Den essentielle guide til populære budgetflyselskabers regler for håndbagage

Language Specific Image

for 20 år siden var det bestemt ikke billigt at flyve, og kun nogle få heldige (og velhavende) mennesker havde råd til det. I dag er det en leg at rejse med fly… ja, næsten! Flyrejser er normalt den dyreste del af vores rejser, og det er ofte en udfordring at holde sig inden for budgettet. Lavprisselskaber giver dig mulighed for at rejse billigt, MEN med nogle “omkostninger” som mindre benplads og superstrenge håndbagagepolitikker… lad os se det i øjnene, nogle gange er det svært at forstå alle de forskellige regler! Bare rolig, vi har din ryg! Dette er vores ultimative guide til de mest kendte/brugte flyselskaber og deres politikker, så du aldrig kommer til at betale ekstra penge igen.

Før du kigger på vores guide, er det mest stillede spørgsmål ofte: Hvor meget væske kan jeg tage med på et fly? Svaret er enkelt: 1 liter i alt, men væsken skal være i forskellige flasker med en maksimal kapacitet på 100 ml hver (større størrelser vil blive smidt væk, selvom de ikke er fulde). Så længe de væsker, du har i din håndbagage, ikke er brandfarlige eller over 100 ml, er du klar! Hvis du har en bestemt væske, du vil have med om bord, foreslår vi, at du tjekker TSA’s hjemmeside.

Airline Carry On RulesIG 📸: @mrtakeiteazy

Ryanair 🇪🇺

Airline Carry On RulesIG 📸: @giuliciu

Ryanair er et irsk flyselskab, og det er et af de billigste og mest populære flyselskaber i Europa. Ryanair tager dig stort set overalt i Europa og Marokko til lave priser!

OPDATERING: Fra 1. november 2018 er det kun Priority Booking-kunder (inklusive Plus-, Flexi Plus- og Family Plus-priser), der kan medbringe to kabinekufferter om bord. Ikke-prioriterede kunder, der ønsker at medbringe en anden større taske, f.eks. en trolley, skal købe en 10 kg Check-in-taske (€/£8 købt under den oprindelige flybooking; €/£10 hvis tilføjet online efter booking; €/£20 ved check-in-skranken; €/£25 ved gaten), og du skal gå til check-in-skranken for at aflevere den .

🎒 Politik for håndbagage:

 • En lille taske, f.eks. håndtaske, laptop-taske osv. på højst 35 cm x 20 cm x 20 cm
 • En kabinekuffert, der ikke overstiger 55 cm x 40 cm x 20 cm i størrelse og 10 kg i vægt (se opdatering ovenfor).

💵 Potentielle ekstraomkostninger: Hvis du tager din håndbagage med til gaten, eller din mindre genstand ikke passer til målene, skal du betale €25, og den vil blive lagt i lastrummet. Det er spild af penge og spild af tid, når du lander… det vil du ikke have, vel?

💼 Politik for indskrevet bagage:

Tasker er ikke inkluderet i prisen. Du kan købe op til 3 indcheckede tasker på enten 15 kg eller 20 kg for €25 online og €40 i lufthavnen! Gebyret kan variere med 10 euro afhængigt af rute og sæson.

💵 Potentielle ekstraomkostninger: Hvis din taske er overvægtig, og du ikke kan gøre den lettere, koster det dig €10 pr. kilo!

🕙 Tidspunkter:

Online check-in: Åbner 4 dage før, lukker 2 timer før afgang.

Check-in skranker åbner: 2 timer før planlagt afgangstid, gå kun til skrankerne, hvis du har brug for at aflevere dine tasker, eller hvis du ikke har et europæisk pas, de skal sætte et stempel på dit boardingkort!

Check-in skrankerne lukker: 40 minutter før den planlagte afgangstid (også hvis flyet er forsinket).

Gaten åbner: Når flyet er klar til at modtage passagerer om bord.

Gaten lukker: 20 minutter før den planlagte afgangstid. Vær punktlig, for hvis du kommer for sent, venter de ikke på dig!

