De 5 bedste vandrerhjem på Ibiza!

Sådan finder du de bedste hostels på Ibiza til din rejse

Ibiza er altid en god idé. De smukke strandlandskaber kombineret med det fantastiske natteliv og den afslappede stemning gør det til en drømmedestination. Måske er det på grund af dens hippiefortid (Ibiza var en hippiehovedstad i 60’erne og 70’erne), at så mange kunstnere ser øen som en kilde til inspiration.

Selvom nattelivet er en stor del af enhver Ibiza-ferie, er der mange fantastiske ting at lave på øen, som ikke involverer clubbing, såsom at vandre, spise paella og nyde magiske solnedgange ved stranden.

De bedste hostels på Ibiza findes overalt på øen, også i de to største byer. Vi har kategoriseret dem for at gøre det nemt at vælge det bedste hostel for dig. Så uanset om du leder efter et vildt partyhostel, et sted at møde andre backpackere eller bare et sted, hvor du kan slappe af med din partner, er det her, du skal lede. Her er vores udvalg af de bedste hostels på Ibiza.

Spring direkte til:

 1. De bedste hostels på Ibiza for solorejsende
 2. De bedste hostels på Ibiza for par
 3. De bedste hostels til fest på Ibiza
 4. De bedste af de øvrige hostels i Ibiza

Bedste hostels i Ibiza for solorejsende

Amistat Island Hostel Ibiza

Amistat Island Hostel prioriterer sjove aktiviteter med sikkerhed, hvilket betyder, at det er det perfekte hostel for solorejsende! Vandrerhjemmets supervenlige personale arrangerer aktiviteter hver dag, bl.a. lege i den lækre limegrønne swimmingpool, picnic på stranden ved solnedgang, ture til hippiemarkedet, danselektioner, kystvandringer og yoga på stranden.

Hvis du har planer om at tage på de klubber, som Ibiza er blevet berømt for, så find først venner i vandrerhjemmets bar – nogle gange har de endda en forfest med DJ!

Der er et fuldt udstyret køkken, som du kan bruge til at lave dine egne måltider, så du sparer penge på dyrere måltider ude. Nogle gange arrangerer vandrerhjemmets personale fællesmiddage, hvor gæsterne laver mad sammen. Men hvis madlavning ikke er noget for dig, er der også en restaurant på stedet med lækre retter.

De private værelser er så smarte med ultramoderne badeværelser og balkoner. Sovesalene er også ret lækre og selvfølgelig et godt sted at møde nye rejsevenner. De store personlige skabe i hver sovesal giver dig mulighed for at opbevare din rygsæk sikkert, og med fingeraftryksscanning for at komme ind på værelserne behøver du ikke bekymre dig om at miste din nøgle.

Dette hostel ligger i hjertet af Sant Antoni (San Antonio), den næststørste by på øen. Det ligger tæt på nogle af de mest berømte klubber på Ibiza, som Eden og Es Paradis, og der er kun 5 minutters gang til stranden.

Best hostels in Ibiza - Amistat Island Hostel Ibiza

Det bedste ved vandrerhjemmet:

 • Have med lounge og pool
 • Aktiviteter hver dag
 • 🥘Fælles spisesteder
 • Store skabe med plads til alle dine tasker

🏠 Adresse: C/ Santa Rosalia 25, Sant Antoni de Portmany, Ibiza, Spanien

🏘 Kvarter: Sant Antoni

🚊 Busstoppested: Sant Antoni Station

Book dit ophold på Amistat Island Hostel Ibiza nu

De bedste hostels på Ibiza for par

Hostal Ibiza

Dette dejlige hvide paradis er det perfekte sted at bo, hvis du rejser som et par. I Ibiza by er du tæt på trendy restauranter og barer samt kunsthåndværkermarkeder. Marinaen og nogle af de mest populære klubber på Ibiza, bl.a. Pacha, ligger kun få minutter væk. Du vil også være meget tæt på stranden.

Hvis du vil tage på dagsture til andre områder af øen med vidunderlige strande, ligger busstationen kun 100 meter fra vandrerhjemmet, og det venlige personale deler gerne ud af deres lokale viden om, hvor du kan tage hen.

