Her er de 20 bedste destinationer at udforske i 2020

Hvem af jer har ikke udnyttet de penge, I fik i julegave, til at planlægge jeres eventyr for det kommende år? Hos Hostelworld er vi ved at lære dig at kende, og vi ved, at du er lige så besat af at rejse, som vi er. Derfor har vi sammensat denne korte liste over backpackeres drømmedestinationer for 2020, udelukkende baseret på deres eksponentielle popularitet i løbet af de sidste tolv måneder. Her er ingen kosmopolitiske hovedstæder eller klichéfyldte topdestinationer, men derimod uspolerede paradisøer, undervurderede afrikanske byer, isolerede steder, der er perfekte til at surfe, og bjergrefugier, hvor man kan genoplade batterierne. Kort sagt, alle de utrolige steder, du ikke må gå glip af næste år, langt, langt væk fra alfarvej.

Så lad os komme i gang med de 20 bedste destinationer for backpackere i 2020!

20. Sendai – Japan

Destination de rêve - Sendai Japon @rogeriotoledo

@rogeriotoledo

Det er naturligvis forventeligt, at alle tager til Japan i 2020 for at deltage i OL i Tokyo, men hvis du ikke er typen, der følger menneskemængderne, er Sendai et godt alternativ til at få mest muligt ud af din rejse til Japan. Det er en af de bedste destinationer for backpackere næste år. Det bedste tidspunkt at udforske denne del af landet er i sommermånederne, og i 2020 især i juli, hvor byen er vært for Tanabata Matsuri fra den 6. til den 8. i måneden. Denne animerede festival finder sted hvert år på det tidspunkt, hvor stjernerne Altair og Vega, to elskende, der ifølge japanske legender har krydset hinanden, krydser hinandens veje. For at fejre denne ubetingede kærlighed er der koncerter, traditionelle danse, fyrværkeri, og selvfølgelig lyser byen op med hundredvis af farverige lanterner. Selv hvis du ikke når at besøge Sendai på denne tid af året, er det stadig et fantastisk sted, som er værd at se mindst én gang med sine travle markeder, sit livlige natteliv og sin lange liste af templer og helligdomme, som hver især er mere imponerende end den forrige.

Orit Hostel & Café Bar Lounge

Sshh!... This is a secret

Discover the "next hot backpacker destination" this 2024.

Just so you know, we will be able to see if you open our emails to help us monitor the success of our marketing campaigns. You will find further details in our data protection notice.

har to af vores yndlingsting på et hostel – en cafébar på stedet og en supergæstfri, venlig atmosfære. Det er et perfekt hostel for backpackere, der rejser alene og leder efter nye rejsekammerater, eller for “cyber-nomader”, der har brug for et roligt, topmoderne sted at slappe af og arbejde. Alle faciliteterne er supermoderne, og der er endda en lille terrasse, hvor du kan nyde din morgenkaffe med en betagende udsigt over resten af byen.

19. Portland (Maine) – USA

Destination de rêve - Portland, @alfshoots

@alfshoots

Portland, Oregon, har været genstand for stigende interesse blandt rejsende i et stykke tid nu, men vi er villige til at vædde hvad som helst på, at du endnu ikke har tilføjet denne lille østkystby til din liste over must-see stop på din næste road-trip til USA! Selvfølgelig vil New York og Los Angeles tage pusten fra dig, men kan man virkelig sige, at man kender USA, før man har sat sin fod uden for de store metropoler? Portland er faktisk det arketypiske lillebysamfund med en venlig atmosfære, og det gode er, at du ikke behøver at albue dig rundt for at nyde alle de store attraktioner, byen har at byde på. De brostensbelagte gader i den gamle havn og de farverige små butikker i den gamle bydel med de lækre og usædvanlige restauranter vil helt sikkert vække begejstring. Og du vil helt sikkert blive overrasket over den livlige kunstscene, der er opstået i de senere år omkring det ældste offentlige museum i USA. Dertil kommer et berømt landbrugsmarked og lokale håndværksbryggerier, hvor du kan smage nogle af de bedste øl i landet! Det er svært at tro, at folkemængderne ikke stadig står i kø ved indgangene!

