Ugens hostel: MEININGER München centrum

Hvis du skal til Oktoberfest i år, er dette moderne hostel i hjertet af München en vinder – det ligger 1 km fra hovedbanegården og bogstaveligt talt rundt om hjørnet fra Theresienwiese og Augustiner Bräustuben, og det er også tæt på nogle fantastiske lokale ølhaller og biergartens. Hvis øl ikke er noget for dig, er nattelivet udvidet til “festbananen” mellem Karlsplatz og Odeonplatz, og Glockenbachviertel er et hipster-hangout kun 15 minutter med sporvognen.

Meninger

Hvad angår mad, er der et gæstekøkken, hvor du kan tilberede dine bayerske yndlingsretter, men hvis du vil have det grillet, skal du bare smide det (bogstaveligt talt) på grillen i ølhaven! Vandrerhjemmet har også en indendørs bar og et spillelokale, hvor du kan slå rejsende fra alle verdenshjørner i pool, bordtennis og bordfodbold. Zum Wohl!

pol

Vælg mellem enkelt-, dobbelt-, flersengs-, familie- og kollegieværelser, og Meininger er kæledyrsvenlig, så du kan hygge dig med din pelsede ven for kun 10 euro ekstra.

dorm

Er du ikke overbevist af den fantastiske beliggenhed, den afslappede atmosfære og den udendørs grill? Her er, hvad vores venlige rejsende havde at sige:

“Dette hostel er ideelt for solorejsende! Faciliteterne er fremragende, og beliggenheden er slet ikke dårlig! Jeg blev dobbeltbooket på mit værelse, og så snart jeg fortalte dem det, satte de mig automatisk på et enkeltværelse med en dobbeltseng, meget behageligt!”

“Meget værdi for pengene! Nemt at komme dertil (med sporvognen) og tæt nok på byens centrum. Supersikkert og pålideligt personale.”

“Dette hostel er fantastisk! Det er meget rent, og personalet er meget hjælpsomt! Det var også rart at have en bar nedenunder, hvor man kunne møde andre, der boede på vandrerhjemmet. Jeg vil varmt anbefale dette hostel til alle!”

Book nu!

Landsberger Strasse 20, München, Tyskland

reception

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top