De bedste restauranter i Paris – hvor man kan spise i Paris ifølge rygsækrejsende

Cafékulturen er en vigtig del af livet i Paris, og byen kan prale af et stort udvalg af spisesteder fra cool kaffebarer til smarte restauranter. For at finde frem til nogle af de bedste spisesteder bad vi vores rejsefællesskab på Facebook om at udpege nogle af de bedste restauranter i Paris. Her er, hvad I havde at sige…

Chez Margot

Jessica Hutcheson siger:

Chez Margot… den bedste franske løgsuppe i verden!!!

Hostelworld.com siger:

Denne trendy bistro serverer et stort udvalg af retter i et retro og indbydende interiør. Forretterne omfatter escargots og foie gras, mens hovedretterne spænder fra kalvekød til laks. Brunch koster €22. Hvis du har lyst til en drink til maden, serverer Chez Margots bar en række farverige cocktails.

Beliggenhed: 25 bis boulevard Henri VI.

Chez Clement

Fernando Nogueira siger:

Chez Clement.

Hostelworld.com siger:

Denne kæde af restauranter i Paris findes forskellige steder i byen og kan prale af en imponerende menu fyldt med en bred vifte af valgmuligheder. Det omfatter alt fra salater til fisk og skaldyr sammen med masser af kødretter og meget mere. De tilbyder jævnligt specialiteter og faste menuer til meget rimelige priser, hvilket gør det til en af de bedste restauranter i Paris for alle med et lille budget. Drikkevarekortet er også omfattende og omfatter vine, champagner, cocktails, øl og aperitiffer.

Quai 21

Claire Maelys Breñas siger:

Quai 21 – Saint Michel. Det er ret billigt i forhold til, hvad det er (fransk køkken) og mad af meget god kvalitet… især Entrcôte Grillée og Oeuf cocotte foie gras!!! :p

Chuck Bird siger:

Quai 21

Hostelworld.com siger:

Fransk køkken er, hvad du finder på menuen på dette finurlige lille sted. Nyd velsmagende retter til en overkommelig pris i en indbydende atmosfære.

Beliggenhed: 21, Quai des Grands Augustins.

Chez Janou

Daniele Mannina siger:

Chez Janou – Rue Roger Verlomme (den bedste mousse au chocolat i verden)

Hostelworld.com siger:

Chez Janou er en livlig bar og restaurant, som er populær blandt både lokale og besøgende. Menuen byder på et stort udvalg af retter, herunder franske favoritter som coq au vin. Andre retter, du skal prøve, er risotto, skumring, kammuslinger, kanin og meget mere. Chez Janou serverer også nogle dejlige desserter som den førnævnte chokolademousse.

Beliggenhed: 2, rue Roger Verlomme.
Åbningstider: Dagligt til frokost og middag.

La Bonne Franquette

Sullivan Lambert siger:

A la bonne franquette- Montmartre!

Hostelworld.com siger:

Denne restaurant ligger i et smukt gammelt hus i Montmartre og har gennem årene været et mødested for berømte kunstnere som Cezanne, Monet og Van Gogh. På menuen finder du alt fra traditionelle retter som løgsuppe til marokkansk kylling og meget mere.

Beliggenhed: 2 rue des Saules et 18 rue Saint Rustique.
Åbningstider: Man-søn kl. 12-21, tir-lør kl. 11.30-22.

Chez Gladines

Laurent Caraffa siger:

Chez Gladines 🙂

Ecem Çetiny?lmaz siger:

Chez Gladines!

Hostelworld.com siger:

Chez Gladines ligger i Butte aux Cailles-området i Paris og er et funky lille boho-sted, som ofte er fyldt, så bliv ikke overrasket, hvis du bliver bedt om at dele dit bord. Masser af franske baskiske retter er på menuen her sammen med store salater, lækre desserter og meget mere. På Chez Gladines serveres de prisvenlige retter af et venligt personale.

Beliggenhed: 30 Rue des Cinq Diamants, 13. arr.
Åbningstider: Man-tirs kl. 12.00-15.00 & 19.00-midnat; ons-lør kl. 12.00-15.00 & 19.00-01.00; lør kl. 12.00-16.00 & 19.00-01.00; søn kl. 12.00-16.00.

La Cloche d’Or

Jaume Hernández Montfort siger:

La Cloche d’Or, nær Pigalle

Hostelworld.com siger:

La Cloche d’Or er en traditionel fransk restaurant, der serverer frokost og middag. På menuen finder du andeconfit, oksetatar, laks og meget mere. Restauranten tilbyder en billig ret hver dag, herunder en baskisk kyllingeret om tirsdagen og cassoulet (en langsomt kogt gryderet med bønner og kød) om fredagen og lørdagen.

