Hvilket stjernetegn er din rejseledsager?

Language Specific Image

Vi ved alle, at solorejser er kattens pyjamas – du opdager en hel masse om dig selv, tager på eventyr i din egen tid, vender hjem med vandfald af uafhængighed, og hvem ved, måske endda nogle nye venner. Men selvom vi elsker en god selfie, vil man nogle gange gerne dele en rejse med de mennesker, der er tættest på en.
Lad os være ærlige, at rejse med en GF/BF, BFF eller familien kan være et tveægget sværd. Lad os sige, at du er en morgenfugl, men din kæreste er en natteravn, eller måske er du en afslappet planlægger, men dine forældre er neurotiske omkring detaljerne! Eller måske vil du have et blowout med strandfester til den lyse morgen, men din bedste ven står op kl. 6 for at dyrke den nye form for kampsportyoga efterfulgt af en grønkålssmoothie efter shavasanaen. I vores almindelige liv er det op til hver enkelt, men på en rejse er der ingen steder at gemme sig, og man er nødt til at være synkroniseret på et vist niveau! Hvordan kan man forhindre en katastrofal interessekonflikt, så alle kommer hjem som bedste venner? Med astrologi, selvfølgelig! Læs videre for at få et scoop om din kompatible stjernetegn-rejsemakker..

♌️ Løve & Vægt ♎️


Den livlige Løve er et barn af ilden! De elsker sprudlende ting og steder, og hvis man så oven i købet giver dem en smule luksus, vil de elske det endnu mere. Men selv om de ikke har råd til deres drømmerejse, er de i stand til at spare penge op så længe som muligt for at kunne bruge dem og nyde belønningen i fulde drag!
Løvens lederevner og selvsikkerhed er attraktive kvaliteter for libraer, et stjernetegn, der er naturligt raffineret. De kan ikke fordrage rod, larm eller æstetisk ubehagelige steder, men de elsker balance og gode manerer. Derfor vil deres ferievalg, ligesom Løvens, være baseret på destinationens æstetik og balance. Så et sofistikeret sted – selv om det er billigt – vil altid være førstevalget for disse charmerende og elegante tegn.
Selvfølgelig er Paris, Frankrig, destinationen i Vægtens og Løvens ferieplaner. MIJE Fourcy Fauconnier Maubuisson ligger i en historisk parisisk bygning og har alt, hvad de overhovedet kan ønske sig. Stedet er elegant, komfortabelt, og det er den perfekte baggrund for Leos Instagram-billeder – som selvfølgelig alle vil blive liket af Vægten!

♉️ Tyren & Jomfruen ♍️

Tyren er et tegn, der nyder komfort og velvære, og derfor er deres ferierejser planlagt lang tid i forvejen. Tyren er også barn af Venus, hvilket betyder, at de træffer kalkulerede valg og er meget krævende, når det kommer til komfort… så de kan være lidt nærige. Hvordan håndterer man det? Nemt – rejs med den perfektionistiske, generøse, rene og også komfort-elskende Jomfru. Velorganiserede rejser, reservationer på vandrehjem og planlagte ture er lige noget for dem. Jomfruer er meget praktiske og analytiske mennesker, derfor foretrækker de steder, hvor de har adgang til alt, hvad de ønsker, og steder, hvor man kan lære noget og selvfølgelig spise og drikke godt.
Jomfruens element er jorden, og selv om de nyder at rejse, har de så stærk en sans for organisation, at rutine er deres bedste ven – ikke at følge den ville være ekstremt svært for dem. Og da jorden også er Tyrens element, forstår de det godt. Ved at rejse sammen vil de kunne krydse alle punkter af på deres to-do-liste, undgå faldgruber og balancere deres søgen efter den perfekte dim sum med at vandre rundt i historiske gader. Og selvfølgelig vil de sikkert blive stamgæster på den hotteste bar i området. Europa er den bedste destination for denne duo, og de ville få deres livs oplevelse i Berlin. Wallyard Concept Hostel ligger i hjertet af byen og har et spændende design og en fantastisk morgenmad – ideelt for disse komfortdyr!

