10 reizigers die je bijna zeker in een hostel hebt ontmoet

Disclaimer: onze excuses dat we zo stereotiep zijn! Het is niet beledigend of brutaal bedoeld. Maar wees eerlijk, we hebben allemaal wel een paar van deze reizigers ontmoet tijdens onze hostelverblijven.

Hoeveel van deze jongens herken je? En welke ben jij!

1. Het feestbeest

(Gelezen met de stem van David Attenborough)

Het feestbeest zie je vaak tot in de vroege namiddag in bed grazen. Je kunt gekreun en gekreun horen van spijt van beslissingen die ze de avond ervoor hebben genomen. Als ze eindelijk wakker zijn, gaan ze langzaam naar een drinkplaats (de keuken van het hostel!) Hier herinneren andere leden van de kudde (het hostel) het feestbeest aan hun hilarische capriolen! Als de avond valt, pakt het feestbeest zijn luidsprekers en zet wat klassieke muziek op. Ze trekken een of andere vorm van goedkope alcohol aan en halen iedereen over om drankspelletjes te spelen. Ze zijn echte entertainers en een geweldige lach in het hostel

Sterke punten: Sterke muziekafspeellijsten, inclusief alle feeststarters zoals Vengaboys en Sean Paul

Zwakke punten: Geen kans op een excursie in de vroege ochtend

Handelsmerk: Geobsedeerd door bierpong

Sshh!... This is a secret

Discover the "next hot backpacker destination" this 2024.

Just so you know, we will be able to see if you open our emails to help us monitor the success of our marketing campaigns. You will find further details in our data protection notice.

hostel traveller types - The party animal

2. De spirituele hipsters

Deze jongens omarmen de vrijheid van reizen! Je zult ze waarschijnlijk zien in een baggy maar erg comfortabele MC Hammer-broek, meestal met olifantenprint! Je zult genieten van diepgaande gesprekken met deze reizigers, ze zien de schoonheid in de wereld en zullen je helpen te waarderen hoe geweldig reizen is.

Sterke punten: Diepe babbels over hoe geweldig honden en reizen zijn

Zwakke punten: Gezonde smoothies. Ze kunnen ze niet weerstaan

Handelsmerk:Handgemaakte armbanden/ankers van elk land dat ze ooit hebben bezocht

hostel traveller types - The spiritual hipsters

3. De “ik heb mijn baan opgezegd”-reiziger

Deze persoon omarmt het reizende leven, geniet van elke adrenalineactiviteit die op zijn weg komt en laat zich gaan nadat hij zich realiseert dat er zoveel meer in het leven is dan werk. Ze plannen niet echt vooruit, ze leven in het moment. Alles gebeurt vrij impulsief, in een opwelling, om stoom af te blazen van de baan die ze haatten… en als gevolg daarvan rantsoeneren ze hun dollars vaak niet zo goed! Dit betekent dat hun reizen meestal lijken op vuurwerk: Verbazingwekkend, explosief, maar vrij snel voorbij.

Sterke punten: Krijgen waarschijnlijk de eerste ronde binnen

Zwakke punten: Budgettering

Handelsmerk: Hier voor een goede tijd, niet voor een lange tijd

hostel traveller types - I quit my job

4. De telefoonverslaafde

Ze zijn weggegaan om de wereld te zien, maar helaas beleven ze veel te veel van hun avonturen via een scherm! Ze zouden erop uit moeten zijn om nieuwe mensen te ontmoeten, maar ze worden enorm afgeleid door hun telefoon, whatsappen met vrienden en familie thuis en proberen hen jaloers te maken met updates op Instagram! Ze nemen tussen de 500-1000 selfies per dag, waarbij ze optimaal gebruik maken van alle “schattige” filters die beschikbaar zijn!

Sterke punten: Je reizen documenteren als je persoonlijke videograaf

Zwakke punten: Verdwijnt op uitgaansavonden om iemand van thuis te ontmoeten

Handelsmerk: Heeft minimaal 2 draagbare opladers

hostel traveller types - The phone addict

5. Het vervelende stel

Dit dappere stel besloot om SAMEN op reis te gaan! Bereid je voor op alle uitersten van emoties als deze jongens in de buurt zijn. Ups en downs, glimlachen en fronsen, liefde en haat… je zult het allemaal zien. Maak dat je wegkomt als er ruzie ontstaat (daar wil je niet in meegesleurd worden!) en zorg dat je niet in de buurt bent als ze het eindelijk goedmaken; hun PDA is awks!