🤔 Andre regler for flyselskabernes håndbagage, du skal huske på:

Prøv at være en af de første passagerer i køen, hvorfor? Fordi der på grund af pladsbegrænsninger i kabinen kun kan medbringes 90 store kabinekufferter (55 x 40 x 20 cm) i kabinen, og eventuelle resterende kufferter vil blive transporteret gratis i flyets lastrum. Men hvis du har købt Priority Boarding (5 € ved flyreservationen eller 6 € senere), bliver du ikke bedt om at gøre det!

En tidlig online check-in åbner 30 dage fra afgangstidspunktet og er kun tilgængelig, hvis du køber dit sæde, mens standard (gratis) check-in åbner 4 dage før din afgang. Check-in online lukker 2 timer før den planlagte afgangstid. Vi foreslår, at du checker ind online og har en papirkopi, bare for en sikkerheds skyld! Hvis du ankommer til lufthavnen uden dit boardingkort, vil personalet genudskrive det for dig, men du skal betale €15! Glemte du at checke ind online? Så skal du betale 50 euro! Vi ved godt, det er skørt, men Ryanairs fly er virkelig virkelig billige!

Der serveres snacks og drikkevarer om bord, men de er ikke gratis.

Easyjet 🇪🇺

Airline Carry On RulesIG 📸: @giuliciu

Easyjet, et andet elsket lavprisselskab i Europa. Det tager dig ikke kun rundt i Europa, men også i Egypten (Hurghada), Israel (Tel Aviv), Tyrkiet (Antalya, Bodrum, Dalaman og Izmir) og Kosovo (Pristina).

🎒 Politik for håndbagage:

 • En kabinekuffert, der ikke overstiger 56 cm x 45 cm x 25 cm, inklusive håndtag og hjul. INGEN VÆGTGRÆNSE!

💵 Potentielle ekstraomkostninger: Hvis du har en lille taske (f.eks. håndtaske, computertaske osv.), skal du lægge den i din kabinekuffert! Hvis den ikke passer eller går på kompromis med størrelsen af din taske, skal du checke den ind for yderligere 47 € ved bagageindleveringsskranken og 60 € ved gaten! Igen, spild af tid og spild af penge.

Der er mulighed for at købe Speedy Boarding til €16,99 – €33,99 (første række, ekstra benplads) eller €12,49 – €27,49 (forreste sæder/nødudgange), og du kan vælge at få en ekstra lille taske til at lægge under sædet foran dig, dedikeret bagageaflevering og prioriteret boarding.

💼 Politik for indskrevet bagage:

Fra den 15. november 2017 er det muligt at købe op til 3 indskrevne tasker med en standardvægtgrænse på 15 kg eller 23 kg, men du kan altid købe ekstra kilo for €15 pr. 3 kg (maks. 32 kg pr. taske af sikkerhedsmæssige og juridiske årsager).

💵 Potentielle ekstraomkostninger: Hvert ekstra kilo kommer til at koste dig 14 euro i lufthavnen! Hvis du i stedet skal købe en ekstra taske i lufthavnen, vil det koste dig 47 euro. Køb den online, det er billigere, og du kan tilføje tasker til din booking op til 2 timer før den planlagte afgangstid.

🕙 Tidspunkter:

Online check-in: åbner 30 dage før din afrejsedag og op til 2 timer før.

Check-in skranker åbner: omkring 2 timer/2,5 timer før planlagt afgangstidspunkt.

Check-in skranker lukker: 40 minutter før det planlagte afgangstidspunkt (også hvis flyet er forsinket).

Gaten åbner: Når flyet er klar til at modtage passagerer om bord.

Gaten lukker: 30 minutter før afgangstidspunktet. Vær punktlig, for hvis du kommer for sent, venter de ikke på dig!

🤔 Andre regler for håndbagage, du skal huske på:

Pladsen i bagagerummene er begrænset, og easyJet accepterer maksimalt 55/65 kabinekufferter om bord (afhængigt af flytypen), resten bliver lagt gratis i lastrummet (hvis de respekterer håndbagagereglerne). Hvis du vil undgå dette, skal du stå tidligt i kø!

Der serveres snacks og drikkevarer om bord, men de er ikke gratis.

Hvis du ikke har travlt ved ankomsten, kan du checke din håndbagage ind for €5 med indstillingen “Free Hands”.

