Pas på klichéerne: Tour de France ifølge Googles forslag

Language Specific Image

At tage af sted på en rejse kræver forberedelse. Man skal finde det forsvundne pas, lave en liste over alle de ting, man ikke må glemme, men ikke kommer til at glemme, finde sokker, der ikke passer sammen… Kort sagt, det er en rigtig hovedpine! Men før alt det, skal du vælge den rigtige destination ved at lave lidt research om de forskellige lande og alle deres små gode tilbud. Og det er selvfølgelig via Google! Hele verden bruger sit liv på at google næsten alt og alle. Så vi spekulerede på, hvilke spørgsmål de kunne finde på at stille om Frankrig og visse regioner i særdeleshed. Så her er en kort liste over alle de kvaliteter og fejl, som Google-brugere mener, at franskmændene har. Pas på, vi advarer dig om de klichéer, der omgiver franskmændene!

1. Klichéer om franskmænd: kærlighed til andre

clichés sur les français - amour

Vi ved ikke hvorfor, men de to mærkeligste franske vaner i udlændinges øjne er at ryge og frem for alt at kysse. Men hvad resten af verden ikke ved er, at man kan sige hej med en cigaret i munden, på en motionscykel med et CGT-banner i tørklædet, og det er klasse!

2. Klichéer om franskmænd: frådseri

clichés sur les français - gourmandise

Frankrig er gastronomiens vugge. Men der er stadig nogle særlige kendetegn, som forbløffer hele verden. Google-placeringerne vidner om dette, med snegle, frøer og stinkende oste, for blot at nævne nogle få… Hver sin smag, ingen fordømmelse. Forresten er stegte frølår en ideel snack til onsdagsarrangementer!

3. Klichéer om parisere: høflighed

clichés sur les parisiens

Franskmændene har ikke det bedste ry for at være høflige, men pariserne er endnu værre. Ingen panik, den samme regel gælder for folk i hovedstæder over hele verden (New York, London, Tokyo osv.). Og det er nok derfor, de er på farten stort set overalt. Og vi lover, at det ikke er så slemt, som du tror, kvisten og bjælken, alt det, alt det …

4. Klichéer om bretonerne: en smag for fest

clichés sur les bretons

Mangfoldigheden i vores regioner er det, der gør vores land så rigt. Selv om forskningen om bretonerne er lidt mere entusiastisk end den om pariserne, har alle deres fejl. Og alkoholisme er stadig deres specialitet. For at være ærlig er vi overraskede over ikke at have set “font des crêpes” dukke op i det første forslag, for det er nok sådan, de ender med at blive verdensmestre. *Mmmmhhh pandekage…*

5. Klichéer om korsikanere: generthed

clichés sur les corses

Du må indrømme, at uanset hvilket spørgsmål du stiller Google om korsikanerne, handler det første forslag om spørgsmålet om uafhængighed og det faktum, at de ikke bryder sig særlig meget om mennesker, uden nogen særlig diskrimination, bare ALLE mennesker. I modsætning til, hvad du måske tror, er det ikke had, bare overdrevet generthed. Vi kan forsikre dig om, at de ikke bider, og at de vil være mere end glade for at synge traditionelle sange for dig, mens de holder sig for ørerne, så de ikke falder ned i dit glas, indtil solen står op!

6. Klichéer om marseillais: det særlige ved syden

clichés sur les marseillais

Det er KOMPLET FORKERT at se, at HELE cybersamfundet er BEKYMRET over denne TOTALE UDENFORKOMMUNALE opførsel, der er typisk for marseillais. Det er ikke deres skyld, at vi ikke forstår RIENG DE RIENG, hvad de siger. Ikke sandt, fætter?

7. Klichéer om ch’tis: skikke… Særegne

clichés sur les ch'tis

Til deres forsvar skal det siges, at ch’tierne ikke er blevet skæbnebestemt: De er for evigt udødeliggjort i den kollektive underbevidsthed af et realityshow, der ikke viste dem fra deres bedste side, og i dag har de et ry, der måske er mere beklageligt end parisernes, og det siger ikke så lidt! Men de er stærkere end disse fjollede klichéer: Som familie holder vi sammen… Og når vi er i tvivl, giver vi hinanden et stykke Maroilles.

Vi havde advaret dig om de store klichéer om franskmændene, men måske ikke om den dårlige tro. Det ser måske ikke sådan ud, men franskmændene er i al deres mangfoldighed et ekstraordinært og meget imødekommende folk. Og hvis du vil gøre dig din egen mening om de værste klichéer på denne liste, anbefaler vi simpelthen, at du tager af sted og ser det selv ved at besøge Frankrig!

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top