Even voorstellen… Gap Year Diaries x Hostelworld Podcast

Language Specific Image

Al honderden jaren worden verhalen doorverteld tussen reizigers en volgens ons is dat een van de beste manieren om alles te weten te komen wat de wereld te bieden heeft. Van minder bekende eilanden tot minder gewaardeerde feestplekken tot geweldige adrenaline-avonturen, sommige van de beste ervaringen die er zijn, komen van aanbevelingen van vrienden.

Reisverhalen worden uitgewisseld onder het genot van een biertje in een hostelbar en van stapelbed naar stapelbed in slaapzalen over de hele wereld, maar wat als je je volgende reis aan het plannen bent en op zoek bent naar inspiratie van thuis? Zoek niet verder.

Hostelworld x Gap Year Diaries podcast is hier!

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat we samenwerken met de hosts van de Gap Year Diaries podcast om de beste reisverhalen, tips en trucs van onderweg naar je eigen koptelefoon te brengen.

In de eerste 3 seizoenen van Gap Year Diaries hebben Rachel en Emily hun eigen tussenjaar in 2010 herbeleefd door het hilarisch misplaatste blogdagboek dat ze tijdens hun reizen bijhielden te herlezen en erover na te denken. Nu willen ze de vloer opengooien en hebben ze een aantal van onze klanten uitgenodigd om hun eigen verhalen te delen in deze speciale 6-delige podcastserie.

Elke wekelijkse aflevering bevat 2 interviews met Hostelworld-reizigers die over van alles praten, van het vinden van je draai als solo-reiziger tot hoe om te gaan met reisrampen. Of je nu op zoek bent naar tips en advies voor je volgende reis, of je voelt een vleugje reisnostalgie en wilt herinneringen ophalen, dit is de perfecte podcast voor elke ontdekkingsreiziger.

Dit is wat je in elke aflevering kunt verwachten:

Aflevering 1

In deze aflevering spreken de presentatoren met de auteur van You Are Where You Go, de 24-jarige Caitlyn Lubas, over hoe ze het voor elkaar heeft gekregen om in slechts drie jaar meer dan 70 landen te bezoeken, en met Amanda Day, over hoe ze haar interesse in gezondheid en wellness gebruikt om verschillende culturen op een dieper niveau te verkennen. We horen over Antarctica, ‘s werelds beste wandeltochten en een epische kampeertocht van twee maanden door zuidelijk Afrika, maar ook over de beste tips om je te oriënteren en het meeste uit een nieuwe bestemming te halen

Aflevering 2

In deze aflevering spreken de presentatoren met Drew Wilson over hoe het zichzelf toewerpen aan een aantal echt extreme reiservaringen heeft geholpen op hun reis om angst te overwinnen, en Claire Scott, die midden in haar eerste Gap Year zit en op 30-jarige leeftijd de wereld rondreist. We horen over het eten van inktvis, een stille meditatieretraite in Japan en het bedwingen van de Inca Trail in Peru, maar ook over de beste tips en adviezen voor degenen die maximaal willen genieten van het avontuur.

Aflevering 3

In deze aflevering spreken de presentatoren met Tom Ruck – een reiziger die zelf bekend staat om zijn voorliefde voor ongelukken – over zijn lijst van ongelukken, en Zorro – een doorgewinterde reiziger en hostelmedewerker – over de dingen die voor hem niet helemaal volgens plan zijn gegaan tijdens zijn vier jaar onderweg. We horen over wraakzuchtige ratten, vreselijk ziek worden in het regenwoud van de Amazone en in je eentje een gletsjer beklimmen in de Himalaya, maar ook over de beste tips en adviezen om het hoofd koel te houden als het noodlot ver van huis toeslaat.

Aflevering 4

In deze aflevering spreken de presentatoren met reisnieuwkomer Andi Unceta Pereira over de kracht van romantische bestemmingen en James Rowbottom over zijn datingleven terwijl hij als biseksuele man in Parijs woont. We horen over ongemakkelijke Grindr-ontmoetingen, ongelofelijke ontmoetingen in het openbaar vervoer en verbluffend filmische afspraakjes op Parijse balkons, evenals top tips en advies voor het vinden van liefde, of iets wat er op lijkt, onderweg.

Aflevering 5

In deze aflevering spreken de presentatoren met Blake Freeman over hoe hij op reis de beste feestjes opzoekt, en Manu Cortes over zijn beste ervaringen in het donker op verschillende bestemmingen. We horen over dansen tot zonsopgang bij een meer in Zagreb, het beroemde nachtleven van Thailand en de vele charmes van een feest op Mykonos, maar ook over de beste tips en adviezen voor een onvergetelijk avondje uit over de hele wereld.

Aflevering 6

In deze aflevering spreken de presentatoren met Kate Higham over het ontmoeten van levenslange vrienden tijdens haar tussenjaar en reisintrovert Debora Da Costa over haar technieken om verlegenheid in hostels te overwinnen. We horen over de skategemeenschap in LA, opbloeiende vriendschappen in hostels en roadtrippen met mensen die je nog nooit hebt ontmoet, maar ook over de beste tips en adviezen om nieuwe reisvrienden te maken.

Zin om te luisteren?

De eerste aflevering – ‘Finding your feet: exploring new destinations’- is NU beschikbaar op Spotify, Apple Music of waar je je podcasts ook vandaan haalt. Klik hieronder om te luisteren, te downloaden en je te abonneren.

Luister nu!

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll naar boven