10 af Londons bedste hemmelige barer

Language Specific Image

London er fuld af hemmeligheder og overraskelser, så for at hjælpe dig med at afdække de skjulte gemmesteder giver DesignMyNight os her nogle af deres bedste tips…

Demon, Wise and Partners – Liverpool Street


Flygt fra byens travlhed og gå ned til Throgmorton Street. Der kan du gå ned ad trapperne til The Arbitrager og finde Demon, Wise and Partners, en raffineret kælderbar og en ægte skjult perle.
Det anbefales at reservere bord, da der hurtigt bliver fyldt op. Slip din vilde side løs med en demon tipple, eller vælg den mindre vovede wise cocktail; men vær advaret, når de har serveret 100 af dem – er de væk for evigt.
Prisguide: Lykkelig overkommelig ££

Kansas Smitty’s – Hackney


Hackney er et af Østlondons sejeste tilholdssteder, og her ligger en skjult perle ved navn Kansas Smitty’s. Den er lidt svær at finde, da den ligger under en restaurant på Broadway Market, væk fra nysgerrige blikke.
Lokalet er ekstremt intimt med en dyster atmosfære, lavt til loftet og en imponerende liste af live jazzmusikere. Medlemmerne af husbandet “Kansas Smitty’s” har spillet over hele byen, så du er altid garanteret et fantastisk show. FYI: Hvis du er fan af gin, kan du ikke gå galt i byen med deres Allotment Julep.
Prisguide: Lykkeligt overkommelige ££

The Light Lounge – Leicester Square


Med sin centrale beliggenhed lige i hjertet af Chinatown er vi ikke sikre på, hvordan denne stilfulde bar har formået at forblive under radaren. The Light Lounges obskure indgang tilføjer et strejf af glamour til denne New York-inspirerede bar.
Fredag og lørdag aften er der liv og glade dage, når DJ’s skruer op for tempoet. Hvis du vil spare lidt penge, kan du tage herhen i de lyse timer, hvor cocktails koster 2-4-1 mellem kl. 17-20.
Prisguide: Lykkeligt overkommelige ££

Jam Tree – Clapham


Jam Tree i Clapham har meget at byde på, både bundløse bruncher, en solrig ølhave og bizart vidunderlige cocktails. Selve stedet er et farverigt, luftigt og meget populært mødested i det sydlige London.
Hvis du kigger godt efter, vil du opdage en beskeden bogreol, som fører ind til Jam Trees legendariske private bar! Her finder du et bordtennisbord, lækre drinks og en hemmelig indgang til stedets ølhave.
Prisguide: Lykkelig overkommelig ££

The Reading Room – Islington

TheReading Room ligger over Library Bar i Islington (Nordlondon) og er værdsat for sin afslappede kvarterstemning. De sætter fokus på god musik og har live-underholdning de fleste uger.
Hvis du vil have adgang til dette Paris-inspirerede sted, skal du tage til Laylock Street og ringe på deres elektriske blå dørklokke. Deres klassiske cocktails vil med garanti slå benene væk under dig.
Prisguide: Lykkelig overkommelig ££

Basement Sate – Soho


Soho virker måske som den sædvanlige turistfælde, men du må ikke overse det. Under Broadwick Street ligger Basement Sate, en tys-tys cocktail- og dessertbar.
Når du har fundet den (hold øje med den rubinrøde dør), skal du gå ned ad trapperne mod de overdådige mahogniborde, flaskegrønne Chesterfield-lænestole og hyggelige båse. Og det bedste af det hele? Stedets cocktails er specielt parret med et overdådigt udvalg af desserter. Hvis du har en sød tand, så vær advaret!
Prisguide: Lykkelig overkommelig ££

Belle&Co – Euston

Belle&Co er et hemmeligt sted (under Shaker&Company) med en intim kapacitet på kun 30 personer. Træd tilbage i Belle Époque-æraen, hvor de fineste spiritusser og mest dødbringende cocktails er i centrum. Nyd deres live-underholdningsprogram, og hvis du er en kræsen dranker, kan du bede mixologerne om at ryste en spændende blanding til dig baseret på din yndlingsspiritus.
Hvis du vil gøre en god handel, har de et udvalg af specialtilbud, der spænder fra en burger og pommes frites for £10 til en daglig happy hour mellem kl. 17 og 19. Vær en smart cookie og book i god tid for at sikre dig en plads i denne smarte krog.
Prisguide: Lykkelig overkommelig ££

BYOC – Camden


Hvis du elsker at prøve nye ting, er BYOC din nye bedste ven. BYOC står for “Bring Your Own Cocktail”, og dette hemmelige lille sted ligger og lurer bag Bedfordbury Street Juice Club i Covent Garden.
For et mindre beløb kan du medbringe din egen spiritus og se bartenderne kreere cocktails med masser af forskellige sirupper og pynt. Stedet har en stemning af forbudstiden, og hvert møde varer i to timer, så du har masser af tid til at smage på de forskellige cocktails.
Prisguide: Lykkelig overkommelig ££

Ruby’s Bar og Lounge – Dalston

Den livlige atmosfære og de unikke cocktails er det, der står højt og stolt frem på Ruby’s Bar and Lounge. Denne parisisk-inspirerede bar fra 60’erne er det perfekte tilflugtssted midt på ugen til et par afslappende drinks (selvom weekend-DJ’erne også får stedet til at summe).
Disse fyre har også slået sig sammen med den vietnamesiske køkkenspecialist Hanoi Kitchen for at give dig en lækker madmenu.
Prisguide: Lykkeligt overkommelige ££

The Bootlegger – Monument


Drop Londons kædebarer for en aften, og tag til The Bootlegger. Det er en forbudstidsinspireret drukhule, der ligger gemt mellem en Nandos og et renseri i nærheden af Monument.
Dette sted tager dig tilbage til 1920’ernes undergrundsglamour. Liveoptrædener fra jazz- og bluesbands vil få dig til at jive hen over gulvet, så kryds det af på din liste, før det bliver Londons værst bevarede hemmelighed.
Prisguide: Lykkelig overkommelig ££

Besøg DesignMyNight for mere inspiration til nattelivet på de bedste barer i London, og følg dem på Twitter @DesignMyNight.

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top