Europæiske festivaler, der SKAL være i din sommerkalender

Language Specific Image

De bedste europæiske musikfestivaler

Europæiske musik festivaler

Sted

Datoer

Vi elsker grønt Paris 1. juni – 2. juni 2019
Den elektriske elefant Kroatien 6. juli – 9. juli 2019
Hideout Festival Kroatien 1. juli – 5. juli 2019
Pete the Monkey Haute Normandie 12. juli – 14. juli 2019
Cabourg Mon Amour Cabourg 28. juli – 30. juli 2019
Tabt og fundet Malta 2. maj – 5. maj 2019

1. We Love GreenParis: 1. – 2. juni 2019

We Love Green-festivalen er kurateret med et ønske om at skabe en socialt bevidst og bæredygtig sammenkomst, og den byder på et fantastisk program i Paris den 1.-2. juni. En af Europas mest elskede weekender byder på det enorme hovednavn Tame Impala, som topper et program, der omfatter FKA Twigs, Future, Christine and the Queens og mange flere, der vil blive annonceret fra dance-, indie- og RnB-verdenen med mere. Du kan glemme alt om mudder denne sommer, We Love Green er festivalen for dig.
Sammenlign hostels i Paris her

2. Electric ElephantKroatien: 6. – 9. juli 2019

Electric Elephant ligger i en idyllisk kroatisk fiskerlandsby og er et paradis for dansemusik. Førende partycrews og pladeselskaber fra hele verden går om bord på Argonaught, der sejler dagligt over det glitrende Adriaterhav og derefter bringer festen i land til sessioner hele natten på friluftsklubben Barbarella. Med festivalfavoritter som Kerri Chandler, Bicep, Andrew Weatherall, Greg Wilson og mange flere på sidste års line-up, må du ikke gå glip af det perfekte soundtrack til solbeskinnede dage og lune nætter.
Sammenlign hostels i Kroatien her

3. Hideout FestivalKroatien: 1. – 5. juli 2019

Hideout er tilbage igen, og i år byder den på det bedste fra dansemusikkens verden. Festivalen ligger ud til Adriaterhavet på den smukke Zrce Beach, og det er helt sikkert en, du ikke vil gå glip af. Hele området er spækket med private strande, cocktailbarer, bådfester og raves hele natten. Seriøst, hvad venter du på?!

4. Aben PeteHaute-Normandie: 12. – 14. juli 2019

Med tre dages koncerter, DJ-sæt og aktiviteter et stenkast fra havet er boutique-festivalen Pete the Monkey tilbage med et brag på sit sjette år. Med levende installationer, fordybende teater og nye kunstnere fra hele Storbritannien og resten af verden i en lille by i det øvre Normandiet er dette en festival som ingen anden. Hvis det er nok, giver Pete the Monkey hele overskuddet til udvidelsen af et tilflugtssted for vilde dyr i Bolivia, så din uforglemmelige weekend vil også redde aberne.
Sammenlign vandrerhjem i Frankrig her

5. Cabourg Mon AmourCabourg: 28. – 30. juli 2019

Cabourg Mon Amour er vært for de fineste navne fra hele electronica- og indieverdenen. I Normandiets fantastiske omgivelser vil Jagwar Ma bringe deres dansegulvsprimmede rytmer til Plage de Cabourg sammen med Ninja Tunes eksperimentator David August. Med house-maestroen Leon Vynehall, den solbeskinnede indie-kvartet Hinds og den hollandske don Tom Trago ser det ud til at blive noget af en fest. Vi ses på stranden, men uden gummistøvler.
Sammenlign vandrerhjem i Frankrig her

6. Lost and FoundMalta: 2. – 5. maj 2019

Lost and Found-festivalen er drømmen for festivalgængere, der elsker at kaste en form eller to. Den kombinerer et kæmpe line-up med tre hele dage med maltesisk sol, bådfester og poolparties fra den 2.-5. maj, og det er et uimodståeligt tilbud. Fra superstjernen DJ Annie Mac er der store navne på plakaten inden for en række genrer.
Sammenlign hostels på Malta her

Gæsteindlæg af DICE.

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top