Vi foreslår, at du downloader deres app, den er nem at bruge, den holder dig opdateret om din flystatus, den sender en notifikation med gatenummeret, og du kan administrere din booking direkte fra appen!

Vueling 🇪🇺

Airline Carry On Rules

IG 📸: @astaclivo

Vueling er et spansk flyselskab, der flyver folk rundt i Europa, men også til Israel, Gambia, Libanon, Rusland, Senegal, Tunesien, Ukraine og USA. Tjek det ud!

🎒 Politik for håndbagage:

 • En lille taske, f.eks. håndtaske, laptop-taske osv., der ikke overstiger 35 cm x 20 cm x 20 cm
 • En kabinekuffert, der ikke overstiger 55 cm x 40 cm x 20 cm i størrelse og 10 kg i vægt

💵 Potentielle ekstraomkostninger: 35 €, hvis tasken ikke overholder flyselskabets regler.

Politik for indskrevet bagage:

Online kan du købe op til 3 tasker, der hver vejer op til 23 kg, fra €13 for den første. Hvis du glemmer dette trin og køber indchecket bagage, vil det koste dig 35 euro.

💵 Potentielle ekstraomkostninger: Hvis dine tasker overskrider vægtgrænsen, vil du blive opkrævet €12 for hvert ekstra kilo.

🕙 Tidspunkter:

Online check-in: åbner 7 dage før og op til 4 timer før din afgang, men hvis du flyver fra Cardiff, Lyon, London Heathrow eller Prag, kan du kun checke ind online op til 24 timer før din flyvning. (Hvis du har betalt for dit sæde eller flyver med specialpriser, kan du checke ind online lige efter dit køb).

Check-in skranker åbner: 2 timer før planlagt afgangstidspunkt.

Check-in skrankerne lukker: 40 minutter før planlagt afgangstidspunkt (også hvis flyet er forsinket). Der er nogle undtagelser, så du kan tjekke på deres hjemmeside.

Gaten åbner: 40 minutter før afgang.

Gaten lukker: 30 minutter før afgangstidspunktet. Vær punktlig, for hvis du kommer for sent, venter de ikke på dig!

🤔 Andre regler for flyselskabernes håndbagage, du skal huske på:

Mad og drikke er ikke inkluderet i billetprisen.

TAP 🇪🇺

Airline Carry On RulesIG 📸: @briannadamjanovic

TAP er et portugisisk flyselskab, der rejser i Europa, men også i Afrika, Asien, Nord- og Sydamerika.

🎒 Politik for håndbagage:

 • En kabinekuffert, der ikke overstiger 55 cm x 40 cm x 20 cm i størrelse og 8 kg i vægt (økonomiklasse)
 • En personlig genstand, f.eks. en computertaske eller skuldertaske på 40 cm x 30 cm x 15 cm

💵 Potentielle ekstraomkostninger: TAP er ret dyre, når det gælder gebyrer. På indenrigsflyvninger og europæiske flyvninger (inklusive Marokko og Algeriet) skal du betale 90 euro. Hvis du flyver interkontinentalt, skal du betale 200 euro!

💼 Politik for indskrevet bagage:

Siden1. september 2017 har din første indskrevne bagage været gratis på alle interkontinentale flyvninger og for billetter bestilt efter4. april 2017! Tilladt vægt: 23 kg. Hvis du køber en billet med en “Discount”-pris, er indskrevet bagage ikke inkluderet. Det er altid billigere at købe ekstra bagage online: €15 til €20 på flyvninger til Europa og Nordafrika og en rabat på op til €35 på interkontinentale flyvninger på den pris, der er tilgængelig i check-in-perioden (online eller i lufthavnen).

💵 Potentielle ekstraomkostninger: Overvægt fra 23 kg til 32 kg kommer til at koste dig 50 € på flyvninger mellem Europa og Nordafrika, 110 € på interkontinentale flyvninger. Hvis din bagage er større end 158 cm (højde, bredde, dybde), skal du betale 75 euro på flyvninger mellem Europa og Nordafrika og 150 euro for interkontinentale flyvninger. Situationen forværres, hvis din bagage overstiger vægt og mål: 125 € på flyvninger mellem Europa og Nordafrika og 250 € for de interkontinentale flyvninger. Så pas på!

