De bedste Bangkok-tips – dine insidertips til Bangkok

Den thailandske hovedstad er en populær destination for rejsende, der er på vej ud på et sydøstasiatisk eventyr. Når du rejser til denne travle by, kan du tjekke nogle af de ting, du kan lave i Bangkok, før du tager af sted for at udforske regionen. Hvis du planlægger et ophold i byen, kan du booke hostels i Bangkok.

På vores Facebook-side bad vi jer om jeres bedste Bangkok-tips, og her er, hvad I havde at sige.

Få tips fra lokale og andre rejsende

Annelise Pilkington siger:

Tal med så mange mennesker som muligt. Jeg oplevede, at de lokale i Bangkok var virkelig venlige og altid villige til at hjælpe dig, hvis du farer vild. Tal også med andre rejsende, de kender ofte til steder at tage hen eller ting at se eller endda gratis kurser, som du måske ikke finder i guidebøgerne!

Prøv gademaden

Yasmine Lalmy siger:

Spis fra madboderne. Jeg blev aldrig syg og fik mulighed for at smage ægte thailandsk mad! Spild ikke dine penge på fastfood-steder, brug dine penge, hvor de går til de lokale!

Sara Kirk siger:

Gademad! Noget af det bedste i verden findes i Bangkok

Chris Holton siger:

Du må ikke rejse! Men seriøst, du er nødt til at prøve gademaden!

Maria Tzima siger:

Gadefrugter; ananas, mango, vandmelon, banan, dragefrugt! De smager alle himmelsk!

Natalia Pe siger:

Ja, gademad!

Tomy Skyblue siger:

Prøv flodfisk… Stegt i varm olie og serveret med krydret sauce er fantastisk.

Manoela Isidro siger:

Ris mango som dessert HVER DAG!!!

Hostelworld.com siger:

I hele Bangkok er der gademadssælgere, som sælger et stort udvalg af mad til meget rimelige priser. Det er en god måde at blive mæt på, mens man udforsker byen, og gademaden spænder over alt fra nudelsuppe til pandekager og vandmelon. Hvis du føler dig lidt mere eventyrlysten, kan du endda prøve ting som friturestegt skorpion.

Øv dig i at prutte

Micha? Wójcik siger:

Forhandl overalt, især i tuk-tuk’erne!!! Du kan endda få en gratis tuk-tuk-tur, hvis du går med til at besøge et par butikker 😉

Geraldine Fitzsimons siger:

Hvis du skal købe noget, der ikke står en pris på, så sørg for at prutte om prisen.

Hostelworld.com siger:

For at sikre, at du får de bedste priser, når du shopper i Bangkok, skal du sørge for at forhandle med de handlende på markeder og også i indkøbscentre. Hvis du ikke er vant til at prutte, er en god tommelfingerregel først at tilbyde halvdelen af den annoncerede pris, og derfra bør du kunne nå frem til en aftale, der gør alle tilfredse.

Få en thai-massage

Ai Lean siger:

Gå ikke glip af thaimassage! Det er virkelig godt!

Ay Dada siger:

En autentisk thaimassage på Sanamluang Square (nær Khao San Road), for kun 100 baht i timen (2 euro).

Hostelworld.com siger:

Traditionel thaimassage kan nydes mange forskellige steder i Bangkok. Denne form for massage udføres normalt på en måtte på gulvet, mens kunderne er fuldt påklædte, og terapeuten bruger hænder, knæ og fødder til at give en massage, der er både streng og afslappende.

Tjek Chatuchak Weekend Market ud

Margarida Carvalho siger:

Gå ikke glip af Chatuchak Weekend Market! En perfekt måde at lære thailænderne at kende på, hvordan de lever, hvad de værdsætter … prøv den fantastiske mad, køb gaver til dine venner og familie, og dans endda rundt! Jeg elsker det virkelig!

Hostelworld.com siger:

Chatuchak Weekend Market er et af de største markeder i verden, dækker omkring 35 hektar og har op mod 15.000 boder. Det er opdelt i en række forskellige områder, hvor der sælges alt fra tøj til traditionelt thailandsk kunsthåndværk.

Beliggenhed: Ved siden af Kamphaeng Phet MRT-station (MRT); ca. 5 minutters gang fra Mo Chit Skytrain-station.
Åbningstider: Lør og søn fra kl. 8-18.

Se, hvad du synes om Khao San Road

Rapheephan Noi Thanduan siger:

Tag til Khao san road og prøv madboder, billige cocktails og fodmassage.

Michelle Geraghty siger:

På godt og ondt, døm ikke Bangkok ud fra Koh San Road-området alene! Der er så meget mere i byen end de vestlige madkæder osv. der! Besøg det endelig, men hvis det er alt, hvad du ser af gader og shopping, mad og drikke, så er du gået glip af en fantastisk by! Og hvis du bliver syg, er Bumrungrad Hospital så effektivt og rent – som et fancy hotel! Det er heller ikke dyrt, så vidt jeg husker.

