Digital Nomad – HOSCARs finalister 2023

Language Specific Image

I dag har flere og flere af os mulighed for at arbejde på afstand fra ethvert hjørne af verden. Stadig flere virksomheder tilbyder fleksible arbejdskontrakter, og mange har taget springet ud i freelanceverdenen. Og det eneste, du har brug for, er et behageligt sted med pålideligt internet, inspiration og muligheden for at komme i kontakt med andre digitale nomader undervejs. I 2023 har hostels taget et stort skridt i retning af at omfavne revolutionen inden for fjernarbejde ved at imødekomme de digitale nomaders forskellige behov. Fem hostels er blevet udvalgt som Digital Nomad Hostels til 2023 HOSCARs. Så hvilket vandrerhjem vil tage prisen hjem for din arbejdsorienterede rejselyst?

Mayan Monkey Tulum, Tulum – Mexico

Leder du efter et trendy sted at arbejde på afstand? Mayan Monkey Tulum er stedet. Deres samarbejdsrum og udendørsområder er den ultimative legeplads til at netværke og skabe, mens man nyder alt det, Tulum har at byde på. Og da fjernarbejde er ved at blive den nye norm, har de et godt program for længere ophold med store rabatter på alle deres lokationer. Med fuldt udstyrede faciliteter som rummelige arbejdsborde, hyggelige kontorstole, kølig belysning og aircondition vil du være i zonen (mens du dagdrømmer om det tropiske paradis udenfor.) Desuden vil deres lynhurtige Wi-Fi holde dig forbundet, uanset hvor du slår dig ned. Tid til en pause? Tjek deres restaurant-barområde, og mød andre rejsende fra hele verden. Og når det er tid til at gå på opdagelse, vil deres skattekiste af blogs, videoer og guides vise dig de bedste aktiviteter og arbejdsvenligt udstyr, der ikke sprænger banken.

Stem på Mayan Monkey nu

Ostello Bello Assisi Bevagna, Assisi – Italien

Ønsker du at sætte gang i din kreativitet? Så behøver du ikke lede længere end til Ostello Bello Assisi Bevagna. Stedet ligger midt i en middelalderlandsby i Umbrien og er et episk knudepunkt, hvor man kan udforske verdenskendte kunstcentre eller udforske naturen med episke eventyr som kanosejlads, ballonflyvning og paragliding i det italienske landskab. Men det handler ikke kun om fantastiske seværdigheder. Digitale nomader kan øge deres produktivitet i specialdesignede private værelser med fantastisk udsigt, elegante arbejdsstationer og et fuldt udstyret fælleskøkken med GRATIS mad. Og når du har brug for en pause fra arbejdet, kan du gå op i middelaldertårnet, tage en dukkert i swimmingpoolen eller tænde op i grillen i den frodige have – alt sammen designet til at give dig den fordel, du har brug for til at knuse din næste arbejdsdag.

Stem på Ostello Bello Assisi nu

U.R.D.Ki Hostel, Goa – Indien

Leder du efter et arbejdsområde, der ikke bare er rent, men også oser af nostalgi? Så behøver du ikke lede længere end til U.R.D.Ki! Med lynhurtig Wi-Fi på 300 Mbps, et bibliotek fyldt til randen med bøger og behagelige sofaer kan du arbejde på livet løs (bare sørg for at slukke kameraet!) Når det er tid til at trække stikket ud, kan du slappe af med et PS4-spil og en god latte i deres egen café. Hvis du er et kulinarisk geni, kan du lave mad i stor stil eller forberede dig til den kommende uge i deres fuldt udstyrede fælleskøkken. Har du brug for hjælp til at udforske byen? Bare rolig, deres rejsedesk kan hjælpe dig med transport og rabatter på lokale kulturelle oplevelser. Og når det er tid til at gå i seng, sover du som en sten på deres superkomfortable madrasser med digitale låse, gardiner og skabe til hver seng. Du skal ikke nøjes med mindre end U.R.D.Ki!

Stem på U.R.D.Ki Hostel nu

Tribal Bali, Canggu – Indonesien

Hvis du drømmer om et tropisk paradis at arbejde og lege i, så tjek Tribal, Balis første specialdesignede co-working hostel. Deres åbne kontorfællesskab har udsigt over en infinity-pool med frodige, grønne rismarker, der strækker sig så langt øjet rækker, hvilket gør det til det perfekte sted for iværksættere, opdagelsesrejsende og kreative at mødes og skabe magi. Spil pool eller brætspil med dine nye ligesindede venner, eller bare nyd solen, mens du nipper til en af deres ikoniske Tribal Tonics for at bryde den daglige trummerum. Og lad os slet ikke begynde at tale om deres fantastiske kaffe! Med garanteret coworking-kapacitet til HVER ENESTE. GUEST (no kidding) – uanset om du ønsker at balancere rejsevibes med at opbygge en onlineindkomst eller bare ønsker at leve dit bedste liv, er Tribal go-to-stedet på Bali for digitale nomader.

Stem på Tribal Bali nu

Viajero Bogota Hostel & Spa, Bogota – Colombia

Hvis du er en digital nomade, der leder efter en balance mellem arbejde og afslapning, bør du besøge Viajero Bogotá Hostel & Spa. Vandrehjemmet tilbyder en unik kombination af coworking og afslapning, hvilket gør det til den perfekte destination for rejsende, der har brug for at få tingene gjort, mens de stadig har det sjovt. Coworking-rummet er designet til at give gæsterne et roligt og gunstigt miljø til at deltage i møder eller arbejde på projekter. Du finder hurtig og pålidelig Wi-Fi, behagelige siddepladser og alle de vigtige kontorartikler, du har brug for til at få arbejdet gjort. Og det bedste af det hele? Det er et omkostningseffektivt alternativ til dyre coworking spaces i byen! Fik vi nævnt spaen på stedet? Forkæl dig selv med en række forskellige massager, saunaer, dampbade og et hydromassagekredsløb, der vil få dig til at føle dig forfrisket og forynget. Vær dit bedste jeg på din arbejdsferie i Bogotá.

Stem på Viajero Bogota nu

Klar til at stemme?

Download Hostelworld-appen, så du kan møde folk fra det øjeblik, du booker


Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top