Topbars in Brugge – je favoriete Brugse bars

Language Specific Image

Brugge is de thuisbasis van tal van plekken waar je populaire Belgische bieren kunt proeven. Soms zijn het niet de meest voor de hand liggende plekken, maar het enige wat je moet doen om de beste bars in Brugge te vinden is het aan een Bruggeling vragen. We vroegen jullie naar jullie favoriete Brugse bars op onze Hostelworld.com Facebookpagina en dit is wat jullie ons vertelden.

Charlie Rockets

Matt Keagy zegt:

Charlie Rockets!

Tommy Ryckaert zegt:

Charlie Rockets!!!

Hostelworld zegt:

Charlie Rockets is gevestigd in wat vroeger de grootste bioscoop van Brugge was en is een hostel, restaurant en bar. De bar is erg populair en serveert een grote verscheidenheid aan Belgische bieren, cocktails en meer. Op de tv-schermen in de bar worden live sport- en rockvideo’s vertoond. Er zijn 5 pooltafels, een dartbord en een tafelvoetbaltafel op het terrein, die allemaal gratis te gebruiken zijn. Tussen oktober en mei zijn er regelmatig gratis liveconcerten in de bar.

Locatie: Hoogstraat 19.

Snuffelherberg Bar

Andreas Kiebs zegt:

Snuffel Hostel heeft een bar met veel verschillende belgische bieren, en het is leuk om daar rond te hangen met het internationale publiek…. Een paar jaar geleden werd er door iedereen in de kroeg een verjaardagslied gezongen… Geweldige plek.

Michael Alcorn zegt:

Snuffel Hostel bar! Geweldig bier goedkope prijzen!

Hostelworld zegt:

Een van de populairste bars voor rugzaktoeristen in Brugge, de Snuffel Backpacker Hostel bar biedt 25 verschillende soorten Belgische bieren aan dorstige reizigers. Er is elke avond een happy hour met tal van geweldige drankaanbiedingen om van te profiteren, plus er is een regelmatig entertainmentprogramma. Dit omvat alles van livemuziek tot tentoonstellingen.

Locatie: Ezelstraat 47-49.

De Halve Maan

Bernhard Doringer zegt:

De Halve Maan, een brouwerij met aangrenzend café/bar waar je hun uitstekende “Brugse Zot” kunt proeven.

Christiaan Klein Lebbink zegt:

De bar naast de Straffe Hendrik brouwerij!

Hostelworld zegt:

Huisbrouwerij De Halve Maan is een familiebrouwerij in hartje Brugge. Er worden dagelijks rondleidingen gegeven door de brouwerij en er is ook een bar waar je de Straffe Hendrik en Brugse Zot bieren kunt proeven.

Locatie: Walplein 26.

Druïde’s Kelder

Carlo Correale zegt:

Ik weet dat dit geen typische Belgische “brasserie” is, maar ik herinner me dat ik een nacht doorbracht in de Druid’s Cellar, een Ierse pub vlak bij het marktplein waar de crew van In Bruges (Colin Farrell inbegrepen) zich placht te amuseren na de opnames van de film…het is vrij klein en rokerig maar echt cool!!!

Hostelworld zegt:

Deze Ierse bar serveert een enorme selectie drankjes, waaronder tapbieren zoals Guinness en Kilkenny. Er is ook een grote verscheidenheid aan Belgische bieren in flessen verkrijgbaar, samen met Ierse whisky’s, Schotse whisky’s, bourbons en nog veel meer. Elke donderdag is er live muziek in de bar en op zondag is er om 21.00 uur een pubquiz.

Locatie: St-Amandsstraat 11.

Moloko

Lennard Ramone zegt:

Moloko. Maar pas op! Als je niet past bij de vaste klanten (punkers, skinheads en af en toe een motorrijder) kun je rare blikken krijgen

Hostelworld zegt:

Een echt alternatieve locatie, deze bar is een geweldige plek om live muziek te horen. Punk- en skabands hoor je meestal in Moloko.

Locatie: Maalsesteenweg 126 .

Voor een gezellig avondje uit in Brugge kun je terecht in een van deze leuke Brugse bars.

Boek hostels in Brugge |

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll naar boven