Sterke punten: Klassiek entertainment

Zwakke punten: Er is een vreemd moment als je een studentenhuis deelt met een koppel

Handelsmerk:Verwacht ten minste één laaiende ruzie over een jaloerse partner die het ‘te goed’ kan vinden met een nieuwe hostelgenoot

hostel traveller types - The annoying couple

6. De betweter

Deze persoon is overal geweest en heeft daarom een mening over ALLES! Elk strand, restaurant of bar die je hebt bezocht, hebben zij ook bezocht. Het voelt bijna alsof ze je geweldige verhalen proberen te saboteren door ze te verbeteren. Maar zo erg zijn ze niet, stress niet – Ja, het kan vervelend zijn, maar ze bedoelen het niet kwaad!

Sterke punten: Ze worden je beste vriend als je ooit ziek wordt, want ze zijn duidelijk voorbereid met een gigantische tas vol medicijnen!

Zwakke punten: Onhandige danspasjes, zoals een dronken tante op een bruiloft!

Handelsmerk: Twee woorden… “Ik weet het”

hostel traveller types - the annoying couple

7. De nieuweling

Deze vertederende, frisse doorzetter is nog maar net begonnen met reizen. In het begin zijn ze een beetje naïef met backpacken, maar ze omarmen hun nieuwe leven zonder tas snel en net als een jonge pup raken ze erg opgewonden van alle nieuwe avonturen.

Sterke punten: Verbijsterende energie en enthousiasme

Zwakke punten: Niet buiten kunnen blijven na 1 uur ‘s nachts

Handelsmerk: De klassieke universiteitstrui om te laten zien dat ze net zijn afgestudeerd

hostel traveller types - The newbie

8. De wannabe muzikant

Het is moeilijk om het te maken als muzikant, maar misschien is reizen wel de sleutel tot succes (denken ze!) Als de prachtige plaatsen die je ziet en de willekeurige verhalen die je opdoet je niet inspireren om topdeuntjes te maken, wat dan wel!
Deze persoon zal nooit zonder gitaar gezien worden. Ze grijpen elke gelegenheid aan om een liedje te zingen, ze houden van de schijnwerpers en nemen verzoekjes aan… die natuurlijk valser worden naarmate je meer dronken bent!

Sterke punten: je persoonlijke jukebox, ze spelen (bijna) alles wat je maar wilt horen

Zwakke punten: Ze weigeren de ultieme publiekslievelingen te spelen (Spice Girls, Backstreet Boys enz.) uit angst hun gerespecteerde reputatie te ruïneren

Handelsmerk: Hoe meer ze dronken worden, hoe meer ze hun ogen sluiten als ze zingen! Het is de emotie!

hostel traveller types - The wannabe musician

9. De flash-packer

Denk aan een backpacker met een veel beter budget! Hoewel ze net als jij uit een zak leven en op een stapelbed slapen, doen ze hun best om er stijlvol uit te zien. Hypermoderne rugzak, merkkleding, dure zonnebril, camera, laptop en horloge! Ondanks het feit dat ze backpackers zijn, kunnen ze hun materialistische verlangens niet van zich afschudden! We weten niet zeker waar ze hun geld vandaan halen, maar ze lijken het goed voor elkaar te hebben.

Sterke punten: Geweldige laptop voor filmavond in de slaapzaal

Zwakke punten: Kost veel tijd om klaar te maken

Handelsmerk: Blij om dat beetje extra te betalen voor de betere koffie

hostel traveller types - The flash-packer

10. De langbloeier

Deze persoon houdt echt zo van reizen dat hij bijna bang is om naar huis te gaan! (Maar dat zullen ze natuurlijk niet toegeven.) Het is zo’n geweldige reis geweest, dat ze niet willen dat het magische eindigt, dus ze zullen elk willekeurig klusje doen dat ze kunnen om te proberen te blijven!

Sterke punten: Deze supervriendelijke en gezellige mensen kennen veel life hacks, zoals happy hours en 2 voor 1 maaltijden

Sterke punten: ze kunnen niet deelnemen aan excursies door werkverplichtingen

Handelsmerk: Veel Facebookvrienden!

hostel traveller types - The long-termer

Hoeveel (van de 10) herken je er?

Als dit je aan het denken heeft gezet en je reizen mist, begin dan met het maken van nieuwe herinneringen in een van deze goedkope en geweldige Europese steden.

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll naar boven