Fest i hele verden! Din guide til de allerbedste EDM-festivaler

Language Specific Image

FESTFOLK! Så du kan godt lide at boogie? Hvad kunne så være bedre end at kombinere din kærlighed til musik med rejser. Vi har gennemsøgt kloden for at give dig en liste over de allerbedste EDM-festivaler i hele verden. Udforsk et nyt land/en ny by, og foren dig med elskere af elektronisk musik fra hele verden til én stor fest. Du vil opleve de bedste DJ’s, den bedste produktion, belysning, scener og atmosfærer OG få en ferie ud af det! Så pak dine glødepinde, tag dine glitrende shorts på, tag dine dansesko på, og begynd at planlægge din rejse. Her er en liste over, hvad der sker i løbet af året.

Juli

1. Oostende Strandfestival

Hvor: Oostende, Belgien
Hvornår: 12. – 14. juli
Hvad Belgiens største strandfest
Hvorfor: Ostend Beach Festival præsenterer et lineup af 80 top-DJ’s på fire scener, der giver dig sommervibes og en naturskøn udsigt over Nordsøen i Belgiens største kystby. OBF er blandt de bedste strandfestivaler i verden, og når du hopper på hvide sandstrande til lyden af fantastisk dansemusik og med udsigt til fantastiske solnedgange over havet, er det nemt at se hvorfor.
Rejsetip: Efter eller før du fester i Oostende, skal du sørge for at tjekke den smukke by Brugge ud, som ligger blot 14 minutters togrejse væk.

Tjek vores hostels i Brugge

EDM Festivals - Ostend Beach Festival

2. Airbeat-One Festival

Hvor: Neustadt-Glewe, Tyskland
Hvornår: 10. – 14. juli
Hvad Massiv fest på en kæmpe tysk flyveplads
Hvorfor: Airbeat-One Festival er blevet en af Europas største og bedste EDM-festivaler, hvor 45.000 mennesker fra hele verden samles for at feste på en flyveplads i Nordtyskland. Omkring 150 topnavne (herunder superstjerner som Marshmello, Tiesto, Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike, Armin van Buuren og mange flere) spiller på fem utrolige scener. Airbeat-One Festival er kendt for sit fantastiske scenedesign og imponerende visuelle produktion, så tjek det ud, hvis du ikke tror på os.
Rejsetip: Hvis du gerne vil feste før eller efter festivalen, kan du tage til det nærliggende Hamborg, som for nylig blev kåret til verdens bedste bytur. Selv hvis du er helt færdig med at feste, er det stadig værd at udforske. Find ud af, hvorfor alle er så besatte af Hamborg lige nu.

Tjek vores hostels i Hamborg

EDM Festivals - Airbeat-One Festival

3. Tomorrowland

Hvor: Boom, Belgien
Hvornår: 19. – 28. juli
Hvad: Den verdensberømte danse-drømmeverden
Hvorfor: Tomorrowland er en af de største og bedste EDM-festivaler i verden. Mere end 400.000 festglade mennesker fra alle verdenshjørner tager til Belgien for at se mere end 1.000 acts, hvor du bliver forkælet med top-DJ’s i begge weekender (de var nødt til at lave to for at tilfredsstille den enorme efterspørgsel!) Tomorrowland er verdensberømt, ikke kun på grund af det fantastiske lineup, men også på grund af den unikke, magiske atmosfære, hvor en drømmeagtig verden skabes gennem berømte, kreative scenedesigns. Hvis du er EDM-fan, er det helt sikkert noget, du skal have med på listen!
Rejsetip: Boom ligger midt i både Antwerpen og Bruxelles. Begge er et besøg værd, men Bruxelles har masser af fede ting at lave og ligger kun 40 minutter væk.