Så du spekulerer på, hvor du skal stille dine kufferter? Så er der ikke andet for end det fantastiske Black Elephant Hostel. Ligesom Portland selv er det et venligt, levende hostel med en varm, familiær atmosfære og finurligt, farverigt interiør. Det ligger lige ved siden af den gamle havn, så du er kun en kort gåtur fra byens centrum, og når din tur er slut, kan du vende tilbage til vandrerhjemmet og hygge dig ved pejsen i fællesrummet og fortælle dine medrejsende om alle dine eventyr.

18. Raglan – New Zealand

Destination de rêve - Raglan Nouvelle-Zélande @otsu_91

@otsu_91

Byen Raglan i den nordlige del af landet er et magisk sted helt uspoleret af menneskemængderne og omgivet af utrolig natur og strande, der er perfekte til en eftermiddags surfing. Raglan er mest kendt i hele verden for sine sorte sandstrande, men byder på et væld af utrolige aktiviteter, så vær ikke bange for at forlade alfarvej og vove dig ud i vildnisset i Wainui Nature Reserve, cykle langs en sovende vulkan eller dykke med hovedet først ned i det funklende turkise vand ved Bridal Veil Falls. De fleste backpackere kommer her for at surfe, da der er alle mulige strande, hvor amatører og professionelle kan prøve kræfter med denne fantastiske kunst. For eksempel er Ngarunui Beach ideel for dem, der aldrig har stået på et bræt før, da bølgerne er rolige, og der er flere surfskoler, der tilbyder billige lektioner. Men hvis du er professionel, byder Manu Bay og Whale Bay på nogle af de bedste bølger i verden med en betagende natur som baggrund.

Få mest muligt ud af alt det, Moder Natur har at byde på i Raglan, ved at bo på Raglan Backpackers Youth Hostel, som er totalt miljøvenligt og bæredygtigt. Du kan slappe af i en hængekøje eller boblebadet i haven, deltage i en udendørs yogaklasse eller leje en kajak eller et surfbræt for at få mest muligt ud af din eftermiddag. Desuden ligger vandrerhjemmet lige ved stranden, så hver morgen kan du vågne op til lyden af bølgernes brusen mod det varme sand. Et rigtigt lille paradis!

17. Pisac – Peru

Destination de rêve - Pisac Peru @willianjusten

@willianjusten

For at få et lidt mere landligt alternativ til det kosmopolitiske Cuzco vælger mange rejsende til Peru at udforske inkaernes hellige dal fra Pisac, en lille, malerisk landsby med et stærkt spirituelt fokus. De fortryllende landskaber, stedets mystiske historie, den bohemeagtige atmosfære og det fredelige tempo i den gamle bydel gør det til det ideelle sted at nyde en bred vifte af “wellness”-aktiviteter og tage en pause fra de hysteriske turistmængder. Efter et par yogasessioner med en betagende udsigt over dalen vil du føle, at du svæver på en sky ni! Ud over total zen kan du også gå på det store søndagsmarked og opdage lokalt kunsthåndværk, vandre rundt i de brostensbelagte gader i den gamle bydel og bestige Pisacs inkaruiner.

The Wolf Totem Guesthouse er virkelig indbegrebet af Pisacs ånd. Dette smukke, miljøvenlige hostel i bohemestil har et lyst fællesområde med udsigt over Den Hellige Dal og udendørs hængekøjer med sandsynligvis en af de bedste udsigter i Sydamerika. Der er en café på stedet, et udendørs yogaområde og endda en sauna, man kan slappe af i efter en lang dags vandring.

16. Trapani (Sicilien) – Italien

Destination de rêve - Trapani @chiaraoddo94

@chiaraoddo94

Hvis du rejser til Italien i 2020, skal du huske at tage en afstikker til solrige Sicilien. Denne smukke middelhavsø er hjemsted for sublime strande, majestætiske vulkaner og iøjnefaldende byer som Trapani, en af de bedste backpacker-destinationer til næste år. Slentre gennem de smalle gader i den gamle bydel og besøg de utrolige kirker og basilikaer, før du spiser dig mæt i lokale retter som arancini og cannoli. Den bedste udsigt får du ved at besøge middelalderlandsbyen Erice på toppen af en klippe. 750 meter over havets overflade kan du nyde en betagende udsigt over Trapanis lyse stenbygninger og Middelhavet. Trapani er også et ideelt udgangspunkt for en dagstur langs Siciliens veje. De smukke Ægadiske Øer ligger kun 30 minutter væk med båd. Så du kan tilbringe en dag med ren fornøjelse ved at udforske de små sandbugter og snorkle for at nyde livet i havet.