🕙 Tidspunkter:

Online check-in: åbner 36 timer før afgangstid og 24 timer før, hvis du flyver til og fra USA.

Check-in-skranker: Tidspunkterne for check-in og aflevering af indskrevet bagage afhænger af afgangslufthavnen. Tjek på den officielle hjemmeside. https://www.flytap.com/en-us/check-in/check-in-times

Gaten åbner: Når flyet er klar til at modtage passagerer om bord.

Gaten lukker: 20 minutter før afgangstid.

🤔 Andre regler for flyselskabernes håndbagage, du skal huske på:

Din billetpris, for der er nogle forskelle!

Jet2 🇪🇺

Airline Carry On RulesIG 📸: @emma.v.martell

Dette engelske lavprisselskab er kun 14 år gammelt og er billigt AF! Destinationerne omfatter Europa, Marokko, Israel, Tyrkiet og New York (spørg ikke hvorfor).

🎒 Politik for håndbagage:

 • En kabinekuffert, der ikke overstiger 56 cm x 45 cm x 25 cm inklusive hjul og håndtag og 10 kg i vægt
 • En personlig genstand, f.eks. en computertaske eller skuldertaske (mål ikke nævnt i deres vilkår og betingelser)

💼 Politik for indskrevet bagage:

Du kan booke op til 3 tasker, men de må ikke veje mere end 22 kg.

💵 Potentielle ekstraomkostninger: 15 euro for hvert kilo, der overskrides. Hvis du ikke har booket, kommer din indskrevne bagage til at koste dig €56 i lufthavnen!

🕙 Tidspunkter:

Online check-in: fra 28 dage og op til 5 timer før din afrejse.

Check-in skranker åbner: 2 timer før flyafgang. Vær forsigtig, i nogle lufthavne åbner de tidligere… tjek deres hjemmeside!

Check-in skranker lukker: 40 minutter før afgang.

Gaten åbner: Når flyet er klar til boarding, foreslår Jet2, at passagererne er ved gaten mindst 30 minutter før det planlagte afgangstidspunkt.

Iberia Express 🇪🇺

Airline Carry On Rules

IG 📸: @lovelyforliving

Iberia Express, som ejes af Iberia, er et spansk lavprisflyselskab, der flyver over hele Europa. Det er ikke særlig berømt, men priserne er en lysende stjerne!

🎒 Politik for håndbagage:

 • En kabinekuffert, der ikke overstiger 56 cm x 45 cm x 25 cm (126 cm), inklusive håndtag, lommer og hjul.
 • En personlig genstand, såsom en computertaske eller skuldertaske osv. er tilladt

💵 Potentielle ekstra omkostninger: N/A

💼 Regler for indskrevet bagage:

Tasker i lastrummet er ikke inkluderet, og den første vil koste dig fra €20 til €40 pr. flyvning, afhængigt af sæsonen. Maksimal vægt: 23 kg.

💵 Potentielle ekstraomkostninger: Gebyrerne ændrer sig afhængigt af, hvilken klasse du rejser på, og hvilken rute du flyver.

🕙 Tidspunkter:

Check-in online: tilgængelig fra dagen før til 1 time før din afgang.

Check-in skranker åbner: ca. 2 timer før afgang.

Check-in skranker lukker: 45 minutter før afgang. For flyvninger fra Madrid-Barajas lufthavn lukker de 55 minutter før.

Gaten lukker: 20 minutter før afgangstidspunktet.

🤔Andre regler for flyselskabernes håndbagage, du skal huske på:

På travle flyvninger kan pladsen i kabinen være utilstrækkelig, og håndbagagen kan blive placeret i lastrummet uden ekstra omkostninger. Prøv at være en af de første passagerer i køen, når du går om bord!

Air Arabia 🇦🇪

Airline Carry On RulesIG 📸: @losingthemamakilos

For dem af jer, der ønsker at have det sjovt i Mellemøsten og Nordafrika, er dette et af de billigste flyselskaber, du kan finde.

