De bedste barer i Rom – dine yndlingsbarer i Rom

1_44Mens du er i Rom, vil du blive fristet af de mange attraktioner i hele byen fra Trevi-fontænen til Colosseum. Efter en dag med seværdigheder finder du masser af førsteklasses barer, hvor du kan tilbringe natten. På vores Hostelworld.com Facebook-side spurgte vi jer om jeres yndlingsbarer i Rom, og her er, hvad I fortalte os…

Caffe del Cinque

Whitney Wish Johnson siger:

Caffe del Cinque i Trastevere

Hostelworld.com siger:

Caffe del Cinque er en populær bar, der ligger i krydset mellem fem gader og tilbyder et bredt udvalg af cocktails, aperitiffer og meget mere.

Beliggenhed: Vicolo del Cinque 5.

Jonathans engle

Brett Boutle siger:

min yndlingsbar i Rom er jonathans angels så cool og trendy der er et springvand på toilettet meget hip og cool

Hostelworld.com siger:

Jonathan’s Angels er kendt for sine excentriske badeværelser og er en kitschet og cool bar, der tilbyder en generøs drinksmenu, som omfatter øl og cocktails.

Beliggenhed: Via della Fossa 16 Piazza Navona.

Trinity College

Maurizio Zucchi siger:

Jeg boede i 1 år i Rom… selvom det IKKE er typisk, elskede jeg Trinity College Pub tæt på Via del Corso, især om natten, ikke så mange turister, men et “internationalt” miljø

Trinity College er også anbefalet af: Andrea Durante og Andrew Duff.

Hostelworld.com siger:

Denne meget populære irske bar serverer Guinness sammen med et udvalg af øl, cocktails og meget mere. Her kan du se en række internationale sportsbegivenheder og masser af andre events. Live DJ’s sørger for musikken her.

Beliggenhed: via del Collegio Romano, 6.

Finnegan’s

Finnegan’s er anbefalet af: Marco Albanese.

Hostelworld.com siger:

Endnu en af Roms mange irske barer, Finnegan’s, skiller sig ud som en af de mere autentiske. Denne irsk ejede bar serverer Guinness sammen med masser af andre drinks. Der er et poolbord, og mange af de bedste sportsbegivenheder vises i hele baren.

Beliggenhed: Via Leonina, 66.

Bar San Calisto

Michelle Lanspa siger:

Bar Calisto på Piazza Calisto er et godt sted i Trastevere at få en øl!

Hostelworld.com siger:

Bar San Calisto er en meget populær bar blandt de lokale og har et ret enkelt udseende med et stort og meget rimeligt prissat drinkskort. Dens boho-atmosfære tiltrækker et ret varieret publikum. Hvis du vil prøve noget anderledes, kan du prøve affogato, som er is, der svømmer i sprut, eller hvis du vil være alkoholfri, er denne bar kendt for at servere noget af den bedste varme chokolade i Rom.

Beliggenhed: Piazza San Calisto.

Emporio alla Pace

Moritz Müller siger:

emporio alla pace!!!

Hostelworld.com siger:

Cocktailbar, boghandel og kaffebar, Emporio Alla Pace er et ret vellidt sted takket være den fredelige atmosfære om dagen og de velsmagende, billige cocktails om aftenen. Her er også jævnligt særlige arrangementer med forskellige forfattere.

Beliggenhed: Via Della Pace 28.

Ice Bar

Vlad Androsov siger:

“Ice Bar” tæt på Colosseum, det er -5 inde, og de giver mulighed for at drikke så meget, som du ønsker gratis, indgang 20 Euro)) perfekt bar, bare lidt kold, indtil du ikke bliver fuld xD

Ice Bar er også anbefalet af: Ali Ahmadov og Craig Bell.

Hostelworld.com siger:

Navnet siger det hele her, for i Ice Bar er alt faktisk lavet af is, inklusive baren, glassene og sæderne. Indenfor holdes temperaturen på behagelige -5ºC. Der tilbydes cocktails, øl og meget mere fra baren, og der er entré.

Beliggenhed: Via della Madonna dei Monti 17.

Pompi

Anna Cilona siger:

POMPI! i S.lorenzo-kvarteret. de serverer byens bedste tiramisù!

Hostelworld.com siger:

Pompi er kendt for kvaliteten af deres tiramisu, men serverer også et udvalg af alkoholiske drikke, kaffe og meget andet.

Beliggenhed: Via Albalonga, 7.

Café Living Room

Dennis Pitt siger:

“living room cafe” var en fantastisk tid, og Mario er en fantastisk vært, men jeg tror, det afhænger af, hvem der bor i vandrerhjemmet over det

Hostelworld.com siger:

Denne bar tilbyder mange forskellige drinks, mens musikken leveres af live DJ’s. Den ligger tæt på et hostel og er et populært feststed.

Beliggenhed: via Solferino, 9.

Harry’s

Harry’s er anbefalet af: John Joseph Patrick Ryan.

Hostelworld.com siger:

Harry’s Bar er en pub, restaurant og pianobar i amerikansk stil. Denne bar, der har eksisteret længe, er et populært sted takket være livemusikken og det varierede udvalg af drinks, herunder mange cocktails.

Beliggenhed: Via Vittorio Veneto, 150.

Book vandrerhjem i Rom

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top