De bedste barer i Prag – dine yndlingsbarer i Prag

1_137Prags natteliv er ikke kun til polterabend, men består faktisk af en bred vifte af barer, klubber, ølhaller, spillesteder med levende musik og meget mere. For at indsnævre udvalget har vi spurgt jer om jeres yndlingsbarer i Prag på vores Hostelworld.com Facebook-side. Her er, hvad du fortalte os…

Cross Club

Ioanna Papadopoulou siger:

cross club… den bedste nogensinde!!!

Cross Club er også anbefalet af: Tarah Phillips.

Hostelworld.com siger:

Denne undergrundsklub er populær blandt de lokale og har et meget spændende interiør, der består af mange mærkeligt dekorerede områder. Livebands og DJ-sæt sørger for regelmæssig underholdning her med en bred vifte af musikgenrer godt repræsenteret, herunder house, techno, chill-out, ska og punk.

Beliggenhed: Plynární 23.
Åbningstider: Søn-tors kl. 20.00-04.00, fre-lør kl. 18.00-06.00.

Klub 007

Klub 007 er anbefalet af: Zuzana Suzinqa Fajta.

Hostelworld.com siger:

007 er et fristed for fans af alternativ musik i Prag og har støttet uafhængige live-musiknavne siden 1969. Den dag i dag er klubben stadig vært for et stort udvalg af punk, ska, indie og metal live acts plus meget mere. Klubben åbner kun på dage, hvor et liveband spiller. Disse bands plejer at slutte omkring kl. 22, og folk bliver hængende for at nyde en drink efter showet.

Beliggenhed: Koleje CVUT, Blok 7, Chaloupeckého 7.
Åbningstider: Søn-tors kl. 19.00-24.00, fre-lør kl. 19.00-01.00 (kun showaftener).

Det røde værelse

Red Room er anbefalet af: Krisztina Kovacs.

Hostelworld.com siger:

Denne lille, men populære bar er vært for en række live-musiknavne fra hele verden i en afslappet atmosfære. Drinksmenuen består af masser af cocktails, øl og meget mere til rimelige priser. Der er ingen cover charge, og der afholdes open mic night om søndagen.

Beliggenhed: Myslíkova 28.
Åbningstider: Søn-tors kl. 19.00-midnat, fre-lør kl. 19.00-01.00.

Double Trouble

Tatyana Tsvetkova siger:

Double Trouble er rastløs. God som bar og som klub.

Hostelworld.com siger:

Denne danseklub kan prale af en virkelig livlig atmosfære med livlige festdeltagere, der kommer her for at danse hele natten og nyde det store udvalg af drinks til rimelige priser. Ud over cocktails, spiritus, øl og champagne finder du også et udvalg af kaffe, juice og andre ikke-alkoholiske drikkevarer.

Beliggenhed: Melantrichova 17.
Åbningstider: Søn-tors kl. 19.00-04.00, fre-lør kl. 19.00-05.00.

Pivovarsky Dum

Adrian Mohareb siger:

Pivovarsky Dum – den otte øl store sampler er genial!

Hostelworld.com siger:

Dette mikrobryggeri har været åbent siden 1998 og er blevet ret populært takket være sit spændende udvalg af øl brygget på stedet. Nogle af disse øl har usædvanlige smagsnuancer, herunder kaffe, surkirsebær, brændenælde og banan.

Beliggenhed: Lípová 15.
Åbningstider: Dagligt 11.00-23.30.

U Sudu

Nick Roberts siger:

u sudu, u sudu, u sudu

Hostelworld.com siger:

u Sudu ligger tæt på Wenzelspladsen og er et meget større sted, end det måske ser ud til. Hvis du går nedenunder fra vinbarområdet, finder du en pianobar, et bordfodboldrum og masser af andre områder, hvor du kan drikke og hænge ud.

Beliggenhed: Vodickova 10.
Åbningstider: Man-tors kl. 9.00-4.00, fre kl. 9.00-4.00, lør kl. 10.00-5.00, søn kl. 10.00-3.00.

Chapeau Rouge

Marcus Cleary siger:

Chapeau! Forskellige niveauer til forskellige niveauer. Første sted at besøge, når jeg vender tilbage

Hostelworld.com siger:

Chapeau Rouge er en populær klub i Prags centrum og strækker sig over tre forskellige etager, som har en række forskellige barområder plus et par scener. Her optræder jævnligt live DJ’s og bands. På drinkskortet finder du alt fra billige tjekkiske øl til cocktails og stærkere sager som absint.

Beliggenhed: Jakubská 2.
Åbningstider: Dagligt kl. 12.00-04.00.

U Vejvodu

U Vejvodu er anbefalet af: Tamara Medic.

Hostelworld.com siger:

Denne restaurant og bar ligger tæt på Prags gamle rådhusplads og er et godt sted at gå hen, hvis man vil smage øl til rimelige priser. Baren er opdelt i to niveauer, og indretningen omfatter masser af memorabilia fra ølbrygning.