Der er en terrasse, hvor du kan slappe af eller møde andre rejsende, som du kan udforske øen sammen med.

Best hostels in Ibiza - Hostel Ibiza

Det bedste ved vandrerhjemmet:

 • Udendørs terrasse
 • Hvid dekoration
 • Hjælpsomt personale
 • Håndklæder inkluderet

🏠 Adresse: Bartolome Vicente Ramon 15, Ibiza, Ibiza, Spanien

🏘 Kvarter: Marina

🚊 Busstoppested: Delta Discos Av. España

Book dit ophold på Hostal Ibiza nu

De bedste party-hostels på Ibiza

Ibiza Beach Camp

Har du nogensinde tænkt på at campere på stranden? Her er din mulighed! På dette utrolige hostel vil dine vildeste ønsker gå i opfyldelse. Og de vil gøre det med MEGET alkohol involveret (velkomstgaven er et glas Sangria eller øl).

Der er beer pong hele dagen, og ved at betale bare 10 € kan du få ubegrænset sangria eller øl hele dagen. Beliggenheden er skøn, omgivet af natur, med masser af lokale restauranter og barer. Stranden ligger kun 50 meter væk, og man kan hurtigt og nemt komme til de større byer med bus.

Best hostels in Ibiza - Ibiza Beach Camp

Best party hostels in Ibiza - a party at Ibiza Beach Camp

Det bedste ved vandrerhjemmet:

 • Den sociale atmosfære
 • Sangria/øl hele dagen
 • Gratis morgenmad
 • Strand 50 meter væk

🏠 Adresse: Camping Laplaya Ibiza, Es Canar, Avenida Punta Arabi, Ibiza, Spanien

🏘 Kvarter: Es Canar

🚊 Busstoppested: Cala Martina

Book dit ophold i Ibiza Beach Camp nu

Giramundo Hostel

Få meter fra Middelhavet og meget tæt på alle attraktionerne i Ibiza by finder du dette farvestrålende hostel. Det er det perfekte sted at bo, hvis du er på udkig efter en kombination af stranddage og det bedste natteliv på Ibiza.

Den gratis morgenmad hjælper dig med at komme i gang med dagen efter en vild nat, og med vandrerhjemmets sociale stemning kan du nemt møde folk, som du kan udforske øens bedste strande med.

På vandrerhjemmet er der en terrasse, et minisupermarked og en bar – alt sammen meget praktisk!

Best hostels in Ibiza - Giramundo Hostel

Det bedste ved vandrerhjemmet:

 • Vægmalerier (håndmalede med havdyr)
 • Baren
 • Gratis morgenmad
 • Terrasse

🏠 Adresse: Ramon Muntaner, 55, Ibiza, Ibiza, Spanien

🏘 Kvarter: Ibiza By

🚊 Busstoppested: Cruz Roja. Av. España

Book dit ophold på Giramundo Hostel nu

De bedste af de øvrige hostels på Ibiza

Ceibo Ibiza

Dette familiedrevne hostel er perfekt, hvis du vil bo et behageligt sted, men lade festen blive uden for hostellet. Det ligger i centrum af Ibiza by, så du er tæt på trendy markeder, restauranter og barer.

Du kan gå til de nærmeste strande og til marinaen, hvor de fleste af de nærliggende klubber ligger. Personalet er meget venligt og hjælpsomt, så tøv ikke med at spørge dem om tips!

Det bedste ved vandrerhjemmet:

 • Stille og roligt hostel
 • Venligt personale
 • Håndklæder inkluderet
 • Ekstremt rent

🏠 Adresse: Medico Jose Costa 2, 5º 4ª, Ibiza, Ibiza, Spanien

🏘 Kvarter: Ibiza By

🚊 Busstoppested: Delta Discos. Av. España

Book dit ophold i Ceibo Ibiza nu

Har du boet på et af disse hostels? Fortæl os det i kommentarerne!

Fortsæt med at læse 👇🏼

⭐️ Ting at lave på Ibiza (udover clubbing)

⭐️ De bedste nætter i byen på Ibiza

⭐️ De bedste party-hostels

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top