Fantastiske billige spisesteder i Vancouver

Language Specific Image

Vancouver – landet med majestætiske bjerge, glitrende havudsigt og smuk natur i det hele taget. Men byen har mere at byde på end sin overvældende skønhed. Den har dybde, mystik og en livlig madscene, som er meget undervurderet. Her har vi en velsmagende bucket list til dig, fra vegetarisk libanesisk til mexicansk tapas, alt sammen skyllet ned med en beruset milkshake selvfølgelig 😉

Meat and Bread, 1033 West Pender Street

Sandwichelskere over hele verden ved, at en vellavet sandwich er en vidunderlig ting, men alligevel til tider overraskende svær at finde. Meat and Bread gør det rigtigt; betjeningen er hurtig, og maden er billig og velsmagende. Butikken på Pender Street tilbyder fire sandwiches hver dag: Porchetta (9 dollars), Corned Beef (9,50 dollars), The Daily Special (10 dollars) og en ugentlig vegetarisk specialitet (8 dollars).

Lost and Found Cafe, 33 W. Hastings Street

Dette bohemeagtige sted ligger i Vancouvers centrum og tiltrækker en eklektisk skare af kunstnere, designere, fotografer, rejseentusiaster og meget mere. Drikkevarerne er fremragende; du bliver lige så tilfreds med en almindelig sort kaffe her, som du bliver med deres kokosnøddesmoothie. Hvad maden angår, anbefaler vi de pocherede æg på en bolle med basilikum, soltørrede tomater, pesto og parmesan (9,50 USD) – det perfekte brændstof til en dag med eventyr. Caféen tilbyder også salater, supper og søde og salte snacks. Helt sikkert et sted, hvor der er noget for enhver smag.

Lucy’s Eastside Diner, 708 Main Street

Denne diner i 50’er-stil vil slå benene væk under dig med deres ekstremt veltilberedte comfort food. Deres morgenmads- og frokostretter koster normalt mellem 8 og 13 dollars, hvilket er småpenge for et mættende måltid. Spis dig mæt i alt det gode, og skyl det ned med en klassisk milkshake, som fås i seks forskellige smagsvarianter. Der er også milkshakes med alkohol til dem, der gerne vil starte festen tidligt.

Basil Pasta Bar, 1602 Yew Street

Hvordan lyder en hjemmelavet pastabar kombineret med en fantastisk udsigt over havet? Hvis det lyder som noget for dig, så vil du elske de prisvenlige og lækre friske italienske retter på Basil Pasta Bar. Du kan designe din egen pastaret for $8,95, og der er ingen grænser for ingredienser, da de har over 50 muligheder at vælge imellem!

Meet On Main, 4288 Main Street

På trods af det potentielt misvisende navn (dette er en vegansk, glutenfri restaurant), kan dette veggieparadis prale af en lækker menu, som vil glæde alle ganer. Menuen omfatter delevenlige retter, salater, veganske burgere, “fries done right”, bowls, hjemmelavede cocktails og desserter. Vi anbefaler hokus pokus ($8,75): en blanding af pommes frites og løgringe med chipotle-mayo og husets cashew-sovs – så velsmagende, at Sanderson Sisters ville være stolte!

Bandidas Taqueria, 2781 Commercial Drive

Endnu en vegetarisk billig spise, denne gang af den mexicanske slags. Bandidas Taqueria har døgnåbent og serverer morgenmad, brunch og lokale øl hele dagen. Menuen omfatter supper, salater, nachos, tacos, burritos … og listen fortsætter. Med to tacos til 6,50 dollars og seks til 14,50 dollars kan du snacke let eller spise som en konge til en lille pris.

Thai Basil, 1215 Thurlow Street

Hvis du er fan af thaimad, så er Thai Basil et must. Den lave pris (hovedretterne koster under $10) går ikke ud over smagen eller kvaliteten. Men dette sted er meget stærkt, så vær forsigtig, da deres krydderiniveauer er i den høje ende. Vi anbefaler den klassiske, men enkle Pad Thai serveret med kæmperejer (9,95 USD).

Saj og Co, 813 Davie Street

Der har været en masse fantastisk mad på vores liste over billige spisesteder, så fantastisk, at kalorietællingen er røget ud af vinduet. Men for dem, der vil nyde den lettere side af madlivet, tilbyder Saj and Co traditionel libanesisk mad med de friskeste ingredienser. Der er veganske retter og retter med kød, og de fleste retter koster mellem $7 og $15.

The Blarney Stone, Carrall Street 16

Hvis du er i humør til noget lækkert og mættende pubmad, skal du tage til The Blarney Stone. Pubben, der ligger i Vancouvers historiske Gastown, strækker sig over to etager og har et liveband, så du kan få noget at spise, samtidig med at du får pulsen op. Vi kan varmt anbefale sliders ($10,95) og pommes frites med parmesan og trøffel ($7,75). YUM!
Tak til Ruth Hartnup og Harshil Shah for deres fotos.

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top