Seizoensdeals 2022 – Algemene voorwaarden

Language Specific Image

Seizoensdeals 2022 – Algemene voorwaarden

1. De aanbieding geldt voor tarieven in deelnemende hostels tijdens de actieperiode.

2. De aanbieding begint om 00:01 GMT donderdag 13 januari 2022 en eindigt om 23:59 GMT donderdag 31 maart 2022 (de actieperiode).

3. Het kortingspercentage verschilt per hostel. Tijdens de actieperiode worden de kortingen automatisch toegepast door de deelnemende hostels en zijn zichtbaar door op het desbetreffende hostel te klikken.

4. Deze kortingen zijn van toepassing op accommodatie die geboekt wordt voor data tussen 13 januari en 31 mei 2022, onder voorbehoud van beschikbaarheid en uitzonderingen.

5. Prijzen en aanbiedingen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd en op elk moment worden ingetrokken. Hostelworld.com Limited behoudt zich het recht voor om eventuele fouten of onnauwkeurigheden in de aanbieding te corrigeren.

6. Deze voorwaarden zijn een aanvulling op en maken deel uit van Hostelworld’s Algemene Gebruiksvoorwaarden. In geval van tegenstrijdigheid hebben deze voorwaarden voorrang. Deze voorwaarden kunnen door Hostelworld zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd of aangepast om geldige commerciële, technische of operationele redenen. Hostelworld is niet aansprakelijk voor verlies, kosten of ongemak als gevolg van een wijziging of aanpassing van deze voorwaarden.

7. Deze algemene voorwaarden vallen onder de wetten van Ierland.

Seizoensdeals 2022 – Algemene voorwaarden

1. De aanbieding geldt voor de prijzen van deelnemende hostels tijdens de actieperiode.

2. De aanbieding begint om 00:01 op vrijdag 13 januari 2022 en eindigt om 23:59 op zondag 31 maart 2022 (de actieperiode).

3. Het kortingspercentage varieert per hostel. Tijdens de actieperiode worden de kortingen automatisch toegepast door de deelnemende hostels en zijn ze zichtbaar door te klikken op het hostel van je keuze.

4. De verlaagde prijzen zijn van toepassing op accommodatie die geboekt wordt voor de data tussen 13 januari en 31 mei 2022, onder voorbehoud van beschikbaarheid en uitsluitingen.

5. Prijzen en aanbiedingen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd en op elk moment worden geannuleerd. Hostelworld.com Limited behoudt zich het recht voor om eventuele fouten of inconsistenties in de aanbieding te corrigeren.

6. Deze voorwaarden zijn aanvullend en maken deel uit van de Hostelworld Algemene Gebruiksvoorwaarden. In geval van tegenstrijdigheid prevaleren deze voorwaarden. Deze voorwaarden kunnen door Hostelworld zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd of aangepast om geldige commerciële, technische of operationele redenen. Hostelworld is niet aansprakelijk voor verlies, kosten of ongemakken die voortvloeien uit een wijziging of aanpassing van deze voorwaarden.

7. Op deze algemene voorwaarden is Iers recht van toepassing.

Seizoensaanbiedingen 2022 – Algemene voorwaarden

1. De aanbieding is van toepassing op de tarieven van deelnemende hostels tijdens de actieperiode.

2. De aanbieding begint om 00:01 op 13 januari 2022 en eindigt om 23:59 op 31 maart 2022 (de actieperiode).

3. Het kortingspercentage varieert per vestiging. Tijdens de actieperiode worden de kortingen automatisch toegepast door de deelnemende organisaties en zijn ze zichtbaar door op de betreffende organisatie te klikken.

4. Deze verlaagde tarieven zijn van toepassing op boekingen voor data tussen 13 januari en 31 mei 2022, onder voorbehoud van beschikbaarheid en uitsluitingen.

5. Prijzen en aanbiedingen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd en op elk moment worden ingetrokken. Hostelworld.com Limited behoudt zich het recht voor om eventuele fouten of onnauwkeurigheden in de aanbieding te corrigeren.