Hostelworld.com siger:

Khao San Road ligger i Banglamphu-kvarteret i Bangkok og er et af verdens mest populære backpackerstrøg. Dette backpacker-knudepunkt er unikt for Bangkok og har mange barer, restauranter, gademadboder og meget mere. Der sker altid noget, og hvis du støder ind i nogen, du kender, mens du er ude at rejse, er det sandsynligvis her.

Tjek Pak Khlong Talat ud

Doris Schreyvogel siger:

Blomstermarked 🙂

Hostelworld.com siger:

Pak Khlong Talat er Bangkoks største blomstermarked og er hjemsted for et stort udvalg af boder, der sælger farverige blomster sammen med frugt, grøntsager og meget mere.

Beliggenhed: Chak Phet Road.
Åbningstider: 24 timer dagligt.

Shop, hvor de lokale shopper

Sandra Doran siger:

Forhandl dig til en billig pris på en motorcykeltaxa, og få dem til at køre dig derhen, hvor thailænderne handler, så sparer du en formue, da der er en thailandsk pris og en turistpris, så den bedste chance for at gøre en god handel er at handle med de lokale!

Besøg den tilbagelænede Buddha

Lemy Loteyro siger:

Den storslåede liggende Buddha er et MUST SEE!!!

Hostelworld.com siger:

Et besøg for at se den storslåede liggende Buddha er uden tvivl en af de bedste ting at gøre i Bangkok. Denne enorme guldbuddha er 46 meter lang og 15 meter høj. Statuen er placeret i Wat Pho, eller ‘Temple of the Reclining Buddha’, Thailands største tempel.

Beliggenhed: Th Thai Wang, Ko Ratanakosim.
Åbningstider: Dagligt fra kl. 8-18.

Gør brug af de forskellige transportformer, der findes i byen

Sierra Dawn Carl siger:

Hold dig ikke kun til Tuk-tuk’s, bland det også med River Ferry og Skytrain 🙂

Leelian Tan siger:

Bed altid om en taxa med taxameter

Diane Zaky siger:

Tag ikke langdistancebusser fra Khao San Road, men tag dem direkte fra en af busstationerne. Så sparer du masser af penge. Fra busstationerne kan du tage en bybus til Khao San rd, de er meget billige, sjove og har aircondition!!!

John McCabe siger:

Chao Phraya River Express.

Hostelworld.com siger:

Bangkok har et godt udvalg af forskellige former for offentlig transport, fra de altid tilstedeværende tuk-tuks til flodtaxierne. Bangkok Skytrain (BTS) er et netværk af højbanetog, der kører på to linjer og betjener mange af Bangkoks populære attraktioner og kvarterer. Du kan også gøre brug af MRT, mens du bor i Bangkok. Dette metrosystem kører i øjeblikket på én linje, men andre linjer er planlagt eller allerede under opførelse. Talrige busruter, der drives af Bangkok Mass Transit Authority, kører på kryds og tværs af byen og er opdelt i forskellige zoner. Færger og taxabåde sejler på Chao Phraya-floden og tilbyder et cool alternativ til vejtransport. Man kan tage taxier rundt omkring i byen, og de er generelt ret billige. Tuk-tuks koster mere, men at tage en tur i en er noget, man bør opleve mindst én gang.

Når man rejser med tuk-tuk…

Helen McEvoy siger:

Hvis du ender med at blive læsset ind i en tuk-tuk og kørt til en silkebutik, så bed om at komme til turistafdelingen – smukke, autentiske thailandske silketørklæder koster omkring 5 pund. En fin gave at tage med hjem til mor.

Ahmed Mustafa Kanjoo siger:

Tuk-tuks er bogstaveligt talt gratis i byen, uanset hvad din destination er, bare giv et samtykkende nik, når chaufføren vil have dig til at tilbyde et besøg i en af fabriksbutikkerne eller to på din vej: stoffer, juveler, kunsthåndværk osv. det vil kun koste dig en ekstra 15-20 minutter, men ikke en cent.

Diane Zaky siger:

Brug ikke tuk-tuks med gule nummerplader. Brug de hvide; de er regeringsdrevne.

Vær en klog rejsende

Jen Armstrong-McKay siger:

Læs om de seneste svindelnumre, så du er forberedt!

David Victor siger:

Tro aldrig på folk, der siger “Templet er lukket nu, kom med mig, jeg kan vise dig et andet tempel” 🙂

Hostelworld.com siger:

I Bangkok vil du støde på nogle svindlere – tuk-tuk-chauffører eller andre – som forsøger at snyde intetanende rejsende. De kommer hen til dig uden for byens vigtigste templer og fortæller dig, at templet er lukket for i dag, men at de kan bringe dig til et andet tempel mod betaling. Undervejs fortæller de dig så, at du som turist kan købe ædelstene til nedsat pris i smykkeforretninger. Lad være med at tro på dem.

