De bedste vandrerhjem i San Diego

Language Specific Image

Der er intet sted som Californien! Solen skinner året rundt, folk er imødekommende, festerne er vanvittige, madscenen er helt utrolig, og oven i alt det er der de fantastiske strande og vibes, som kun et sted som Cali kan give dig. I dag vil vi tage dig med til en af de mest fantastiske californiske destinationer: San Diego. Ligesom i resten af USA er udvalget af hostels ret begrænset, og derfor vil vi kun vise dig de allerbedste hostels i San Diego. Det er ikke en billig destination, men den er for smuk til at gå glip af. Bølgernes og surfernes land venter, men først er vi her for at hjælpe dig med at vælge blandt de bedste hostels i San Diego, der findes både på kysten og i hjertet af byen.

I løbet af dagen kan du udforske selve byen, vandre rundt på Embarcadero – den smukke havnefront fuld af butikker, caféer, restauranter – alle med en utrolig udsigt over bugten til Coronado Island. Slap af i La Jolla, den spektakulære kystby, mens du ser surfere lave tricks, der forsøger (og lykkes) at imponere de folk, der solbader på stranden. Når solen går ned, kan du pakke en picnicmiddag og samles omkring et bål på stranden, riste skumfiduser og synge typiske californiske sange og derefter kigge på stjerner, indtil dine øjenlåg er tunge.

Vil du opleve det californiske liv og de californiske vibes? Spise en vegansk burrito, mens du prøver at spotte berømtheder? Eller måske chille på et af de bedste hostels i San Diego? Læs videre, for vi har hostels, der vil få dig til at forelske dig endnu mere i byen og dens tilbagelænede livsstil!

1. USA Hostels Ocean Beach

Best Hostels In San Diego - ocean beach

USA Hostels Ocean Beach er nok det mest farverige og livlige hostel, du kan bo på, og det er helt sikkert enestående! Dette hostel er for godt til at være sandt, så vi var nødt til at medtage det på listen over de bedste hostels i San Diego. Det ligger to gader fra stranden, og de tilbyder en gratis shuttlebus til byens højdepunkter – selv om hostel-teamet vil forsøge at overbevise dig om, at du skal tilbringe dagen med at hænge ud med dem på stranden! Faktisk behøver du kun badetøj og klipklappere … de tager sig af resten og udlejer parasoller, håndklæder, stole og surfbrætter. Desuden er vandrerhjemmet omgivet af butikker, restauranter og trendy kaffebarer. USA Hostels Ocean Beach har en unik stemning, meget afslappet med sine fantastiske fællesområder, hvor du kan møde andre rejsende eller nyde din gratis morgenmad (bagels og det hele), og hvis du føler dig stiv, kan du bare deltage i en af deres yogaklasser!

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis morgenmad
 • Gratis WiFI
 • Håndklæder og linned inkluderet
 • Gratis yogatimer
 • Surf-lektioner til nedsat pris
 • Fede ugentlige arrangementer

🏠 Adresse: 4961 Newport Ave, CA 92107 , San Diego, USA

🏘 Kvarter: Ocean Beach

🚊 Nærmeste station: Cable St. (busstoppested)

Book Ocean Beach Hostel nu!

2. USA Hostels San Diego

Best Hostels In San Diego - San Diego Downtown Hostel

Endnu et hostel, endnu en eksplosion af farver! USA Hostels San Diego er et funky hostel, der har været vært for rejsende i 22 år i hjertet af Gaslamp District. Hvis du undrer dig over, hvorfor vi har valgt at medtage det på listen over de bedste hostels i San Diego, så lad os fortælle dig, hvad det tilbyder: pandekager til morgenmad med alt, hvad du kan spise (det fik os ved “alt, hvad du kan spise”), pubcrawls, budgetvenlige middage (hej taco-tirsdag), masser af aktiviteter, ture med rabat og meget mere! Hvis du ikke er overbevist endnu, så læs her, hvad en af vores spanske kunder sagde: “Elskede vandrerhjemmet, fantastisk beliggenhed. Badeværelserne var upåklageligt rene, de giver dig endda sæbe og shampoo, og du har dit eget private brusebad med plads nok til at skifte tøj og lægge alle dine ting uden at blive våd.”

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis morgenmad
 • Gratis WiFi
 • Aktiviteter til nedsat pris
 • Håndklæder og linned inkluderet
 • Jobtavle
 • Fede ugentlige begivenheder

🏠 Adresse: 726 5th Avenue, San Diego CA , San Diego, USA

🏘 Kvarter: Gaslamp District

🚊 Nærmeste station:5th Avenue og Broadway (busstoppested)

Book San Diego Downtown hostel nu!

3. HI San Diego – Downtown

Best Hostels In San Diego - HI San Diego Downtown

Er du en backpacker med stil? Hvis ja, så er dette det perfekte sted for dig! Dette hostel er nyrenoveret med et cool design, hvor der er kælet for detaljerne. HI San Diego har en cool stemning og en fantastisk beliggenhed – i centrum! Personalet er meget venligt og altid klar til at hjælpe dig med at nyde byen; vandrerhjemmet tilbyder også ugentlige gratis (eller næsten gratis) ture og aktiviteter. Beliggenheden er så central, at du finder alt i gåafstand – ikke særlig almindeligt i USA!

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis morgenmad
 • Gratis WiFi
 • Håndklæder og linned inkluderet
 • Fede ugentlige aktiviteter

🏠 Adresse: 521 Market St, CA 92101

Kvarter: Gaslamp District

🚊 Nærmeste station: Market eller Green Line (busstoppested)

Book HI San Diego Downtown hostel nu!