Tjek vores hostels i Brugge

EDM Festivals - Tomorrowland festival

August

4. Ufortalt

Hvor: Cluj-Napoca, Rumænien
Hvornår: 1. – 4. august
Hvad: En magisk rumænsk fest
Hvorfor: Untold-festivalen er Rumæniens største EDM-festival og en af de mest berømte i Europa. I lighed med Tomorrowland har Untold fantastiske scenedesigns baseret på temaer, der skifter hvert år. Du er garanteret en fantastisk atmosfære på hovedscenen, hvor 80.000 mennesker fester sammen inde på det imponerende Cluj-Napoca stadion. Som du kan forvente, byder Untolds line-up på de bedste navne inden for EDM, med et par overraskende kunstnere (som du måske har hørt i radioen) for en god ordens skyld!
Tip til rejsen: Cluj-Napoca er den næststørste by i Rumænien og er værd at udforske. Byen er den uofficielle hovedstad i regionen Transsylvanien og kan prale af et fantastisk natteliv og smuk arkitektur.

Tjek vores hostels i Cluj-Napoca

EDM Festivals - Untold festivals

5. Cirque Magique

Hvor: Ledegem, Belgien
Hvornår: 2. – 4. august
Hvad: En surrealistisk elektronisk musikfestival med cirkus som ramme
Hvorfor: Musik, lyd, lys, udsmykning, mad og drikke, camping… Cirque Magique byder på topkvalitet på alle niveauer. Forvent et fint udvalg af den bedste elektroniske undergrundsmusik, fra flydende house til dunkende techno, der er noget for enhver EDM-smag. Men Cirque Magique handler ikke kun om DJ’s… Som navnet antyder, vil du blive imponeret af store telte, cirkusartister og forlystelser.
Rejsetip: Hop på et tog i bare 1 time, så er du i smukke Brugge.

Tjek voreshostels i Brugge

EDM Festivals - Cirque Magique

6. 51. statsfestival

Hvor: London, Storbritannien
Hvornår: Den 3. august
Hvad: En endagsfestival, der hylder en bred vifte af house-musik
Hvorfor: 51st State Festival fejrer housemusikkens rødder ved at samle trådene i denne enormt indflydelsesrige lyd og udforske klassisk house, garage, disco, soul, dub, dancehall og meget mere. Anført af pionerer fra Chicago, New York og andre steder er programmet for 51st State Festival virkelig transatlantisk og forbinder USA, Storbritannien og Caribien.
Rejsetip: Der er så meget at lave i London, så selv hvis du har sprængt dit budget på drikkevarer og snacks på festivalen, kan du altid tjekke disse gratis ting at lave i London.

Tjek vores hostels i London

EDM Festivals - 51st State Festival

7. Creamfields

Hvor: Daresbury
Hvornår: 22.-25. august
Hvad: Storbritanniens største EDM-festival
Hvorfor: Creamfields beskriver sig selv som “verdens førende dansemusikfestival” med et “uovertruffent line-up“, og hvis man elsker EDM, er det svært at være uenig. Grib din sovepose og dit telt til denne udendørs begivenhed i det smukke Cheshire-landskab, som tiltrækker 70.000 festglade mennesker fra hele verden. Hvis du vil se de største og bedste navne inden for EDM, er det her det bedste sted i Storbritannien.
Tips til turen: Daresbury ligger tæt på både Liverpool og Manchester, som begge er fantastiske byer fyldt med ting at se og lave. Når du har krydset de sædvanlige must-do’s af, så sørg for at tjekke de bedste ting at lave i Manchester ifølge en lokal. Der er nogle skjulte perler.

Tjek vores hostels i Manchester

EDM Festivals - creamfields

8. Mysteryland

Hvor: Haarlemmermeer, Holland
Hvornår: 23. – 26. august
Hvad: Tilsyneladende “den længst kørende EDM-festival i verden”
Hvorfor: Mysterland er den førende EDM-festival i Holland. Mere end 100.00 tager til Haarlemmermeer (nær Amsterdam) og fester i de smukke omgivelser med skove, bakker, damme og floder. Mysterland har et top line-up med over 300 kunstnere fordelt på 17 scener, der dækker alle genrer inden for elektronisk musik.
Tips til rejsen: Mysterland ligger så tæt på Amsterdam, at det ville være tosset ikke at besøge det. Bare rolig, hvis du ikke har så mange penge – her er 15 ting, du kan lave gratis i Amsterdam!