6. Deze voorwaarden zijn toegevoegd aan en maken deel uit van de algemene gebruiksvoorwaarden van Hostelworld. In geval van tegenstrijdigheid hebben deze voorwaarden voorrang. Deze voorwaarden kunnen zonder voorafgaande kennisgeving door Hostelworld worden gewijzigd of aangepast om geldige commerciële, technische of operationele redenen. Hostelworld is niet aansprakelijk voor enig verlies, kosten of ongemak als gevolg van een wijziging of aanpassing van deze voorwaarden.

7. Op deze algemene voorwaarden is de Ierse wet van toepassing.

Regionale aanbiedingen 2022 – Algemene voorwaarden

1. De aanbieding geldt voor de tarieven van alle deelnemende landen tijdens de actieperiode.

2. De aanbieding begint om 00:01 op 13 mei 2022 en eindigt om 23:59 op31 maart 2022 (de actieperiode).

3. Het kortingspercentage varieert per artikel. Tijdens de actieperiode worden de kortingen automatisch toegepast op alle deelnemende klanten en zijn ze zichtbaar door op de betreffende knop te klikken

4. Deze kortingen worden toegepast op tickets die geboekt zijn voor data tussen 13 mei en 31 mei 2022, onder voorbehoud van beschikbaarheid en uitsluitingen.

5. Prijzen en aanbiedingen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd en op elk moment worden geannuleerd. Hostelworld.com Limited behoudt zich het recht voor om eventuele fouten of onnauwkeurigheden in de aanbieding te corrigeren.

6. Deze voorwaarden zijn toegevoegd aan en maken deel uit van Hostelworld’s Algemene Gebruiksvoorwaarden. In geval van tegenstrijdigheid prevaleren deze voorwaarden. Deze voorwaarden kunnen door Hostelworld zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd of aangepast om geldige commerciële, technische of operationele redenen. Hostelworld is niet aansprakelijk voor verlies, kosten of ongemakken die voortvloeien uit een variatie of wijziging van deze voorwaarden.

7. Op deze algemene voorwaarden is Iers recht van toepassing.

新春特惠 2022 – 在线条款

1. 此优惠适用于促销期内参与活动的旅舍。

2. 优惠于2021年1月13日星期四00:01开始,直到 2022 年 3 月 31 日星期四 23:59(促销期)结束。

3. 优惠大小差异因旅舍设置而异。在促销期间,可以点击参与活动的旅舍,即可查看折扣。

4. 优惠价格适用于在 2022 年 1 月 13 日至 5 月 31 日之间预订的住宿,视供应情况而定。

5. 价格和优惠视供应情况而定,如有更改,恕不另行通知,现有的优惠价并可随时取消。 Hostelworld.com Limited 保留更正优惠中的任何错误或不准确之处的权利。

6. 这些条款和条件是 Hostelworld 一般使用条款的补充并构成其一部分。如有任何冲突,以这些条款为准。 Hostelworld 可能会出于任何商业、技术或运营原因更改或修订这些条款,恕不另行通知。 Hostelworld 不对因这些条款和条件的任何变更或修订而导致的任何损失、费用或不便承担任何责任。

7. 这些条款和条件受爱尔兰法律管辖。

Seizoenaankondiging 2022 – Algemene voorwaarden

1. Das Angebot gilt für Preise in teilnehmenden Hostels während des Aktionszeitraums.

2. Das Angebot begin am Donnerstag, den 13. Januar 2022 um 00:01 Uhr und endet am Sonntag, den Donnerstag, 31 . März 2022, 23:59 Uhr (der Aktionszeitraum). März 2022, 23:59 Uhr (der Aktionszeitraum).