🎒 Politik for håndbagage:

 • En kabinekuffert, der ikke overstiger 55 cm x 40 cm x 20 cm inklusive hjul, lommer og håndtag og 10 kg i vægt.
 • Som en personlig genstand kan du medbringe en håndtaske og en bærbar computer.

💵 Potentielle ekstraomkostninger: Desværre oplyser Air Arabia ikke på forhånd, hvad de opkræver for ekstra bagage, og gebyrerne kan variere fra fly til fly. Vi foreslår, at du forudbestiller al din bagage online.

💼 Politik for indskrevet bagage:

Der er ingen begrænsning på antallet af tasker, du kan checke ind. Du kan købe 20 kg, 30 kg, 40 kg bagage, men hvert stykke må ikke overstige 32 kg.

💵 Potentielle ekstraomkostninger: Desværre oplyser Air Arabia ikke på forhånd, hvad det koster at have bagage med, og gebyrer og afgifter kan variere fra fly til fly. Vi foreslår, at du forudbestiller al din bagage online.

🕙 Tidspunkter:

Online check-in: fra 24 timer op til 4 timer før din flyvning.

Check-in skranker åbne: 3 timer før afgangstid.

Check-in skranker lukker: 1 time før afgangstidspunkt.

Gaten åbner: 1 time før afgang.

Gaten lukker: 15 minutter før afgang.

🤔Andre regler for håndbagage, du skal huske på:

Air Arabia betragter toldfri shopping som bagage, så vær forsigtig!

Transavia 🇪🇺

Airline Carry On RulesIG 📸: @lola.photography

Transavia er et hollandsk lavprisflyselskab, der flyver til de største europæiske hovedstæder, Marokko, EUA, Jordan og Tyrkiet.

🎒 Politik for håndbagage:

Transavia tillader kun ET stykke håndbagage om bord, så hvis du har en laptop-taske eller en personlig genstand, skal du lægge den i din trolley/rygsæk.

 • En kabinekuffert, der ikke overstiger 55 cm x 40 cm x 20 cm, inklusive håndtag og hjul. Dette stykke bagage vil være mærket med et rødt mærke, og det skal opbevares i bagagerummene over hovedet.
 • Hvis din bagage er meget lille og ikke overstiger 45x40x25 cm, skal du lægge den under sædet foran dig, og den vil få et grønt mærke.

💵 Potentielle ekstra omkostninger: Hvis din bagage er for stor, eller du har mere end ét stykke bagage, vil du blive opkrævet €40, og kufferten vil blive sat i lastrummet.

💼 Regler for indskrevet bagage:

Den første indskrevne bagage er KUN inkluderet i billetten, hvis du køber “Plus Fare” (20 kg) og “Max Fare” (30 kg). Priserne for din ekstra bagage online er mellem €9 og €26 for 15 kg eller €13-€33 for 20 kg.

💵 Potentielle ekstraomkostninger: I lufthavnen bliver det meget dyrere: 40 € for 15 kg og 50 € for 20 kg!

🕙 Tidspunkter:

Check-in online: fra 30 timer til 4 timer før dit flys afgang.

Check-in-skranker: Tidspunkterne for check-in og aflevering af indskrevet bagage afhænger af afgangslufthavnen. Tjek på den officielle hjemmeside.

Gaten åbner: Når flyet er klar til at modtage passagerer om bord.

Gaten lukker: 15 minutter før afgangstid.

🤔 Andre regler for flyselskabernes håndbagage, du skal huske på:

På travle flyvninger kan du blive bedt om at lægge din bagage i lastrummet på grund af utilstrækkelig plads i kabinen. Prøv at være en af de første passagerer i køen, når du går om bord!

Volotea 🇪🇺

Airline Carry On RulesIG 📸: @koolkarl

Volotea er et meget ungt spansk flyselskab, som primært flyver i Middelhavsområdet. Flyene er ret billige, men reglerne er strenge.

🎒 Regler for håndbagage:

 • En kabinekuffert, der ikke overstiger 55 cm x 40 cm x 20 cm
 • En håndtaske, der ikke overstiger 35 cm x 20 cm x 20 cm, og den skal placeres under sædet foran dig

💵 Potentielle ekstraomkostninger: Hvis du overskrider din tilladte bagagemængde, skal du betale 60 euro ved gaten eller 28-55 euro ved check-in-skrankerne, og tasken vil blive lagt i lastrummet.