Hostelleria er helt klart vores favorit, når det gælder billig indkvartering i Trapanis centrum. Med sit minimalistiske og funktionelle design har de alt, hvad du behøver for at få en fantastisk tid på Sicilien, med pletfrie sovesale og luksuriøse private værelser samt et fælleskøkken og en supercool bar lige ved siden af hostellet.

15. Liege – Belgien

Destination de rêve - Liège Belgique @lucia_uhagon20

@lucia_uhagon20

Selv om Liège tidligere har været lidt glemt af rejsende, er den Belgiens fjerdestørste by og er igen ved at blive en backpackerfavorit i 2020, hvor den har detroniseret mere turistprægede byer som Brugge og Bruxelles. På trods af den utrolige arkitektur, de kulturelle perler og det fremragende køkken formår byen stadig at bevare den afslappede småbystemning, som vi elsker så meget. Snup en Liège-vaffel (berømt for sine sukkerkorn, der eksploderer i munden), og slentre langs Meuse, før du udforsker de middelalderlige bygninger på hovedtorvet. Markedspladsen, som er hjemsted for alle byens traditionelle barer og pubber, er det bedste sted at nyde en håndværksøl og møde de lokale.

Hvis du ønsker et sted fuld af liv og kærlighed i Liège, finder du ikke noget bedre end Liège Youth Hostel. Ikke alene er det et stilfuldt og elegant hostel, men det er også hjemsted for nogle utrolige fællesområder, herunder en bar med poolborde og bordfodbold, et udendørs område med bordtennisborde og en farverig café, hvor du kan nyde din gratis morgenmad. Kort sagt, det perfekte sted at få nye venner. Desuden er du kun 5 minutter fra hjertet af Lièges natteliv, så du kan få mest muligt ud af dit ophold!

14. Buenaventura – Colombia

Colombia har formået at ændre sit image fuldstændigt i løbet af de sidste ti år, og Buenaventura er et perfekt eksempel. For bare et par år siden blev denne by på Stillehavskysten betragtet som den farligste i landet. Men i dag er det et storslået sted, der vinder i popularitet og helt sikkert bliver en af de bedste destinationer for backpackere i 2020. Buenaventura er fyldt med livlige salsabarer, afro-colombianske fiskerestauranter og supercool aktiviteter, så meget at selve byen er blevet en sekundær attraktion. Vi taler primært om de uspolerede strande, den tropiske jungle og de naturlige pools rundt om landsbyen. Sammenlignet med resten af landet er denne region stadig relativt uberørt. Så du kan nyde bølgerne og cocktails ved vandet, langt fra de mange turister. Og hvis der er én ting, du ikke vil gå glip af, så er det en natlig svømmetur i havets huler, hvor fluorescerende plankton gemmer sig – tag vores ord for det, det er en oplevelse, du aldrig vil glemme.

Hvis du vil have et fredeligt ophold i Buenaventura, skal du vælge Pacifico Hostel. Vandrehjemmet er omgivet af frodig tropisk jungle og har sin egen private strand og en trendy udendørs bar. De dyrker deres egne grøntsager på en bæredygtig måde, og deres badeværelser kører på filtreret regnvand. De låner dig endda en kajak, så du kan udforske mangroven i nærheden. Vi er virkelig begyndt at tænke på at gøre dette til vores langsigtede hjem..

13. Hà Giang – Vietnam

Destination de rêve - Hà Giang @d.uongtien

@d.uongtien

Hà Giang er Vietnams nordligste provins, selv om det er en af landets mest betagende regioner. Den bliver ofte overset af backpackere, fordi den ligger så langt fra de mest populære destinationer. Det betyder bl.a., at du slipper for grupper af turister, der ødelægger dine feriebilleder! I modsætning til hvad man skulle tro, er det en region, der er let (og billig) tilgængelig med natbus, og rejsende, der gør sig den ulejlighed at tage turen, bliver sjældent skuffede. Start dit eventyr i provinshovedstaden af samme navn, og følg i fodsporene på de frygtløse backpackere, der lejer en motorcykel og kører på kryds og tværs af regionens maleriske veje. Du vil kunne udforske de små landsbysamfund i de omkringliggende landsbyer og opdage de gamle traditioner, der præger deres liv, alt imens du nyder de sublime landskaber, som de uforglemmelige grønne bjerge i Hà Giang byder på.