3. De korting in % varieert per hostel. Tijdens de looptijd van het Aktionszeitraum wordt de Rabatte automatisch aangepast door de teilnehmenden Hostels en is zichtbaar wanneer je op het betreffende Hostel klikt

4. Deze ermäßigten Preise gelten für Unterkünfte, die für Termine zwischen dem 13. Januar – 31. Mai 2022 gebucht werden, je nach Verfügbarkeit und Ausschlüssen.

5. Preise und Angebote unterliegen der Verfügbarkeit und sind freibleibend und können jederzeit zurückgezogen werden. Hostelworld.com Limited zal uw verzoek tot terugbetaling, vergoeding of factuur honoreren.

6. Deze algemene voorwaarden komen overeen met de algemene voorwaarden van Hostelworld. In het geval van Widersprüchen zijn deze licenties geldig. Hostelworld kan deze informatie om de meest uiteenlopende commerciële, technische of technische redenen gebruiken. Hostelworld geeft geen informatie over wijzigingen of aanpassingen van deze diensten.

7. Deze Allgemeinen Geschäftsbedingungen unterliegen den Gesetzen von Irland.

Seizoenskortingen 2022 – Algemene voorwaarden

1. De actie is van toepassing op tarieven in deelnemende hostels tijdens de actieperiode.

2. De promotie begint om 00:01 op donderdag 13/01/2022 en eindigt op donderdag 31 maart 2022 23:59 (actieperiode).

3. Het kortingspercentage varieert van hostel tot hostel. Tijdens de actieperiode worden de kortingen automatisch toegepast door de deelnemende hostels en zijn ze zichtbaar door te klikken op hun respectieve pagina’s.

4. Deze kortingen worden toegepast op boekingen met aankomst tussen 13/01/2022 en 31/05/2022 onder voorbehoud van beschikbaarheid en uitzonderingen.

5. Prijzen en kortingen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd en op elk moment worden verwijderd.Hostelworld.com Limited behoudt zich het recht voor om eventuele fouten of problemen in de aanbiedingen te corrigeren.

6. Deze voorwaarden vormen een aanvulling op en maken deel uit van de algemene gebruiksvoorwaarden van Hostelworld. In geval van tegenstrijdigheid hebben deze voorwaarden voorrang. Deze voorwaarden kunnen zonder voorafgaande kennisgeving door Hostelworld worden gewijzigd of aangepast om commerciële, technische of operationele redenen. Hostelworld kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enig verlies, kosten of ongemak als gevolg van het wijzigen of aanpassen van deze voorwaarden.

7. Deze algemene voorwaarden vallen onder de wetten van Ierland.

Seizoenskortingen 2022 – Algemene voorwaarden

1. De actie is van toepassing op tarieven in deelnemende hostels tijdens de actieperiode.

2. De promotie begint om 00:01 op donderdag 13/01/2022 en eindigt op donderdag 31 maart 2022 23:59 (actieperiode).

3. Het kortingspercentage varieert van hostel tot hostel. Tijdens de actieperiode worden de kortingen automatisch toegepast door de deelnemende hostels en zijn ze zichtbaar wanneer je op hun respectieve pagina’s klikt.

4. Deze kortingen zijn van toepassing op boekingen met aankomst tussen 13/01/2022 en 31/05/2022 onder voorbehoud van beschikbaarheid en uitzonderingen.

5. Prijzen en kortingen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd en op elk moment worden verwijderd.Hostelworld.com Limited behoudt zich het recht voor om eventuele fouten of problemen in de aanbiedingen te corrigeren.

6. Deze voorwaarden vormen een aanvulling op en maken deel uit van de algemene gebruiksvoorwaarden van Hostelworld. In geval van tegenstrijdigheid hebben deze voorwaarden voorrang. Deze voorwaarden kunnen door Hostelworld zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd of aangepast om commerciële, technische of operationele redenen. Hostelworld kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enig verlies, kosten of ongemak als gevolg van het wijzigen of aanpassen van deze voorwaarden.

