Denne rejseplan for et road trip i New Zealand er NSFW

Language Specific Image

Roadtrips er fantastiske, men ved du, hvad der er endnu mere fantastisk? Et road trip på tværs af New Zealand! Det er et af de mest betagende og magiske lande i verden. For virkelig at udforske dets vilde hemmeligheder uden for alfarvej skal du bruge en bil og helst nogle rejsekammerater med god musiksmag. Er du klar? Så læs videre om de bedste steder at besøge på dit road trip i New Zealand…
Har du brug for en superbillig lejebil til din NZ-roadtrip? Selvfølgelig har du det! Snup en bil fra os, og oplev den åbne vej i al sin pragt..

  1. Cape Reinga

New Zealand Roadtrip - Cape ReingaNew Zealand Roadtrip - Cape ReingaDen nordvestlige spids af New Zealands nordø er ikke ligefrem let at nå. Vi bruger timer på at køre gennem øde landskaber, der kun er befolket af får. Da vi endelig ankommer til Cape Reinga, følger vi stien fra parkeringspladsen ind i den tykke tåge, indtil et fyrtårn endelig dukker op i horisonten. Vi kan høre lyden af bølger, der slår ind under os, men derudover er der ingen andre lyde. Der er vidunderligt stille her ved verdens ende.
Book dit hostel i Whangaroa

  1. Tongariro Alpine Crossing

New Zealand Roadtrip - Tongariro Alpine CrossingNew Zealand Roadtrip - Tongariro Alpine CrossingDette er den smukkeste vandretur i New Zealand i vores bog. I tre timer kæmper vi os op ad bjerget, indtil vi når det første højdepunkt: Mount Doom fra Ringenes Herre. Efter et fotostop fortsætter vi vores opstigning over forrevne stier og smalle overgange, indtil vi endelig når vores mål: toppen og en utrolig udsigt domineret af den turkise skønhed fra Emerald Lakes og Blue Lake. Her er det vigtigt med solide sko og en jakke, for selv i højsommeren kan du støde på sne.
Book dit hostel i Tongariro National Park

  1. Queenstown

New Zealand Roadtrip - Queenstown
New Zealand Roadtrip - QueenstownVelkommen til New Zealands selverklærede festhovedstad. Efter uger med ro og isolation føles det godt at være omgivet af mennesker igen. Fra bungee jumping til paragliding og faldskærmsudspring – byen er et paradis for adrenalinjunkier. Vi vælger en forholdsvis tam vandretur til toppen af Bob’s Peak og bliver belønnet med en fantastisk udsigt over byen.
Book dit hostel i Queenstown

  1. Milford Sound

New Zealand Roadtrip - Milford SoundNew Zealand Roadtrip - Milford Sound
Et besøg i det berømte Milford Sound er et must for mange rejsende. På vores bådtur gennem dette fantastiske fjordlandskab passerer vi forrevne klipper, vandfald og en sælfamilie, der soler sig på klipperne. Milford Sound er ikke noget insidertip, men hypen er helt sikkert berettiget.
Book dit hostel i Te Anu

  1. Mount Cook

New Zealand Roadtrip - Mount Cook
New Zealand Roadtrip - Mount CookDet højeste bjerg i New Zealand og den omkringliggende nationalpark gjorde et stort indtryk på os. Vores 3-timers vandretur langs Hooker Valley Track tog os over snoede boardwalks, stenblokke og enge mod en gletsjersø – alt sammen med det fantastiske Mount Cook, der tårner sig op i baggrunden.
Book dit hostel i Mt Cook

  1. Catlins

New Zealand Roadtrip - The Catlins
New Zealand Roadtrip - The CatlinsNew Zealand Roadtrip Itinerary - The CatlinsHvis du tror, at New Zealand er tyndt befolket, har du ikke set noget endnu. I det rå kystområde kendt som The Caitlins på Sydøen er der kun 1200 indbyggere, hvilket gør dette til den perfekte destination for alle, der har brug for fred og afsondrethed. Sørg for at gøre et stop ved det forrevne Nugget Point, som er hjemsted for en sælkoloni og pingviner.
Book dit hostel i The Caitlins

  1. Otago-halvøen

New Zealand Roadtrip Itinerary - Otago Peninsula

Otago-Peninsula-Sandfly-Bay-1 sommertageDette sted vil give dig gåsehud. På Otago-halvøen havde vi et af de smukkeste øjeblikke på hele vores New Zealand-rejse: midt i den øde Sandfly Bay støder vi på en sæl. Og så en mere og en mere. Det er en utrolig oplevelse at se disse elskelige dyr i naturen.

Book dit hostel i Dunedin

Om forfatterne:
Katharina og Romeo er to frie sjæle fra Wien, som rejser verden rundt sammen. Du kan se flere af deres fantastiske fotos, videoer og historier på deres tysksprogede blog sommertage.com.

Klar til et roadtrip i New Zealand? Begynd at gennemse vores hostels i New Zealand nu.
Book nu
Hvad skal jeg læse næste gang?

Har vi overset noget? Efterlad dine New Zealand-tips i kommentarerne nedenfor?

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top