NoMadders Hostel ligger i udkanten af byen og er det ideelle udgangspunkt for at nyde den friske luft i de vietnamesiske bjerge. En seng i deres smukke sovesale koster kun 4 euro pr. nat, og hvis du vil have lidt privatliv, kan du få en privat bungalow for lidt over 15 euro pr. nat. De har en udendørs swimmingpool og en gårdhave med frodig vegetation, en bar og et boblebad, så du kan leve livet fuldt ud som backpacker!

12. Maputo – Mozambique

Destination de rêve - @ritacostamestre

@ritacostamestre

Mozambiques charmerende hovedstad har for nylig oplevet en stigning i antallet af årlige besøgende. En af grundene til dette er den betagende skønhed i de pastelfarvede gader, de hyggelige caféer, kolonitidsarkitekturen og de fascinerende museer og kunstgallerier. En vandretur ledsaget af en lokal ekspert er nok den bedste måde at lære Maputos omtumlede historie at kende på og opdage alle byens bedste steder. Hvis du vil fylde maven med saftige lokale specialiteter, kan du tage en tur på fiskemarkedet, hvor du kan vælge dine friskfangede produkter og få dem tilberedt på en af de nærliggende restauranter! Og hvis du har fået nok af bylivet, kan du altid tage en bus til de fredelige hvide sandstrande i Ponto do Ouro, som kun ligger halvanden time væk.

Maputo er først for nylig blevet et yndet rejsemål for backpackere og har derfor endnu ikke et stort udvalg af hostels. Vi anbefaler derfor, at du udnytter The Base fuldt ud. Dette lille, venlige hostel har alt, hvad du behøver for at slappe af efter en lang dag på opdagelse, inklusive en grill på terrassen med udsigt over Maputo-bugten! Det ligger kun et par minutters gang fra byens bedste attraktioner samt adskillige barer og restauranter.

11. Nassau – Bahamas

Destination de rêve - Nassau @saranavarronava

@saranavarronava

Når det kommer til Bahamas, har budgetrejsende en tendens til at flygte. Men det er ved at ændre sig, for hovedstaden (og den eneste større by) på Bahamas er en af de bedste backpacker-destinationer i 2020, især hvis du er typen, der undgår strandresorts og søger autentiske oplevelser (ligesom os!). Byen er fuldstændig gennemsyret af caribisk kultur. Og du finder ikke noget mere autentisk end det travle Fish Fry-distrikt, hvor farverige skure, livlige barer og gadesælgere ligger langs gaderne. Energien er elektrisk, og musikken er allestedsnærværende med gade-DJ’s og reggaebands på hvert et hjørne. Du kan også drikke rom på et lokalt destilleri, dykke efter hajer ved Stuart’s Cove og shoppe på Straw Market. Det er et velkendt faktum, at livet altid er bedre under solen (…på Bahamas)!

Vandrerhjem på Bahamas? Ja, det er rigtigt! BahaSea Backpackers er et lille paradis på jorden til en meget rimelig pris med sine to swimmingpools med udsigt over det turkisblå hav. Og de har to kælegrise, som elsker at svømme! Det ligger i et roligt område ved havet med gode offentlige transportforbindelser til byens centrum, og du kan vælge mellem private værelser, blandede sovesale eller sovesale kun for kvinder.

10. Gijón – Spanien

Destination de rêve - Gijon Espagne @ellie_etlalune

@ellie_andlalune

Byen Gijón i det nordlige Asturien i Spanien var engang en søvnig fiskerihavn, men den er hurtigt blevet et yndet rejsemål for surfere, gourmeter og festglade mennesker. Backpackere fra hele verden vil føle sig hjemme her, da atmosfæren altid er livlig og venlig, ikke mindst takket være de hjemmelavede drinks og den lækre lokale mad, du finder i Centro-distriktet (og selvfølgelig på hostels). Asturien er berømt for sin fremragende cider, og der er masser af barer i byen, hvor du kan se en tjener træde et skridt tilbage og servere din bestilling på den traditionelle måde. Men før du nyder (måske lidt for meget) af den lokale nektar, kan du tage til Playa de San Lorenzo til en yogatime i det fine sand og en eftermiddag med intensiv surfing. Tro os, du vil ikke kunne modstå den afslappede og dynamiske atmosfære i denne by!

