de 13 bedste gratis apps til at overleve i London

London kan være lidt overvældende, selv for de lokale! Vores medarbejdere kommer fra hele verden, så vi har samlet en liste over de bedste London-apps, der hjalp dem med at overleve, da de først kom hertil! Uanset om du bare er i byen i weekenden, eller du planlægger et længere ophold, vil disse gratis London-apps hjælpe dig med at få mest muligt ud af din rejse og leve livet som en londoner.

De bedste London-apps – at komme rundt

1. CityMapper (App Store/GooglePlay)

citymapper

Appen over alle apps. Citymapper er en af de apps, der er mest brugt og betroet af både besøgende og lokale. Den brugervenlige app viser dig, hvordan du kommer fra hvor som helst til hvor som helst i byen. Den fortæller dig, hvor meget rejsen vil koste, hvilke transportmuligheder du har, hvor lang tid det vil tage, og sender dig endda alarmer, så du ikke går glip af dit stop! Hvad venter du på? Download den!

Viktoria (fra Østrig): Citymapper er den bedste app EVER! Jeg kan ikke forestille mig at bo i London uden den. Byen er som en kæmpe jungle, og appen hjælper dig med at finde den rigtige metrolinje, især hvis du vil bruge den ikoniske (og fantastiske) tube – en fantastisk måde at opdage byen på, i øvrigt 😉

2. Santander Cycles (App Store/GooglePlay)

santander cycles

Du har sikkert hørt om Boris Bikes. Det er de cykler, du ser overalt i byen med et rødt Santander-sponsorat på. Du har måske noget lignende i din hjemby. Du kan leje dem fra kun £2 fra en hvilken som helst dockingstation rundt omkring i byen (der er 700 af den slags stationer i London!) og returnere dem til en hvilken som helst dockingstation, når du er færdig!

Colin (fra USA): Cyklerne er virkelig billige og nemme at leje, og appen gør processen meget nemmere (den fortæller dig endda, hvor de nærmeste cykler er placeret)!

3. Tube Map (App Store/GooglePlay)

tube map

London har et af de bedste underjordiske transportsystemer i verden. Det er allerede nemt at bruge, men download den gratis Tube Map-app for at sikre, at du altid kan planlægge din rute og holde dig opdateret om eventuelle forstyrrelser på de forskellige linjer.

Sshh!... This is a secret

Discover the "next hot backpacker destination" this 2024.

Just so you know, we will be able to see if you open our emails to help us monitor the success of our marketing campaigns. You will find further details in our data protection notice.

Charlie (fra Frankrig): Da jeg først ankom til London for et år siden, var jeg virkelig nervøs for at tage tuben. Jeg har overhovedet ingen retningssans. En ven fortalte mig om Tube Map, og det er fantastisk. Det er tilgængeligt offline, så det er rart at have et kort over metroen med sig hele tiden, på den måde kan man altid komme hjem, selv når Google Maps ikke virker ;). Og et must-have, hvis du besøger London for første gang.

Bedste London-apps – ting at lave

4. YPlan (App Store/GooglePlay)

YPlan

Der er masser af gode apps, der hjælper dig med at finde ting at lave i London, men vi har udvalgt de allerbedste. YPlan opretter en liste over de bedste begivenheder, der sker rundt omkring i byen i den nærmeste fremtid. Den tilbyder ofte frynsegoder som adgang til udsolgte koncerter!

Raquel (fra Portugal): Fed app til at tjekke, hvad man kan lave i London. Nogle gange også med gode rabatter!

5. Dojo (App Store/GooglePlay)

dojo

Dojo er endnu en virkelig cool app med alt, hvad du har brug for at vide om, hvad der sker i London, i din lomme.

Roberto (fra Italien): Hvert sted/begivenhed viser de gennemsnitlige omkostninger og åbningstider, så du ikke bliver snydt!

6. Hype (App Store)

hype

Hype er fantastisk. Appen giver dig mulighed for at lave din egen brugerdefinerede profil, som så giver dig personlige tips og forslag til ting, du kan lave, spise, se osv. – alt sammen baseret på dine personlige præferencer.

Carolina (fra Brasilien): Jeg er vild med, at man kan bogmærke de begivenheder, man gerne vil huske i fremtiden (der sker altid så meget i byen!). Det er også dejligt, at der er et menneskeligt kurateringselement bag hvert forslag.

