Wil je Pharrell, Disclosure en the Chemical Brothers deze maand GRATIS zien in Londen?

Language Specific Image

Als je in Londen bent of van plan bent hier te zijn van zaterdag 19 september tot maandag 28 september en je wilt GRATIS optredens bijwonen van enkele van de grootste namen in de muziekwereld, dan moet je absoluut de YPlan app downloaden.

Waarom? Omdat Apple Music in die periode tien geweldige gratis optredens organiseert in het iconische RoundHouse in Camden, een voormalige spoorwegloods die op de monumentenlijst staat. Het is een van de meest fantastische muzieklocaties in Londen. Als we grote namen zeggen, bedoelen we de Chemical Brothers, Florence and The Machine (met James Bay in het voorprogramma), Pharrell, Disclosure, Take That en One Direction. Er worden nog meer artiesten aangekondigd, dus het programma kan nog groter worden!

concert

Hoe kun jij erbij zijn? Nou, de grootste uitgaansapp van Londen, YPlan, heeft een aantal kaartjes toegewezen gekregen! Je hoeft alleen maar de app te downloaden, je gegevens in te voeren en je aan te melden voor zoveel optredens als je wilt. De winnaars krijgen bericht per sms tot het moment dat de deuren elke avond opengaan. Ze geven ook elke dag een paar kaartjes weg op Instagram.

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll naar boven