Hvis du vil have mest muligt ud af bølgerne, tilbyder Gijón Surf Hostel leje af surfbræt til lave priser, lektioner for alle erfaringsniveauer og en fantastisk beliggenhed tæt på stranden. Dette hostel ligger i et stort hus, hvor det er nemt at møde andre rejsende over en øl (eller to) i den private have eller over den gratis morgenbuffet. De tilbyder endda gratis yogatimer hver aften for at sikre, at du kanaliserer al den nye energi, du har absorberet under dit besøg.

9. Øen Siargao – Filippinerne

Destination de rêve - Siargao Island, Philippines @marinechanal

@marinechanal

Siargao er endnu et surferparadis på jorden. Det er Filippinernes hovedstad og en af de smukkeste øer på planeten. Fyldt med naturskatte som vandfald, laguner, grotter, frodig jungle og selvfølgelig strande er det frem for alt en af de bedste vandredestinationer for naturelskere. Som på alle backpacker-destinationer i Sydøstasien kan du nyde et livligt natteliv med et væld af afslappede barer og cocktailaftener – faktisk må du ikke gå glip af Jungle Party fredag aften! Vi anbefaler stadig at tage til Cloud 9 Beach Quay med et par øl og nyde solnedgangens sublime farver, når de sidste surfere vender tilbage til stranden. Det er virkelig et magisk syn!

Mad Monkey-hostels er legendariske blandt backpackere, og Mad Monkey Siargao er ingen undtagelse. Her er et stort fællesområde omkring poolen med tiki-bar, restaurant, beer-pong-borde og bordfodbold. De er bedst kendt for deres utrolige events og skøre pubcrawls! Hver aften, når baren lukker, fungerer vandrerhjemmets personale som guide for den rejsende stamme, så de kan finde de bedste fester på øen.

8. Nosara – Costa Rica

Nosara er en smuk kystby i Costa Rica med en afslappet, hippieagtig stemning. De søde små caféer, venlige surfere og farverige butikker giver den en californisk kystbyfornemmelse. Og når du falder over en graffitibeklædt skatepark i byens centrum, glemmer du måske endda, hvilket land du er i. Det er også et populært sted for yogier, med studier over hele byen og uberørte strande, der er perfekte til at øve sig i lotusstilling. Når du har fået nok af god energi, kan du tage på en bådsafari på floden (selvfølgelig miljøvenligt – det er trods alt Costa Rica!). Du vil kunne se krokodiller, leguaner, aber og eksotiske, farverige fugle.

Forbered dig på at blive overrasket, for Selina Nosara er et luksuriøst vandrerhjem, hvor du kan bo for mindre end 10 euro pr. nat! De har to swimmingpools, en bar (med livemusik fra lokale bands hver uge), en biograf, et fælles arbejdsområde og meget mere, alt sammen i et helt økologisk og bæredygtigt miljø. Og for at komme sig efter en lang dag på opdagelse er der intet som en yogatime efterfulgt af et sundt vegansk måltid tilberedt på stedet med lokale råvarer!

7. Isfahan – Iran

Iran skal absolut med på din backpacker-rute i 2020, og byen Isfahan er vores førstevalg, for som et gammelt persisk ordsprog siger, så er det “den halve verden”! Googles billeder af den utrolige iranske arkitektur har sikkert allerede vakt din interesse, og den er endnu bedre i virkeligheden! Isfahans Naqsh-e Jahan-plads er en sand skattekiste med den ikoniske Imam-moské og dens kongeblå mosaik, den blændende Sheikh Lotfollah-moské og Ali Qapus kongelige palads – du vil ikke vide, hvor du skal vende hovedet hen (eller dit kamera for den sags skyld). Og hvis det ikke er nok, har Grand Bazaar, som er næsten 1.000 år gammel, ikke mistet noget af sin tidligere pragt med sine fint flisebelagte lofter, lanternebelyste passager og farverige gårdhaver. Stop op og få en kop chai-te og nyd udsigten! Den er bare storslået!

Den iranske gæstfrihed er berømt over hele verden, og Rag Rug Hostel er et perfekt eksempel. De tilbyder gratis ture hver dag i ugen, hvor vandrerhjemmets personale vil forklare byens historie for dig, samt gratis iransk morgenmad. Vandrehjemmet er simpelthen fantastisk og dekoreret med persiske fliser. Det har en smuk grøn have og en tagterrasse med en fantastisk udsigt over byens gader.