Tjek udsigten fra Sky Bar

Marco Anzile siger:

Gå til Sirocco Sky Bar…

Uwe Gundlach siger:

Et must at se – skybaren Sirocco på State Tower

Hostelworld.com siger:

Sky Bar ligger på 63. etage i State Tower, en af de højeste bygninger i Bangkok. I baren finder du et bredt udvalg af drinks, herunder kvalitetscocktails, men hovedattraktionen er den fantastiske udsigt. Især om natten, når Bangkok er oplyst nedenunder, byder Sky Bar på panoramaudsigt over byen, Chao Phraya-floden og meget mere. Du behøver ikke at reservere bord for at tjekke baren ud, men du skal huske på, at dresscoden er smart casual, så lad klipklapperne blive hjemme på dit hostel.

Beliggenhed: Silom Road, Bangrak.
Åbningstider: Dagligt fra kl. 18.00-01.00.

Prøv nogle af de følgende forslag…

Clint Heine siger:

Når du ankommer, skal du altid tage lufthavnens taxaholdeplads og sørge for, at der er taxameter på. Tuk-tuks er svindel, brug en mototaxi. Gå væk fra Khao San rd og udforsk gaderne. Spis alt, hvad du ser ved madboderne. Tag masser af småmønter med, hvis du vil tage en bus. Hav altid vand med dig på varme dage. Og husk altid at lære nogle ord, Sawadee kaap (for mænd) og Sawadee Kaa (kvinder) = hej og er virkelig værdsat, såvel som tak (slå det op) 🙂 Hvis du vil flygte fra galskaben, så gå på opdagelse i MBK shoppingcenter, der er masser af mad og elektronik til salg…. Åh, jeg elsker smilets land!!! 🙂

Nadja Baer siger:

Tag de billige bådtaxaer fra Khao San, og du kan nemt besøge alle attraktioner og prøve den billige, men virkelig gode gademad 😉

Andrea Gayle Norris Caine siger:

Flydende marked eller roterende restaurant i Chinatown. Tag med skytrain og båd, templer, f.eks. den liggende Buddha, er et must.

Radka Lipková siger:

24 timers skrædderi, flodtur på båd, mad på gaden, shopping, Emerald Buddha, Sukhumvit hi 8 ….:)

Rirk Blue siger:

Som mange har sagt ….masser af ting…meget mere at byde på i Bangkok…fra A til Z … A = Amazing…ja, Bangkok er bare en fantastisk by!!! B = Morgenmad….du kan få al den morgenmad, du har lyst til, fra kl. 0400 til kl. 12 fra thai, kinesisk, vestlig, indisk, ect!!! C = Kat…nej! Nej, vi spiser ikke kat! Vi spiser ikke kat!!! D = vi elsker hunde og spiser heller ikke dem, E = spiser…åh! Dette er en stor ting!!! Du kan finde mad på hvert eneste gadehjørne i Bangkok … og også døgnet rundt. …. prøv FRISK OYSTER på Sorn-Thong på Rama4 Road og mange andre skaldyr!!! Brilliant, F = du kan få masser af venner her.

Reuben James siger:

Lav ikke konkrete detaljerede planer. Hav en idé om, hvad du vil lave, men vær fleksibel, så du kan ændre dig med det samme.

Natsu Chan siger:

Hvis du har kort tid, så stop ved hvert stop på BKK sky train station ESP Sukhumvit line. Der er meget at udforske fra hi-end shoppinggade til udendørs shopping på Chatuchak weekendmarked / hverdagsmarked omkring kontorbygningen, hvor du kan nyde dens gastronomiske paradis og BKK’s lokale liv. Et andet sted tæt på BTS-Chidlom er Ratchadumri road, et dejligt sted med forskelle; moderne stormagasin vs lokal mad langs gangbroen – alt sammen i gåafstand 🙂

Steven Lamprecht siger:

Hvis du er ankommet til den internationale lufthavn, skal du tage shuttlebussen til byens centrum (mindre end 100 bath), bussen afgår en gang i timen, også fra byen til lufthavnen er der en station nær Khao San Rd … meget enkel og billig … men bussen kører ikke hele natten … de billigste hoteller og moteller, du finder i Khao San Rd … men normalt ekstremt støjende, men bare for at sove er det ok …men hvis du har tid til at udforske andre dele af Thailand, kan det varmt anbefales … og et absolut “MUST” er at prøve gademad, hvor du kan stoppe … det er virkelig velsmagende og lækkert … hvis du kan lide virkelig krydret og / eller autentisk mad, skal du passe på for det meste små, billige og ubeskrivelige restauranter, hvor de fleste lokale thailændere spiser (ikke i turistområder) … nyd dit ophold

Luka Majnaric siger:

Street food, tuk-tuks, flodtaxi, tag Klong-turen, Singha-øl, fest til den lyse morgen og nyd bare denne smukke smogfyldte metropol. Byen er episk!!! PS…undgå folk, der sælger jakkesæt 🙂

Som du kan se, er der et stort udvalg af ting at lave i Bangkok, lige fra at smage på lækker gademad til at besøge den liggende Buddha. Hvis du rejser til Bangkok, vil disse tips helt sikkert hjælpe dig med at få mest muligt ud af din rejse.

Book vandrerhjem i Bangkok

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top