1015 Altos, Havana, Cuba

🏘 Kvarter: Centro Havana

Book dit ophold på Hostal Mirella Para Mochileros nu

Rolando’s Backpacker

best hostels in havana - Rolando’s Backpacker

Tagbaren på dette hostel fyldes hver aften med en fantastisk atmosfære. Gæsterne elsker dette hostel, fordi det føles som hjemme. Det ligger ikke i et turistområde, men der er 5 minutters gang til Malecon og 15 minutter til det gamle Havana. De tilbyder lækker morgenmad og aftensmad til en rigtig god pris!

Højdepunkter på vandrerhjemmet

 • Tagterrasse med bar
 • Fantastisk stemning
 • Personlige skabe

🏠 Adresse: San Miguel, 567, Havana, Cuba

🏘 Kvarter: Centro Havana

Book dit ophold på Rolando's Backpacker nu

Paradise Hostel Backpacker

best hostels in havana - Paradise Hostel Backpacker

Denne smukke bygning fra kolonitiden i Centro Havana ligger tæt på alt, hvad du har brug for, inklusive barer og steder at danse! Der er en terrasse med en bar, som gør det super nemt at få nye venner at feste med. De tilbyder en lækker morgenmad til 3 CUC (nogle gange med hjemmelavet marmelade!).

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Terrasse med bar
 • Dejligt personale
 • Rent

🏠 Adresse: San Miguel, 561, Havana, Cuba

🏘 Kvarter: Centro Havana

Book dit ophold på Paradise Hostel Backpacker nu

Har du besluttet, hvor du skal bo på din rejse til Havana? Har du allerede været på et af disse hostels? Hvordan var det? Fortæl os det i kommentarerne!

Hav en god tur til Cuba!

Fortsæt med at læse:

👉 Ting at lave i Havana: de bedste tips til Cubas hovedstad

👉 De bedste drukspil fra hele verden

👉 De 10 mest romantiske byer i verden

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top