💼 Regler for indskrevet bagage:

Indskrevet bagage er ikke inkluderet i prisen for din billet, men betragtes som en ekstra service. Vægten må ikke overstige 20 kg, og du kan købe det online for €12-€55.

💵 Potentielle ekstraomkostninger: Hvert ekstra kilo kommer til at koste dig 12 euro.

🕙 Tidspunkter:

Tjek ind online: Hvis du ikke har købt dit sæde, kan du checke ind online 4 dage og op til 2,5 time før afgang.

Check-in skranker åbner: 2 timer før afgangstid.

Check-in skranker lukker: 40 minutter før afgang.

Gaten åbner: 45 minutter før afgang.

Gaten lukker: 15 minutter før afgangstid.

🤔 Andre regler for flyselskabernes håndbagage, du skal huske på:

Vi anbefaler stærkt, at du checker ind online. Hvis du vil checke ind i lufthavnen, skal du betale €10 online, og hvis du glemmer at betale dette gebyr, skal du betale €30 for at checke ind ved skranken! For hver flyvning!

På travle flyvninger kan du blive bedt om at lægge din bagage i lastrummet, fordi der ikke er plads nok i kabinen. Prøv at være en af de første passagerer i køen ved boarding!

JetBlue 🇺🇸

Airline Carry On RulesIG 📸: @giuliciu

Jetblue er et amerikansk lavprisflyselskab, der flyver rundt i USA, Mellemamerika og Caribien.

🎒 Politik for håndbagage:

 • En håndbagage, der ikke overstiger 22″ L (55,88 cm) x 14″ B (35,56 cm) x 9″ H (22,86 cm), inklusive hjul/håndtag. INGEN VÆGTBEGRÆNSNING.
 • En ekstra personlig genstand som håndtaske, dokumentmappe eller bærbar computer er tilladt.

💵 Potentielle ekstra omkostninger: N/A

💼 Regler for indskrevet bagage:

Indskrevet bagage er IKKE inkluderet i prisen for din flyrejse, hvis du køber billetten med den “blå” pris, og den første taske koster dig $25 for vægtgrænsen på 23 kg.

💵 Potentielle ekstra omkostninger: Mellem 24 og 45 kg: $100 pr. taske

🕙 Tidspunkter:

Check-in online: op til 24 timer i forvejen, men ikke mindre end 90 minutter før dit flys planlagte afgangstid.

Check-in-skrankerne er åbne: 6 timer før afgangstidspunkt.

Check-in skranker lukker: 40 minutter før afgang (indenrigsflyvninger); 60 minutter før afgang (internationale flyvninger)

Gaten åbner: Når flyet er klar til at modtage passagerer om bord.

Gaten lukker: 15 minutter før afgang (indenrigsflyvninger); 20 minutter (internationale flyvninger).

Spirit 🇺🇸

Airline Carry On Rules📸: Veronica Battistelli

Spirit er et af de billigste amerikanske flyselskaber, du kan finde, men alt andet end dit sæde har en pris. Det rejser i hele Nord-, Mellem- og Sydamerika samt Caribien.

🎒 Politik for håndbagage:

 • Én personlig genstand med maksimale mål på 45 cm x 35 cm x 25 cm. JA, DET ER DET HELE.

💵 Potentielle ekstraomkostninger: Enhver ekstra genstand er kun tilladt, hvis man betaler et gebyr, og det varierer alt efter, hvornår denne genstand købes (første booking, før/under check-in/i lufthavnen/ved gaten). Normalt koster en enkeltbillet 37 USD, hvis den købes under bookingprocessen eller før online check-in; 47 USD under online check-in; 57 USD i lufthavnen; 100 USD ved gaten.

💼 Regler for opbevaring af bagage

Der er ingen indchecket bagage inkluderet i prisen på din billet. Du kan købe op til 5 tasker, og de må ikke overstige et samlet mål på 158 cm og en vægt på 18 kg.