6. Kodaikanal – Indien

Destination de rêve - Pine Forest Kodaikanal @ma__yuri

@ma__yuri

Byen Kodaikanal, der ligger i Indiens Tamil Nadu-region på en tåget bjergskråning 2.000 meter over havets overflade, tilbyder en forfriskende pause fra varmen. Byens hovedattraktion er den enorme stjerneformede sø, hvor man kan låne en båd og udforske det fredfyldte landskab. Regionen er fuld af betagende vandfald og dale. Det er det perfekte sted at flygte fra menneskemængden i et par dage (som du måske allerede ved, kan Indien være lidt hektisk!). Måske vil en vandretur i Munnar friste dig? Du vil blive belønnet med en betagende udsigt over Western Ghats, og måske får du endda øje på nogle vilde elefanter undervejs!

Hvis du vil tage dit fællesskab med naturen til det næste niveau, vil Zostel Kodaikanal få dig til at føle, at du er i en anden verden. Med rustikke fællesområder, udendørs terrasser med udsigt over bakkerne og storslåede sovesale bliver det ikke meget bedre end dette. Du kan møde andre rejsende omkring bålet i haven eller gå en tur rundt på vandrerhjemmet ledsaget af ejerens hundehvalpe!

5. Trondheim – Norge

Destinations de rêve - Trondheim @simowilliams (1)

@simowilliams

Skandinavien er et virkelig cool sted, men hvis du vil score hipsterpoint, skal du ikke bare besøge de store byer som Oslo og København. Trondheim er en af de bedste destinationer for backpackere i 2020. Denne pulserende, kunstneriske studenterby har et stort udvalg af håndværksbryggerier og masser af caféer og restauranter i byens centrum, hvor du kan smage lækre lokale retter. Desuden er det et godt sted for alle jer Instagrammere med de farverige bygninger ved havnefronten… Gem lidt plads i dit kamera til byens imponerende gotiske katedral! Som Norges første hovedstad var den i meget lang tid rammen om nogle af de største begivenheder i landets historie, og som sådan er det en meget interessant by at besøge for alle, der interesserer sig for historie, kunst og kultur i almindelighed. Du kan endda opleve det fantastiske nordlys fra september til marts. Så hvad venter du på?

Trondheim Vandrerhjem er den bedste måde at bo på i denne by, som generelt er ret dyr (som Skandinavien er). Det er et ret minimalistisk hostel, men det tilbyder alt, hvad du behøver for at slappe af efter dine vandringer, med komfortable senge, et fuldt udstyret køkken og et meget venligt fællesområde, hvor du kan mingle med andre gæster. Det ligger ca. 15 minutters gang fra Trondheims centrum med en fredelig beliggenhed på en bakketop og en fantastisk udsigt over hele byen!

4. Hossegor – Frankrig

Destination de rêve - Hossegor, France @newmunday

@newmunday

Hossegore er lidt som Europas Hawaii. Den dejlige kystby i det sydvestlige Frankrig er endnu et sted på vores liste, der primært er berømt for surfing (det ser ud til, at du kommer til at tilbringe meget tid i vandet i 2020!). Atmosfæren er elektrisk i oktober, når den er vært for professionelle surfingmesterskaber som Quiksilver og Roxy Pros. Resten af året er det meget mere fredeligt, med et stort fællesskab af rejsende, der nyder de fantastiske strande, den indbydende bymidte, der er helt forbeholdt fodgængere og cyklister, og den franske cafékultur. Vi udfordrer dig til ikke at bukke under for den søde fristelse af friskbagte viennoiseries!

Hossegor har et stort antal ungdomshostels. Det instagrammable JO & JOE tilbyder original indkvartering, der passer perfekt til byens lidt skæve ånd. Det har sin egen have, hvor man kan slappe af i solen, komfortable senge og et partnerskab med de legendariske surfmærker Quiksilver og Roxy, hvilket betyder rabat på surftimer for alle gæster!