4. ITH Adventure Hostel San Diego

Best Hostels In San Diego - ITH Adventure Hostel San Diego

ITH Adventure Hostel ligger i Little Italy og er det perfekte sted at starte dit San Diego-eventyr. Dette hostel tilbyder alle de faciliteter, som en backpacker har brug for og mere til. Det er et af de bedste hostels i San Diego på grund af den måde, det skaber uforglemmelige oplevelser gennem fantastiske aktiviteter – den bedste måde at lære byen og dens kultur at kende på. Denne victorianske bygning har et fantastisk udendørs område, hvor du kan mødes med folk fra hele verden over en gratis morgenmad!

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis morgenmad
 • Gratis WiFi
 • Håndklæder og linned inkluderet
 • Økologisk grøntsagshave

🏠 Adresse: 1658 Front Street, San Diego, CA , San Diego, USA

🏘 Kvarter: Lille Italien

🚊 Nærmeste station: County Center/Little Italy Station (busstoppested)

Book ITH Adventure hostel nu!

5. HI San Diego – Point Loma

Best Hostels In San Diego - HI San Diego Hostel

Hvis du kommer til San Diego for at slappe af, er dette supersøde hostel i Point Loma (3 km fra Ocean Beach) det helt rigtige for dig. Atmosfæren på vandrerhjemmet er meget afslappet, og du finder også en fantastisk baghave med bordtennis, gasgrill og bålplads. HI San Diego – Point Loma arrangerer mange events og aktiviteter, f.eks. yogaklasser, taco-tirsdag, pubcrawls med gratis transport! Tag mine penge, tak!

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis morgenmad
 • Gratis WiFi
 • Håndklæder og linned inkluderet
 • Fede arrangementer

🏠 Adresse: 3790 Udall St , San Diego, USA

🏘 Kvarter: Point Loma

🚊 Nærmeste station: Voltaire og Poinsettia (busstoppested)

Book HI San Diego Point Lima nu!

6. Lucky D’s

Best Hostels In San Diego - Lucky D's

Lucky D’s har styr på sit hostel-spil! Ikke alene ligger det i hjertet af Gaslamp-distriktet, omgivet af restauranter, barer og butikker, men det tilbyder også mange gratis ting. Du kan vågne op og spise gratis morgenmad for at starte dagen med fulde batterier, måske gå til en baseballkamp på det nærliggende stadion og derefter deltage i deres gratis pubcrawl. En anden backpacker sagde: “Personalet var meget venligt og imødekommende. Vandrerhjemmet har en ægte backpackerstemning og karakter. Som en ivrig backpacker kan jeg sige, at dette er det bedste hostel, jeg har boet på i USA.”

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis morgenmad
 • Gratis WiFi
 • Håndklæder og linned inkluderet
 • Udlejning af cykler
 • Fede ugentlige arrangementer

🏠 Adresse: 615 8th Avenue , San Diego, USA

🏘 Kvarter: Gaslamp District

🚊 Nærmeste station: Broadway & 8th Ave (busstoppested)

Book Lucky D's nu!

7. ITH Beach Bungalow Surf Hostel

Best Hostels In San Diego - ITH Beach Bungalow

Dette er helt sikkert et af de bedste hostels i San Diego, hvis du har planer om at surfe. Det ligger ved Pacific Beach, og du har mulighed for at nyde gratis morgenmad på deres udendørs terrasse, mens du kigger ud på bølgerne og nyder solskinnet. Surfer/backpacker-stemningen, beliggenheden ved havet og det venlige og hjælpsomme personale gør dette sted til et af de bedste hostels i San Diego.

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis morgenmad
 • Gratis WiFi
 • Håndklæder og linned inkluderet
 • Job-board
 • Taco Tuesday og andre fede events

🏠 Adresse: 707 Reed Ave , San Diego, USA

🏘 Kvarter: Avalon Plaza

🚊 Nærmeste station: Uber er den nemmeste måde at komme til vandrerhjemmet på

Book Beach Bungalow nu!

8. ITH Zoo Hostel San Diego

Best Hostels In San Diego - ITH Zoo Hostel

Dette sted er ret unikt med sin bygning med zoo-tema. ITH Zoo Hostel er et fantastisk sted, der vil føles som et hjem væk fra hjemmet. Nyd gratis morgenmad og gratis pizza fra en nærliggende italiensk restaurant og fantastiske fællesområder, hvor du kan møde nye venner. Personalet er meget venligt, og de vil få dig til at føle dig som en lokal ved at vise dig de bedste steder at besøge i San Diego og tilbyde aktiviteter som surfing, gratis sejlture, sightseeing, pubcrawls, snorkeludflugter og så meget mere!

Vandrerhjemmets højdepunkter:

 • Gratis morgenmad
 • Gratis pizza
 • Gratis WiFi
 • Håndklæder og linned inkluderet
 • Fede aktiviteter om dagen og om aftenen

🏠 Adresse: 3751 6th ave , San Diego, USA

🏘 Kvarter: Hillcrest

🚊 Nærmeste station: 5th Ave & Pennsylvania

Book ITH Zoo Hostel nu!

Vi håber, at denne liste over de bedste hostels i San Diego vil hjælpe dig med at finde det perfekte match til din rejse til Californien! Fortæl os i kommentarerne, hvis du har boet på et af disse fantastiske hostels!

Fortsæt med at læse 👇🏼

⭐️ De bedste hostels i San Francisco

⭐️ Bedste vandrerhjem i Los Angeles

⭐️ De bedste road trips i USA

⭐️ De bedste steder at bo i San Diego

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top