7. Deze algemene voorwaarden vallen onder de wetten van Ierland.

2022季節限定セール利用規約

1.季節限定セールは、プロモーション期間に該当ホステルの料金に適用されます。

2.このプロモーションは、2022年1月13日(木)の00:00に開始し2022年3月31日木曜日23:59 に終了します。

3.割引率はホステルによって異なります。プロモーション期間中、プロモーション対象ホステルをクリックすると、割引が自動的に表示されます。

4.この割引が適用する旅行期間は、2022年1月13日から5月31日までです。ホステスの空室状況にもよりますので、ご了承ください。

5.料金と割引に関しては、空室状況により予告なく変更・中止することがあります。Hostelworld.com Limitedは、このプロモーションを変更、追加する権利を留保します。

6.本利用規約は、ホステルワールドの一般利用規約に追加されます。矛盾が生じた場合は、本利用規約が優先されるものとします。本利用規約は、有効な商業的、技術的、または運用上の理由により、ホステルワールドによって変更または修正される場合があります。

7.本利用規約は、アイルランドの法律に準拠し、同法に従って解釈されます。

Seizoensaanbiedingen 2022 – Правила участия

“1. Предложение распространяется на тарифы участвующих хостелов в период проведения акции.

2. Предложение начинается в 00:01 четверга 13 января 2021 г. и заканчивается в 23:59 Четверг , 31 марта 2022 г., 23:59 г. (Период проведения акции).

3. Скидка % варьируется в зависимости от хостела. В период проведения акции скидки будут автоматически применяться участвующими хостелами и будут видны если нажать на сответствующий хостел.

4. Эти скидки будут применяться на размещение в даты с 13 января по 31 мая 2022 года при условии наличия и учитывая исключения.

5. Цены и предложения зависят от наличия и могут быть изменены без предварительного уведомления и могут быть отозваны в любое время. Hostelworld.com Limited оставляет за собой право исправлять любые ошибки или неточности в Предложении.

6. Эти условия являются дополнением к Общим условиям использования Hostelworld и являются их частью. В случае любого конфликта эти условия будут иметь преимущественную силу. Эти условия могут быть изменены или дополнены Hostelworld без предварительного уведомления по любой уважительной коммерческой, технической или производственной причине. Hostelworld не несет ответственности за любые убытки, расходы или неудобства, возникшие в результате любых изменений или поправок к этим положениям и условиям.

7. Эти условия регулируются законодательством Ирландии.”

Sezonowe Oferty 2022 – Regulamin i Warunki

1. Oferta dotyczy stawek dla hosteli biorących udział w programie w czasie Okresu Promocyjnego.

2. Aanbieding start om 00:01 w Czwartek 13 stycznia i kończy się o 23:59 w czwartek 31 marca 2022 23:59(Okres Promocyjny).

3. Procentowa zniżka różni się w zależności od hostelu. W czasie Okresu Promocyjnego zniżki będą przydzielane automatycznie dla hosteli biorących udział w programie i będą widoczne po kliknięciu na wybrany hostel.

4. Obniżone stawki dotyczą zakwaterowania zarezerwowanego w dniach 13 stycznia – 31 maja 2022 z uwzględnieniem dostępności i wyłączeń.

5. Ceny i oferty zależą od dostępności i mogą ulec zmianie bez powiadomienia oraz mogą zostać wycofane w dowolnym momencie. Hostelworld.com Limited rezerwuje sobie prawo do poprawy błędów i nieścisłości w Ofertach.

6. Niniejszy regulamin i warunki stanowią uzupełnienie Ogólnych Warunków Korzystania Hostelworld. W przypadku konfliktu, niniejsze warunki będą miały pierwszeństwo. Niniejsze warunki mogą zostać zmienione lub poprawione przez Hostelworld bez powiadomienia, z dowolnych ważnych powodów handlowych, technicznych lub operacyjnych. Hostelworld nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek straty, wydatki lub niedogodności wynikające z jakiejkolwiek zmiany lub zmiany niniejszych warunków.

7. Niniejszy regulamin in warunki podlegają prawu Irlandii.

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll naar boven