10 tegn, der afslører, at du har den uhelbredelige rejselyst

Tror du, at du er blevet ramt af den uhelbredelige rejselyst? Går du konstant og tænker tilbage på din sidste rejse og længes efter et nyt rejseeventyr? Jamen, rejsenarkoman, du er ikke alene. Den smitsomme rejselyst påvirker millioner af mennesker over hele verden. Hvis du har rejselysten og er afhængig af at rejse, vil du kunne nikke genkendende til mange af nedenstående symptomer.

1. Du elsker at spørge “hvor kommer du fra?!”

Forestil dig scenariet. Du møder en ny person, som bestemt ikke er fra dit hjemland. Din hjerne begynder at tikke, mens du prøver at placere accenten. Enten er du modig og gætter, eller også spørger du “hvor kommer du fra?” Mens du lytter efter svaret, er din umiddelbare tanke “jeg har været der/har ikke været der” Hvis du har – jackpot! Du får en lille følelse af stolthed, og du kan ikke lade være med at fortælle dem din personlige rejsehistorie om deres hjemby/land. Hvis du ikke har, bliver du lidt irriteret på dig selv! Men du bruger det som en mulighed for at bede om information for at se, om du skal tilføje det til din liste. Hvis det lyder, som om det er en rejse værd, så opbyg den rejseforbindelse og få de bedste lokale tips!

Sshh!... This is a secret

Discover the "next hot backpacker destination" this 2024.

Just so you know, we will be able to see if you open our emails to help us monitor the success of our marketing campaigns. You will find further details in our data protection notice.

addicted to travel - where are you from meme

2. Dine sociale vaner = rejsesider

Dit Facebook/Instagram-feed er propfyldt med fantastiske billeder af skønne rejsedestinationer over hele verden. Du får en overvældende trang til at like alle rejsebilleder/videoer, fordi du ville ønske, at du var der.

addicted to travel - social habits

3. Musik relaterer til steder

Du hører en gammel sang, og den tager dig lige tilbage til det rejseminde. Du vil med det samme kunne udpege det sted, du hørte den, og de mennesker, du var sammen med – alle de gode minder vil komme tilbage! Hvis du er beruset, når du hører den, er der en chance for, at du optager den som en stemme-note af forfærdelig kvalitet og sender den til alle dine rejsekammerater, mens du mumler “savner jer!”

addicted to travel - music relates to places

4. FOMO med rejse-e-mails/konkurrencer

Du kan bare ikke få dig selv til at afmelde dig rejsemails. Hvad nu, hvis du går glip af noget stort?! Som et fantastisk tilbud på et hostel, en billig flyrejse eller nogle gode tips til det sted, du skal hen næste gang! Den risiko kan du bare ikke løbe. Det er den ultimative FOMO! Desuden skal du deltage i alle mulige rejsekonkurrencer. Du vinder aldrig, men du skal blive ved med at prøve. Nogen skal jo vinde, og jo mere du deltager, jo større bliver dine chancer, ikke?! Du er vedholdende og optimistisk, din tid er sikkert snart inde!

addicted to travel - FOMO

5. Afhængighed af billige flyrejser

Indrøm det, du har en afhængighed af billige flyrejser. Hvis du ser et latterligt tilbud til et sted, du aldrig har været, får du en overvældende lyst til at booke. Et særtilbud på en destination, du har tænkt på, MÅ være et tegn fra rejseguderne, det er en mulighed for et nyt eventyr og for at krydse et nyt sted af på din voksende liste. Når du ser et megatilbud, føler du et sus af spænding, du giver din partner besked, venner eller siger bare “f##k it” og går solo. Det tilbud går du under ingen omstændigheder glip af!

addicted to travel - cheap flight addictions

6. Du har forsøgt at lave dit hjem om til et hostel

Du har seriøst overvejet at få køjesenge i dit soveværelse, du kalder nu din stue for “fællesrummet”, og dine vægge er fulde af tilfældige rejsememorabilia (flybilletter, ølbrikker, verdenskort osv.) Folk er altid velkomne til at overnatte (jo flere, jo bedre), men de skal BYOB og deltage i beer-pong og forskellige andre drukspil, som man lærer på hostels!

addicted to travel - home to a hostel

7. Du har ‘tripophobia’ og får en ‘travitude‘, hvis der ikke er booket noget

Du føler virkelig, at du har brug for at have en rejse at se frem til. Hvis du ikke har booket noget eller har nogen planer for den nærmeste fremtid, bliver du meget gnaven og frustreret over livet! Når du har booket en rejse, er der håb og noget spændende at se frem til. Hver måned er så en nedtælling til det store eventyr!

addicted to travel - tripophobia

8. Du er stadig i kontakt med dine hostelkammerater

Det kan godt være, at det er mange år siden, I sidst mødtes, men du har ikke lyst til at miste kontakten med disse særlige mennesker. I delte fantastiske øjeblikke, skabte uforglemmelige minder, og det vil I være bundet af for evigt. I har en god, gammel WhatsApp-gruppechat, og fra tid til anden kommer I med et gammelt, pinligt billede, en rejsemelodi eller en klassisk vandrerhjemshistorie!

addicted to travel - hostel mates

9. Du er stolt af dit pas

De fleste mennesker gør alt, hvad de kan, for at skjule deres pas for omverdenen – gud forbyde, at nogen ser deres tvivlsomme, kriminelle pasfoto! Men du kan ikke vente med at tage det frem og kigge alle dine stempler igennem. De fungerer som et “rejseskattekort”, der afslører alle de destinationer rundt om i verden, hvor du har efterladt gyldne, værdifulde minder!

addicted to travel - passport

10. Du læser hele denne blog!

Hvis du er her, siger det alt! Du har sikkert fundet denne artikel på grund af punkt 2, og du vil sikkert dele den med dine gamle rejsekammerater (punkt 8!) Hvis du kan nikke genkendende til mindst halvdelen af ovenstående, kan jeg bekræfte, at du har symptomerne på den uhelbredelige rejsesyge! Jeg er ikke læge, men jeg ved, at hvis symptomerne gør dig frustreret, er det bedst, at du booker en flybillet og et hostel

Fortsæt med at læse 👇🏼

⭐️ De bedste hostels for solorejsende 2019

⭐️ Vegansk mad til rygsækrejsende

⭐️ Bedste kur mod tømmermænd

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top