Priserne ændrer sig alt efter, hvornår du foretager købet: første booking, før/under check-in/i lufthavnen, og de er ikke billige.

💵 Potentielle ekstraomkostninger: Hvis tasken vejer mellem 18 kg og 23 kg, er gebyret 30 USD pr. taske; mellem 23 kg og 32 kg er gebyret 55 USD!

🕙 Tidspunkter:

Check-in online: åbner 24 timer op til 1 time før flyafgang.

Check-in skranker åbner: 2 timer før afgang for indenrigsflyvninger og 3 timer for internationale flyvninger.

Check-in skranker lukker: 45 minutter før afgang for indenrigsflyvninger; 60 minutter før for internationale flyvninger.

Gaten åbner: Når flyet er klar til at modtage passagerer om bord.

Gaten lukker: 15 minutter før for indenrigsflyvninger og 30 minutter før for de internationale.

🤔 Andre regler for flyselskabernes håndbagage, du skal huske på: Kiosk check-in koster dig $2 og $10 ved skranken!

Southwest 🇺🇸

Airline Carry On Rules📸: Det rejsende lys

Southwest, et andet amerikansk lavprisselskab, der ikke kun bringer dig rundt i Nordamerika, men også til Puerto Rico, Mexico, Mellemamerika og Caribien.

🎒 Politik for håndbagage:

 • En kabinekuffert, der ikke overstiger 60 cm x 40 cm x 25 cm. Ingen vægtbegrænsning.
 • En lille genstand, der ikke overstiger 46 cm x 34 cm x 21 cm

💵 Potentielle ekstraomkostninger: omkring $50, hvis din håndbagage er for stor!

💼 Regler for indskrevet bagage:

Southwest tillader 2 stykker indchecket bagage med en vægtgrænse på 23 kg pr. taske.

💵 Potentielle ekstraomkostninger: Hvis din bagage overskrider grænsen, vil du blive opkrævet $75 pr. styk!

🕙 Tidspunkter:

Check-in online: 24 timer før og op til 1 time før afgang.

Check-in-skrankerne er åbne: 3 timer før afgang, men det afhænger af den lufthavn, du rejser fra.

Check-in skranker lukker: 30 minutter før afgangstid for indenrigsflyvninger; 60 minutter før afgangstid for internationale flyvninger.

Gaten åbner: Når flyet er klar til at modtage passagerer om bord.

Gaten lukker: 30 minutter før afgangstid for både indenrigs- og udenrigsflyvninger.

🤔Andre flyselskabers regler for håndbagage, du skal huske på:

Southwest tildeler ikke sæder, hvilket betyder, at de ikke kan vælges.

Azul 🇧🇷

Airline Carry On RulesIG 📸: @giuliciu

Hvad med en tur til Sydamerika? Azul er et brasiliansk lavprisselskab, der rejser på tværs af hele kontinentet, og som også flyver til Florida i USA og Lissabon i Portugal!

🎒 Politik for håndbagage:

 • Kun ét stykke, som ikke må veje mere end 10 kg og måle mere end 155 cm (summen af bredde, højde og dybde)

💵 Potentielle ekstraomkostninger:

💼 Politik for indchecket bagage: Politikken for indchecket bagage varierer alt efter, hvilken billet du køber. Den billigste billet (Azul) har ingen bagage inkluderet.

💵 Potentielle ekstraomkostninger: Hvis du vil tilføje bagage på 23 kg til din Azul-billet, vil du blive opkrævet R$40 (€10) online og R$60 (€15) i lufthavnen. Hvis du overskrider vægten, vil du blive opkrævet et ekstra gebyr, der er forskelligt afhængigt af afrejsebyen.

🕙 Tidspunkter:

Check-in online: starter 72 timer og slutter 90 minutter før afgangstidspunktet.

Check-in skranker åbne: 1 time før afgangstidspunkt.

Check-in skranker lukker: 30 minutter før afgangstid.

Gaten åbner: N/A

Gaten lukker: N/A

Synes du, at vores guide til flyselskabernes regler for håndbagage var nyttig? Vil du gerne vide mere om flyselskabernes politikker? Lad os vide det i kommentarerne nedenfor! 👇

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top