Beliggenhed: 3, rue Mansart.
Åbningstider: Lukket om søndagen.

Lao Siam Thai Restaurant

Pasit Saighamey siger:

Lao-Siam Thai restaurant…meget autentisk og rimelig pris!

Hostelworld.com siger:

Prisbillig thaimad er kendetegnende for denne populære restaurant. Menuen byder på autentiske retter, herunder publikumsfavoritter som pad thai. Der kan være ret travlt på Lao Siam, så hvis du vil spise senere på aftenen, kan det være en god idé at reservere bord.

Beliggenhed: 49, rue de Belleville.

Leon de Bruxelles

Maj Anita Ertvåg siger:

Jeg elsker at spise Moules Frites på Leon de Bruxelles 🙂

Hostelworld.com siger:

Leon de Bruxelles findes mange steder i Paris, i resten af Frankrig og også i Belgien og serverer den evige favorit ‘moules-frites’ eller muslinger og pommes frites. Maden her er velsmagende og til at betale, hvilket gør den til et stort hit blandt gæsterne.

Brasserie Lipp

Nazan Soydan siger:

Brasserie Lipp i Saint-Germain-des-Pres

Hostelworld.com siger:

Dette stilfulde brasserie tilbyder store portioner af det alsaciske køkken sammen med øl, kaffe, vin og meget mere. Retterne på menuen omfatter sauerkraut, grillede grisefødder og syltede østersøsild. I løbet af sin lange historie har Brasserie Lipp tiltrukket mange berømte ansigter fra franske præsidenter til Hollywood-skuespillere, hvilket er grunden til, at det konsekvent rangerer på listen over de bedste restauranter i Paris.

Beliggenhed: 151, Bld. Saint-Germain.
Åbningstider: Dagligt fra kl. 11.30-1.00.

Chez Prosper

Bérengère Toton siger:

Chez prosper à Nation… à tester absolument… n’oubliez pas le tiramisu au nutella en dessert…

Hostelworld.com siger:

Chez Prosper er en populær bistro, der tiltrækker masser af lokale til frokost og middag med sin velsmagende mad og livlige atmosfære. Hovedretterne omfatter alt fra lam til laks, mens dessertmenuen indeholder den meget elskede Tarte Tatin.

Beliggenhed: 7, Avenue Trone.

Le Potager du Pere Thierry

Jook Prapassorn Choobutr siger:

Le Potager du Pere Thierry, 16, rue des Trois Freres, Montmatre-distriktet. Lillebitte sted, men virkelig hyggeligt. Jeg besøgte sidst Paris for 2 år siden, og jeg er ret sikker på, at stedet stadig er på grund af deres specielle hjemmelavede mad. Jeg har ikke prøvet alle deres retter, men dem, vi fik, var overraskende fantastiske. Jeg kan ikke huske navnene, fordi de var på fransk, men det er værd at prøve noget med and, oksekød og ris. Indretningen, duften og smagen får mig bare til at indse, hvor godt vi spiste, da vi var der. Og ja, glem ikke at prøve deres bordvin. Jeg er ikke så vild med vin, men denne er en undtagelse! God appetit! 🙂

Hostelworld.com siger:

Lækker mad og billige priser gør dette til et populært parisisk spisested. Le Potager du Pere Thierry ligger tæt på den berømte Sacré-Coeur-basilika og serverer andeconfit, salater, lækre desserter og meget mere.

Beliggenhed: 16, Rue des trois freres.

Le Bistrot Marguerite

Rike We-Punkt siger:

Le Bistrot Marguerite, 1 Place de l’Hôtel de Ville

Hostelworld.com siger:

Le Bistrot Marguerite er indbegrebet af Paris’ cafékultur. Det er en typisk fransk bistro, som besøges af mange lokale. Menuen er ret varieret og meget overkommelig, og hvis du ikke har lyst til frokost eller middag, kan du bare sidde ved et af bordene udenfor med en kaffe og en pasty, mens du ser verden gå forbi.

Beliggenhed: 1, Place de l’Hôtel de Ville.

Og mange flere…

David Victor siger:

“De bedste japanske restauranter er “Rue Sainte-Anne” : metro Pyramides

Mike Kuznetsov siger:

Sena-dæmningen, omkring Point Neuf

Så hvis du planlægger at rejse til Paris, så prøv at tjekke nogle af disse gode Paris-restauranter for lækker og billig mad.

Book vandrerhjem i Paris

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top