Hostel van de week Yes! Hostel Lissabon

yes

Met een Hostelworld-beoordeling van 97% kun je er zeker van zijn dat Yes! Lisbon Hostel de nummer 1 plek is om je hoofd te laten rusten in de Portugese hoofdstad. Voor de budgetbewuste gasten biedt dit hostel meerwaarde als geen ander in Lissabon. Elke avond organiseren ze diners van €10, zodat je nooit aan het eind van een dure restaurantrekening staat. En bij elk diner is er gratis alcohol – muziek in de oren van elke backpacker!

Als je alleen naar Lissabon reist, zorgt het personeel ervoor dat je je helemaal thuis voelt en je kunt gemakkelijk meedoen aan de vele activiteiten die het hostel organiseert. Je kunt vrienden maken en de stad leren kennen tijdens de gratis wandeltochten van het hostel, of als je een nachtbraker bent, nieuwe hostelvrienden maken tijdens een drankje op een georganiseerde kroegentocht.

En natuurlijk heeft Yes! Lisbon Hostels ook supercomfortabele bedden, overal WiFi en airconditioning, zodat je de hete zomermaanden in alle comfort kunt doorkomen.

sofas

Wij denken dat Yes! Lisbon Hostel geweldig is, maar je hoeft ons niet op ons woord te geloven. Dit is wat mensen die er gelogeerd hebben erover te zeggen hebben:

“Geweldig hostel, alles is hier geweldig! Er is een reden waarom dit hostel op 100% staat. Geweldige diners, geweldige kroegentochten, geweldige sfeer, geweldig ontbijt, geweldige wandeltochten, echt schoon en veel kleine dingen die het hostel geweldig maken, zoals stopcontacten bij je bed.”

“Een van de beste hostels waar we verbleven tijdens mijn Europa-reizen! Super centraal, zo fris, heerlijke bedden, geweldige kamer, topsfeer en echt servicegericht personeel! Je zou bijna dom zijn om een ander hostel in Lissabon te kiezen! Ze regelen elke avond goedkope en lekkere diners die perfect zijn om te socializen, met de mogelijkheid om mee te doen aan wilde kroegentochten! Ik ga zeker terug – en zal het iedereen aanraden die naar Lissabon gaat!”

“Had een fantastische 4 nachten hier. Fantastische locatie, geweldig personeel. Ze hebben elke avond een groot diner in de gemeenschappelijke ruimte wat een geweldige manier is om mensen te ontmoeten (met eten van goede kwaliteit en onbeperkt drank), en daarna een kroegentocht met je nieuwe vrienden! 10/10, kan niet wachten om terug te komen naar Lissabon.”

Conclusie: Je zou wel gek zijn om niet meteen een reis naar Lissabon te plannen. Boek nu je verblijf in Yes! Lisbon Hostel!

face

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll naar boven