3. Maribor – Slovenien

Hvis den ikoniske Bled-sø og den smukke hovedstad Ljubljana har sikret Slovenien en plads på de fleste rejsendes rejseplaner rundt om i verden, så lad os tage dig lidt længere ind i landet til dine 2020-planer. Byen Maribor er det perfekte sted at starte din opdagelse med sine middelalderlige bygninger, snoede gader og venlige vinbarer. Hvis du ikke allerede vidste det, er Slovenien berømt for sin utrolige (og latterligt billige) vin, og Maribor er et af de bedste steder at prøve den. Byen er fuldstændig omgivet af vingårde og har endda et vinmuseum, hvor man kan få gratis smagsprøver! Af en så lille by at være har Maribor en hel del at byde på med en lang række sommerfestivaler, et livligt studentermiljø og en malerisk gammel bydel, der kan konkurrere med de største og mest berømte i Europa.

Bo lige i hjertet af byen på det farverige Uni Youth Hostel. Dette hostel har store fællesområder med poolborde og behagelige sofaer samt en bar, hvor du kan fortsætte din opdagelse af slovenske vine. Vent, det er en kulturel aktivitet som enhver anden! Bare sørg for at vågne op og nyde morgenmadsbuffeten, som hovedsageligt består af lokale søde sager og kager.

2. Surat Thani – Thailand

Du vil måske blive overrasket over, at Surat Thani er en af vores bedste backpacking-destinationer, da den længe blev betragtet som en mellemlanding på vej til Thailands østlige øer. Men det er ved at ændre sig, for backpackere, der tager sig tid til at stoppe her, opdager hurtigt, at Surat Thani tilbyder en autentisk thailandsk oplevelse langt fra turistmylderet. Start dagen med at udforske templerne i byens centrum, f.eks. den majestætiske Surat Thani Pillar Shrine, før du møder de lokale på Ban Don-broen med en Chang-øl i hånden. Herfra kan du forkæle dig selv med en sejltur langs byens kanaler, observere de lokale og det smukke thailandske landskab og måske endda spotte en enorm komodovaran. Tag til Surat Thani for at få noget af det bedste thaimad, du nogensinde vil spise. Du kan finde klassikere som krydret papayasalat, pad thai og sprødt svinekød på byens natmarked for blot et par euro.

Boundary Hostel and Cafe ligger kun to minutters gang fra det store marked. Det er rustikt, familiedrevet og fuld af charme. Forvent at blive behandlet som kongelige med gratis morgenmad og superkomfortable sovesale. Personalet er altid til rådighed og fortæller dig gerne om alle de fantastiske ting, du kan lave i området. Og når du er klar til at rejse, hjælper de dig endda med at arrangere transport og indkvartering på de nærliggende øer.

1. Nusa Penida – Indonesien

Destination de rêve - Nusa Penida

Flyt dig fra Bali, for dette er vores nye favoritdestination for backpackere i 2020! Nusa Penida er en lille indonesisk ø, der er bedst kendt for sine imponerende klipper og sublime Kelingking Beach. Dette imponerende syn er Nusa Penidas hovedattraktion, men der er ingen mangel på magiske oplevelser på denne utrolige ø. Uanset om man deltager i en religiøs gudstjeneste i en hellig grotte halvvejs oppe ad et bjerg, vandrer til et forladt træhus, der er blevet det bedste udsigtspunkt på hele øen, eller svømmer med gigantiske manta-rokker, er hvert øjeblik et eventyr på Nusa Penida. Læg dertil legendariske solnedgange og de mange ‘warungs’, der serverer lækre lokale retter for småpenge, og det er let at se, hvorfor dette er vores backpackerdestination nr. 1 i 2020.

Et ø-paradis skal have et hostel, der matcher, så lad os introducere dig til Nuansa Penida Hostel. Det er et luksushostel med fantastiske bungalows, en sublim swimmingpool, der er Balis fineste værdig, og udendørs fællesområder, hvor du kan nyde din gratis morgenmad. Når du er klar til at udforske øen, kan du leje en knallert fra vandrerhjemmet og komme ud på vejene med stil!

Så er vi færdige med vores top 20 over steder at besøge i 2020. Hvis du har brug for os, sidder vi i værelset ved siden af og prøver at beslutte, hvilket sted vi skal besøge først… Hvis du allerede har besøgt en af næste års bedste backpacker-destinationer, så del dine erfaringer og tips med os. Eller måske er du ved at planlægge en rejse, mens du læser dette? Lad os vide det i kommentarfeltet! I mellemtiden, skål! Skål for endnu et år, hvor vi opdager verden sammen!

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top