Tjek vores hostels i Amsterdam

</x>https://www.youtube.com/watch?v=C0hgo9LNaHU

September

9. Bolig i parken

Hvor? London, Storbritannien
Hvornår? Den 22. september
Hvad: Den prisvenlige afslutning på EDM-sæsonen
Hvorfor: Tag til Finsbury Park i det nordlige London til Abode in the Park, der er startskuddet til EDM-festivalsæsonen. Ni unikke scener er vært for en række store DJ-navne og et udvalg af undergrundsnavne, som er klar til at blive de fremtidige stjerner på den elektroniske scene. ABODE er superstor og superopladet i 2018, og de gør ikke tingene halvt… Forvent en fest i parken, der vil få dig til at hoppe og smile hele dagen lang!
Tip til turen: Du behøver ikke at blive i London, når festen er slut… Der er masser af fantastiske steder, du kan nå inden for 3 timer fra London til en fantastisk dagstur.

Tjek vores hostels i London

EDM Festivals - Abode in the park

Marts

10. Ultra musikfestival

Hvor: Miami, USA
Hvornår: 27. – 29. marts
Hvad: Kickstarteren til EDM-sæsonen
Hvorfor: Ultra Music Festival er den store, slemme kickstarter til festivalsæsonen. Det er festivalen, der får EDM-fans til at blive megaspændte, da mange kunstnere debuterer med deres helt nye musik, som bliver sommerens store hits. Ultra-gæster har masser af valgmuligheder med 8 scener og alle de bedste DJ’s fra hele verden.
Rejsetip: South Beach er latterligt cool, men sørg for at tjekke nogle af de andre fantastiske ting, du kan lave i Miami

Tjek vores hostels i Miami

</x>https://youtu.be/R2Xeskob24Y

Maj

11. Electric Daisy Carnival (EDC)

Hvor: Las Vegas, USA
Hvornår: 15. – 17. maj
Hvad: Overdimensioneret legeplads i Vegas
Hvorfor:“Dance, dream, and have the time of your life” på Electric Daisy Carnival, også kendt som EDC. Forvent en overdimensioneret legeplads med tivoliforlystelser, fantastiske lysshows, pyroteknik, artister, kunst og selvfølgelig verdens bedste DJ’s. Der er 8 fantastiske scener, som hver især er unikt skabt til at tænde sanserne og inspirere fantasien. EDC har, ligesom Vegas selv, et STORT ry, og det skuffer ikke.
Tip til rejsen: Sin City har ry for at sende besøgende hjem med langt mindre, end de kom med, så få mest muligt ud af disse gratis ting at lave for den utraditionelle Vegas-turist

Tjek vores hostels i Vegas

EDM Festivals - EDC festival
EDM-festivaler 2019

EDM-festivaler

Sted

Datoer 2019

Ostend Beach Festival Oostende, Belgien 12. – 14. juli 2019
Airbeat-One Festival Neustadt-Glewe, Tyskland 10. – 14. juli 2019
Tomorrowland Boom, Belgien 19. – 28. juli 2019
Untold Cluj-Napoca, Rumænien 1. – 4. august 2019
Cirque Magique Ledegem, Belgien 2. – 4. august 2019
51. statsfestival London, Storbritannien 3. august 2019
Creamfields Daresbury, Storbritannien 22. – 25. august 2019
Mysteryland Haarlemmermeer, Holland 23. – 26. august 2019
Bolig i parken London, Storbritannien 22. september 2019
Ultra Music Festival Miami, USA 27. – 29. marts 2020
Electric Daisy Karneval Las Vegas, USA 15.-17. maj 2020

Så hvilken planlægger du at opleve næste gang?

Har du lyst til noget lidt ud over det sædvanlige? Du kan også lide 25 bedste musikfestivaler, du aldrig har hørt om.

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top