Beliggenhed: Jilská 4.
Åbningstider: Man-tors kl. 10.00-3.00, fre kl. 10.00-4.00, lør kl. 10.00-4.00, søn kl. 10.00-2.00.

Zlaty strom

Zlaty strom er anbefalet af: Mkh Mgl.

Hostelworld.com siger:

De fem forskellige barområder er bare en del af det, der gør dette til sådan et populært nattested her i Prag. Disse barer omfatter blandt andet en cocktailbar og en vodka- og tequilabar. Live DJ’s, akustiske shows og dansere sørger for underholdningen her, og gæsterne kan også benytte sig af de to dansegulve. Mænd betaler for at komme ind onsdag til lørdag aften, mens kvinder har gratis adgang hver aften.

Beliggenhed: Hotel U Zlatého stromu, Karlova 6.
Åbningstider: Dagligt kl. 20.00-06.00.

Popocafepetl

Popocafepetl er anbefalet af: Zuzana Mazancová.

Hostelworld.com siger:

Popocafepetl er både cafébar og musikklub og ligger lige i byens historiske centrum. Nationale og internationale musiknavne optræder her, mens kommende lokale kunstnere også får deres chance på scenen.

Beliggenhed: Újezd 19.
Åbningstider: Dagligt kl. 16.00-02.00.

Lucerna

Katriina Järvinen siger:

Mange er gode, men 80’er- og 90’er-musikvideofesten i Lucerna var en stor overraskelse, det er virkelig genialt! Atmosfæren var cool, alle var der for at danse og have det sjovt, ikke (kun) for at tjekke mænd/fyre ud. Hvis jeg boede i Prag, ved jeg, hvor jeg ville være hver weekend:)

Hostelworld.com siger:

Ikke langt fra Wenzelspladsen ligger Lucerna, en bar og klub, der er vært for livemusikforestillinger i løbet af ugen og bliver en af byens hotteste klubber i weekenden. På klubaftenerne er dansegulvet fyldt med festglade mennesker, der danser til 80’er- og 90’er-melodierne, der pumper ud af højttalerne. Der er tjekkisk øl, cocktails, spiritus og meget mere til rimelige priser på barens omfattende drinkskort.

Beliggenhed: Vodickova 36.
Åbningstider: Dagligt kl. 20.00-03.00.

George og Dragen

Fiona Saulness siger:

Jeg kunne godt lide George and Dragon på byens torv…fantastisk til at se på folk!

Hostelworld.com siger:

Denne bar med engelsk tema har 12 tv-skærme rundt omkring i lokalet og viser masser af store sportsbegivenheder som fodbold og rugby. Drikkevarerne omfatter tjekkiske øl og et udvalg af større importerede øl. I løbet af ugen kan man nyde levende musik her.

Beliggenhed: Staromestske Namesti 11.
Åbningstider: Søn-tors kl. 12.00-2.00, fre-lør kl. 12.00-3.00.

Roxy

Christian Perdomo siger:

ROXY es el mejor bar de Praga, va gente de todo el mundo y la musica es muy buena.

Hostelworld.com siger:

Roxy, en anden af byens store undergrundsklubber, har eksisteret længe og er ret populær blandt både lokale og besøgende. Her kan man høre verdensmusik, alternativ dance og meget mere. Musikken leveres af faste DJ’s plus en række gæste-DJ’s fra hele Europa. De fleste aftener er der et cover charge.

Beliggenhed: Dlouhá 33.

U Fleku

Toni Valverde Pareja siger:

Jeg er ikke i tvivl! U Fleku er den bedste. har en meget smuk gårdhave med træborde, og de serverer den bedste sorte øl i Prag, man kan også smage typiske retter, og tjenerne er meget venlige

Hostelworld.com siger:

U Fleku ligger i en bygning fra det 15. århundrede og kombinerer restaurant, bar og mikrobryggeri. Her finder du en række værelser, som hver især er indrettet i en anden stil. Udvalget af drikkevarer er ret stort og omfatter også en mørk øl, som brygges på stedet.

Beliggenhed: Křemencova 11.
Åbningstider: Dagligt kl. 10-23.

Venner

Nass Tacherift siger:

Jeg elsker “friends” bar, der var en queer fest, da jeg kom ind ha ha! elskede det!

Hostelworld.com siger:

Friends er et bøssevenligt sted og byder alle velkommen til deres førsteklasses udvalg af temaaftener. Dette inkluderer de populære karaokeaftener, der afholdes hver tirsdag. Her kan du nyde et udvalg af drinks til rimelige priser i en elegant atmosfære. Live DJ’s sørger for musikken i weekenden.

Beliggenhed: Bartolomejská 11.
Åbningstider: Dagligt 18.00-04.00.

Book vandrerhjem i Prag

0 kommentarer

[olapic instance-id=’d8a50bb21623c72b986cd978d24a2720′ apikey=’cfa3e701a4b8d562e4b6f085b10d0e31467f6e3d4aafbd170314335c158d214c’ mode=’development’ ]

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top