Hvorfor udlandsstudier er den ultimative rejseoplevelse

Language Specific Image

Universitetsstuderende vælger at studere i udlandet af mange forskellige grunde, bl.a. for at opleve nye kulturer, nye mennesker og for at videreuddanne sig. Men vidste du, at et studieophold i udlandet også gør de studerende betydeligt mere arbejdsdygtige efter endt uddannelse?

Ifølge vores undersøgelse overvejer 41% af arbejdsgiverne at tilbyde en højere løn til studerende, der har studer et i udlandet. Andre interessante resultater inkluderer:

  • 25 % af dem, der ansætter folk, mener, at et studieophold i udlandet gør de studerende bedre til at tilpasse sig deres omgivelser, forstå globale virksomheder og meget mere
  • 23.3% ville vælge den kandidat, der har studeret i udlandet, når de skulle vælge mellem to potentielle nye medarbejdere
  • Hong Kong, London, Paris og Mexico City er de mest ansete steder at studere i udlandet blandt arbejdsgivere

Dette afslører en vigtig sammenhæng mellem kandidater, der har studeret i udlandet, og deres beskæftigelsesegnethed. Arbejdsmarkedet i USA bliver mere og mere konkurrencepræget, og Hostelworld har til formål at uddanne universitetsstuderende i, hvordan de kan skille sig ud fra mængden af ansøgere. At studere i udlandet giver de studerende mulighed for at “møde verden” og få et globalt perspektiv – det perfekte ekstra skub på deres CV.

Hostelworld tilbyder også studerende i udlandet billig indkvartering og mulighed for at udforske verden uden for klasseværelset og møde mennesker fra hele verden. At bo på hostel giver de studerende mulighed for at få en dybere forståelse af nye kulturer, sprog og hvordan man er en global borger.

Se fordelene ved at studere i udlandet nedenfor:

Hvis du har udlængsel på hjernen og rejseglade fødder, kan det være svært at forestille sig at bruge 4 år af dit liv på at studere i kun én by! Derfor er det at opleve verden gennem en studerendes øjne en fantastisk måde at integrere sig i et nyt samfund og suge så meget kultur til sig som muligt.

Der er utallige fordele ved at studere i udlandet, og enhver rejselysten studerende burde allerede være solgt! Forvent unikke kulturer, fantastisk mad, nye venner, vanvittige fester og en lille uddannelse undervejs! Lad os lære dig, hvorfor et studieophold i udlandet er den ultimative rejseoplevelse…

1. Du er med det samme en del af et fællesskab

Why Study Abroad - Riding a bike in Santa Monica, California

Du kommer ikke til at køre alene ? Santa Monica, Californien. (?: @larims)

Ofte er den største bekymring, rejsende har, før de begiver sig ud på solorejser, frygten for ensomhed. Når du studerer i udlandet, bekæmper du automatisk denne frygt, fordi du med det samme bliver en del af et fællesskab. De fleste værtsuniversiteter tilbyder internationale studerende orientering og vejledning for at byde dig velkommen til den nye by. Ud over at være super imødekommende giver disse programmer dig også chancen for at møde internationale studerende fra hele verden.

Alternativt kan du vælge at bo i en delt bolig – HELLO roommates – for at sikre, at du møder studerende med det samme. Hvis du er mere af en hjemmekrop og tror, at du vil savne komforten ved mors madlavning, kan du prøve at søge efter muligheden for at bo hos en værtsfamilie i dit nye land. Med boligmuligheder, der passer til enhver studerende, er der ingen grund til at lade frygten for ensomhed stoppe dig fra at studere i udlandet.