♈️ Vædder & Tvilling ♊️

Væddere er normalt meget energiske mennesker, der kan lide naturen og alt det udendørs. Du kan regne med dem til enhver form for tur, så længe den er spændende, og at du gør noget nyt hver dag. Wow! Ved du, hvem der også elsker at være eventyrlysten og flygte fra rutinen? Tvillingerne. Tvillingerne er frisindede og udadvendte og kan lide at rejse med bevægelse og frihed. Væddere er lidt dominerende og vil forsøge at tage kontrol over rejsen, men tvillinger er afslappede væsener og har det fint med at lade folk tro, at de er i kontrol!
Forbered dig på spontane oplevelser med nogle skøre ting på toppen. Solrige byer med strande og et spændende natteliv er oplagte destinationer for begge tegn. Hvad med Rio de Janeiro i Brasilien? Der er Lemon Spirit Hostel i Leblon, et af Rios mest luksuriøse kvarterer, og det ligger en gade væk fra den trendy Ipanema-strand.

♋️ Krebsen & Fiskene ♓️


Krebsen er styret af månen, det mest følsomme tegn i dyrekredsen. De har måske lettere ved at rejse med mennesker, der betyder noget særligt for dem, og de kan godt lide at planlægge deres rejser i detaljer og lang, lang tid i forvejen. Stedet skal være en smule romantisk, gennemsyret af historie, med et interessant natteliv og helst i nærheden af vand. Det kan være strande, søer eller endda et vandland!
Fiskene er generte, romantiske og humanitære. De elsker at besøge historiske steder, især hvis de er forbundet med naturen og havet. Folk, der er født i dette tegn, har brug for ture, hvor de kan dagdrømme og tænke over livet. Ligesom Krebsen er de tiltrukket af alt det kulturelle som musik, dans og livsstilen hos de forskellige mennesker, de møder på deres vej. Disse tegn forstår fuldstændig hinandens univers.
Negril på Jamaica er perfekt for denne duo; fuld af historie, interessante mennesker og bellissimo-strande er dette et sted, hvor alle elsker at feste. Et godt valg af hostel er The Sunrise Club.

♏️ Skorpionen & Stenbukken ♑️


Skorpioner er anerkendt som stjernetegnets kloge sjæle, og de elsker at rejse. De vælger altid anti-destinationen, helst i by- eller kystområder, hvor de kan møde interessante mennesker og få dybe samtaler. De er reserverede, men de kan godt lide at være centrum for opmærksomheden, selv om det bare er ved at være lidt underlige! De har en tendens til at vælge feriedestinationer, der deler de samme karakteristika som dem selv, sandsynligvis et mystisk sted. De elsker historiske steder og klassisk arkitektur.
Stenbukken er ikke så glad for at rejse, men når de gør det, vælger de rolige, utraditionelle steder ikke så langt hjemmefra med smuk arkitektur. Det handler ikke om at være oppe hele natten for Skorpionen og Stenbukken. For dem skal ferien nydes ved at få noget hvile og viden. Derfor har begge en tendens til at vælge deres destinationer ud fra landets historie og filosofi. Derfor er Montevideo i Uruguay en no-brainer. El Viajero Hostel er et perfekt overnatningssted med gadekunst på væggene, en solrig gårdhave, hvor man kan slappe af, og en rigtig god beliggenhed.

♐️ Sagittarius & Aquarius ♒️


Det stærkeste kendetegn ved en Skytte er, at de elsker at rejse, hvor som helst og når som helst! De lever for at udforske og vil altid sætte rejsemuligheder først, og de arbejder konstant på at finansiere deres næste eventyr. Skytten er det mest omgængelige stjernetegn, og for dem er det en del af pakken at få mange venner, når de rejser!
Vandmandens element er luften, hvilket betyder, at de elsker at bevæge sig rundt og ikke kan stå stille. Folk, der er født i dette tegn, elsker det uventede, så meget, at de kan tage en rygsæk på og vandre af sted og lade livet ske, mens de går. Denne spontane natur er noget, Skytten er vild med! De to elsker simpelthen eventyr og socialt samvær, og det bedste er, at de begge er utroligt selvstændige, så de driver ikke hinanden til vanvid! De starter måske sammen, men vælger forskellige veje midt på rejsen, og det er helt fint, da begge tegn er så åbne over for nye oplevelser.
Der er ingen bedre mulighed for disse to stjernetegn end det smukke Budapest. Skytten er den fødte opdagelsesrejsende og elsker utraditionelle destinationer, hvor de kan opdage nye kulturer. Vandmanden elsker usædvanlige aktiviteter, der giver næring til deres nysgerrige, eventyrlystne side. For denne duo vil Maverick Hostel gøre tricket – det er godt placeret i en spektakulær bygning med gratis wifi, kaffe og te hele dagen lang!
Nu hvor du ved, hvem der er den bedste person at rejse med, hvad så med at invitere dem på en tur? Se flere hostels her.

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top