7. Dice (App Store/GooglePlay)

dice

Dice er en no-nonsense musikapp og uden tvivl min favorit til at booke koncerter, klubaftener og festivaler. Der er ingen irriterende bookinggebyrer, så du betaler bogstaveligt talt den pålydende værdi, og det er super nemt at navigere rundt med et visuelt og farverigt layout. Der er en fantastisk scroll-funktion, så du nemt kan gennemse koncerter efter dato og filtrere efter koncerter, klubber, festivaler og genrer.

Danielle (fra Wales): Jeg elsker det især, fordi udvalget er håndplukket af Dice-teamet, og jeg finder altid unikke begivenheder, som jeg ellers ikke ville opdage ved bare at surfe på nettet.

8. Great Little Place (App Store)

great little place

GLP er så nem at bruge og fuld af nyttig information. Alle deres hotte tips og forslag er anbefalet af lokale, og de er for det meste skæve og helt sikkert uden for alfarvej.

Amy (fra England): Jeg har boet i Angel i næsten tre år, og takket være denne lille app har jeg opdaget nogle fantastiske caféer og cocktailsteder lige uden for min dør, som jeg ikke engang vidste eksisterede. Den er baseret på lokale folks/brugeres anbefalinger, så hvis du vil se det skjulte London eller opleve London/det område, du bor i, som en lokal, er dette den app, du skal have. Du kan swipe gennem de skjulte perler, vælge at klikke for at læse eller finde ud af mere og enten swipe til venstre for at ignorere eller bogmærke det ved at tilføje det til din shortlist.

9. Frugl (App Store)

frugl

Frugl er en simpel, men fantastisk app, der samler nogle af de bedste ting, man kan lave, se og spise, alt sammen for mindre end 10 pund.

Colin (fra USA): Jeg har ikke tid til at jage efter de bedste tilbud, og jeg har bestemt ikke penge til ikke at planlægge det. Frugl reddede mig her i London!

10. TimeOut (App Store/GooglePlay)

timeout

Time Out er en klar favorit blandt de lokale i London. Appen indeholder alle artikler, tips, tricks og anmeldelser af alt, hvad der er populært i London. Når du er i tvivl, så brug Time Out.

Marta (fra Spanien): Det er dybest set som deres fantastiske hjemmeside, der kommer til live i dine hænder. Den har en “find inspiration”-sektion med de fedeste ting at lave i byen!

Bedste London-apps – hvor man kan spise

11. Wriggle (App Store/GooglePlay)

wriggle

Wriggle handler om at give dig sidste øjebliks tips om tilbud, der sker den dag, og fokuserer på fantastiske uafhængige madkilder, der virkelig hjælper dig med at lære det rigtige London at kende. Deres tilbud gælder i timer snarere end dage, så hvis du er hurtig, kan du spare meget på maden. De tilbyder endda en kredit på £3 til nye brugere, der bruger søgeordet: “Hostelworld”

Roberto (fra Italien): Perfekt app til din frokostpause (og mere til!): tilbud, mulighed for at købe online og kort til at se, hvad der foregår omkring dig! Hvad mere kan du få brug for?

12. Opentable (App Store/GooglePlay)

opentable

Med Opentable kan du søge efter og reservere ledige pladser på restauranter over hele verden, så du efter en travl dag i London ikke behøver at stå i kø eller lede over hele byen efter et ledigt bord.

Raquel (fra Portugal): Jeg kan virkelig godt lide denne app, fordi den er meget brugervenlig! Det er nemt at bestille bord, tjekke anmeldelser og endda se billeder af restauranten. Det er meget nyttigt, når man søger efter en restaurant, da man ikke behøver at gå igennem 10 forskellige hjemmesider for at finde de oplysninger, man har brug for.

13. Hostelworld (App Store/GooglePlay)

hostelworld

Vi var selvfølgelig nødt til at give vores egen app et lille plaster på såret, men seriøst, det er en af de bedste rejseapps, der findes. Hostelworld-appen giver dig mulighed for at søge og booke billige ophold over hele verden og på farten, hvilket bringer verdens eventyr lige til dine fingerspidser. Appen kan downloades både på Android- og IOS-enheder.

Johanna (fra England): “Jeg er lige blevet en del af Hostelworld-teamet efter to herlige år med rejser. Jeg har regnet ud, at jeg har boet på 105 forskellige hostels alene i Asien – så denne app var en gave fra himlen, da den gav mig mulighed for at booke hostels fra min telefon. Det kan godt være, at jeg arbejder her nu, men for et par måneder siden var jeg en upartisk rejsefan!

Tak til Johan Larsson for Flickr Creative Commons-fotoet!

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top