2. Det er en døråbner til at rejse

Why Study Abroad - Blue skies at Humboldt University in Berlin, Germany

Blå himmel på Humbolt Universitet. ? Berlin, Tyskland. (?: IG @laskovskee)

Der er en grund til, at det er så attraktivt at studere i udlandet, og vi er ret sikre på, at vi kan gætte det… du elsker at rejse. (Duh!) En af de bedste grunde til at studere i udlandet er den fantastiske mulighed, du får for at rejse til et nyt sted og dets nabolande! Studer i Berlin og tilbring en weekend i London. Studer i Californien og tag på spring break i Cancun. At studere i udlandet giver dig mulighed for at udforske dele af verden, som du normalt aldrig ville få mulighed for som studerende. Er det ikke alligevel din topprioritet?! Bortset fra, øh, at få en grad…

3. Du bliver ekspert i en ny by

Why Study Abroad - Street view of a small Parisian Cafe

Smuk parisisk café ? (? @sachvas)

Alle kan sige, at de har besøgt Barcelona, men kan de anbefale en tapasbar, der ligger gemt væk fra hovedgaderne, og som laver Spaniens BEDSTE fisk? Eller vise dig den mest charmerende, smukke café i Paris? Mens du studerer i udlandet, vil du leve som en lokal og opdage alt, hvad der er værd at vide om i din værtsby. Du vil opdage skjulte perler, men også krydse alle turistattraktionerne af og få en ægte fornemmelse af byen. Du vil få tips til at studere i udlandet, som du kan give videre til dine medstuderende, og du vil snart være i stand til at blande dig i stedets indre arbejde. Du vil endda slippe for følelsen af at have et blinkende “TOURIST”-skilt over hovedet … prøv bare at lade være med at hive din selfie-stick frem hvert andet sekund!

4. Du kan blive betalt for at rejse

Why Study Abroad - Stunning views overlooking Machu Picchu in Peru

Smuk udsigt ved Machu Picchu. ? Peru. (?: @carolgpedra)

Selvom det varierer mellem lande og programmer, er det almindeligt for internationale studerende at modtage finansiering fra regeringer eller universiteter for at studere i udlandet. Jep, gratis penge! Universiteter/regeringer giver ofte stipendier, legater eller ekstra lån til studerende, der ønsker at studere i udlandet. Lav din research og tal med dit hjemuniversitet for at se, hvad der tilbydes. Der er også masser af studiejobs i udlandet, du kan tage for at tjene lidt ekstra penge!

5. Et studieophold i udlandet ser godt ud på dit CV

Why Study Abroad - View from a gondola in Venice, Italy

Det er amore! ? Venedig, Italien. (?: @richard_ocarroll)

En nylig undersøgelse viste, at rejser gør dig mere employable, hvilket er en af de største fordele ved at studere i udlandet! Hvis du skriver udlandsophold på dit CV, viser du arbejdsgiverne, at du er en mere alsidig og eftertragtet kandidat. Det tyder på, at du er en udadvendt person, der har tillid til at møde nye mennesker, og at du trives i nye miljøer! Alt det sjove, alt det udforskende OG den ekstra bonus, at det semester, du brugte på at sole dig i Italien, faktisk kan hjælpe dig med at få et job!

6. Du vil lære en masse

Why Study Abroad - Mural at the Museum of Contemporary Art in Sydney, Australia

På opdagelse i Museum of Contemporary Art, Sydney, Australien. (?: @indridewis)

Okay, vi har fokuseret meget på de eventyr, fester og mennesker, du vil møde, når du studerer i udlandet, men hvad med selve studierne? Ikke alene vil du udvide din horisont akademisk, men du vil også få et indblik i, hvordan uddannelse fungerer i andre lande og blive eksponeret for nye kulturer. Du er allerede en studerende, så vi gætter på, at du er ivrig efter at lære og begejstret for at opdage verden ét sted ad gangen.

Uden for klasseværelset får du mulighed for at besøge fantastiske museer, historiske/kulturelle steder og lokale religiøse bygninger. Du vil hele tiden være i udvikling, og hey! Klog er trods alt det nye sexede…

7. Du vil forbedre dine sprogfærdigheder

Why Study Abroad - Pan Au Raisin in Paris, France

Uendelige foodie-muligheder i Paris (?: @shiela.x)

Alle ved, at hvis man vil blive flydende i et sprog, skal man flytte til et land, hvor de taler det. At omgive sig med sproget er den bedste måde at blive helt fortrolig med at tale det hver dag. Vi kan alle sige“donde esta la biblioteca“, men kun en, der kender sproget godt, kan spørge de lokale, hvilken bar der har udvidet happy hour og tilbyder gratis tapas til dine drinks! (Hvilket er vigtig information… naturligvis!) At bo hos en værtsfamilie vil også hjælpe dig med at forbedre dine færdigheder uden at skulle spendere på sprogundervisning – cha ching!

8. Du får et sindssygt socialt liv

Why Study Abroad - Two people in fancy dress at carnival in Rio de Janeiro, Brazil

Karnevalsfeber! rio de Janeiro, Brasilien. (?: @brunaabreubrasil)

Der er kun én gruppe mennesker, der er mere sociale end rejsende, og det er studerende! Kombiner de to, og du har en hypersocial, sjov og kærlig gruppe, der altid er på udkig efter at møde nye mennesker. Som international studerende vil du automatisk være omgivet af hundredvis af mennesker på din egen alder og med samme interesser som dig selv – hey, I har trods alt alle valgt det samme universitet!

Sørg for at blive involveret i livet på campus for at møde så mange nye ansigter som muligt. Meld dig ind i en studenterforening, et sportshold eller en aktivitetsklub på campus. Uanset hvad du er til, vil der altid være et sted for dig!

9. Du får venner for livet, når du studerer i udlandet

Why Study Abroad - Skating along the Great Wall of China in Beijing

Skøjte langs den kinesiske mur, ingen biggie! ? (?: IG @padraic_and_fabienne)

Universitetsvenner er for livet, og venner, du møder, mens du studerer i udlandet, er ingen undtagelse! Hvem har du ellers gået på Den Kinesiske Mur med og også drukket Dominos klokken 2 om natten? Hvem var der for dig, da du kæmpede dig til toppen af Machu Picchu, men også holdt ud med din stress over stigende deadlines? Dine venner derhjemme vil helt sikkert kede sig over dine endeløse historier om at studere i udlandet, men de venner, du mødte undervejs, kan ikke vente med at genopleve dem sammen med dig!

Atfå nye venner er en af de bedste grunde til at studere i udlandet. Og hvis dine nye venner bor i andre lande, har du altid et sted at bo, når du rejser!

10. Du har et massivt støttenetværk

Why Study Abroad - Three people enjoying a view overlooking Barcelona

Vi hænger bare ud i Barcelona! (?: @pego105)

Hvis du gerne vil se verden, men er lidt bange for at tage det første skridt, er et studieophold i udlandet det lykkeligste af alle medier! At rejse kan nogle gange føre til vanskelige situationer, og det kan være svært at vide, hvem man skal henvende sig til. En del af grunden til, at udlandsstudier er den ultimative rejseoplevelse, er det massive støttesystem, du har på universitetet. Du vil ikke kun have tutorer, universitetsrådgivere og internationale studenterrådgivere, men du vil sandsynligvis også have en stor gruppe venner, der støtter dig!

11. Du har total uafhængighed

Why Study Abroad - Pint of Guinness with a view of the Guinness Storehouse in Dublin, Ireland

Skål fra Guinness Storehouse! ? ? Dublin, Irland. (?: @geordie_globetrotter)

Du tror måske, at du er uafhængig på college, men med mor og far et par timers kørsel væk og de ugentlige telefonopkald, der spørger, om du har husket din tandlægetid, forsvinder din følelse af frihed hurtigt. Når du studerer i udlandet, har du fuldstændig frihed til at udforske et ukendt sted og leve præcis, som du har lyst til! Men du kan selvfølgelig skype med familien, hvis du får hjemve…

12. Du kan gøre det på din måde

Why Study Abroad - Dancing in the rain outside a temple in Tokyo, Japan

Lad det ikke regne på min parade! ☔️ Tokyo, Japan. (?: @yanismarshall)

Der er masser af grunde til, at et studieophold i udlandet er en uforglemmelig oplevelse, men en af de bedste er den totale frihed, du har. Du kan studere i udlandet på den måde, der passer dig. Vil du rejse rundt i hele dit nye land? Så gør det! Vil du studere et sted med et vanvittigt natteliv? Så gør det! Vil du gå på et prestigefyldt udenlandsk universitet og lære et nyt sprog? GØR. DET! At studere i udlandet er en uovertruffen måde at prøve en ny måde at leve på og uddanne sig i processen.

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top