Sådan finder du bæredygtig indkvartering, når du rejser

Atvælge den rigtige indkvartering er så meget mere end at finde et sted at sove, især når det drejer sig om bæredygtige ophold. At træffe det rigtige valg betyder at se på det større billede, bredere end dig og dinerejser. Overnatning kan have en positiv eller negativ indvirkning på lokalsamfundet – fra at give indtægter til lokale virksomheder til at skadeboligmarkedet.Og for ikke at nævne effekten klimaet. Tricket er at finde det rigtige hostel; et sted, der passer til dine behov blandet med enpositiv indvirkning på planeten. Men hvordan finder mandisse perler? Og hvordan ved du, at de virkeliger bæredygtige? Her forklarervi det for de rejsende og forklarer, hvordan Hostelworld kan hjælpe!

Først og fremmest, hvad mener vi med bæredygtige ophold?

Når vi siger bæredygtige ophold eller indkvarteringer, taler vi om indkvarteringsudbydere, som hostels, der arbejder på at reducere eller have lav klimapåvirkning – tænk på at skifte til LED-lys, bruge solpaneler og reducere vandforbruget. Men det omfatter også overnatningsstedets indvirkning på lokalområdet; drives det af lokale folk? Giver de noget tilbage til lokalsamfundet? Respekterer og beskytter de kulturarven?

For eksempel kan nogle hostels fokusere på at give tilbage til lokalsamfundet som Rio Hostel Buritaca, mens andre giver et sikkert sted for marginaliserede grupper somModal Hostel, eller prioriterer genbrug som St Christopher’s Inn

Sshh!... This is a secret

Discover the "next hot backpacker destination" this 2024.

Just so you know, we will be able to see if you open our emails to help us monitor the success of our marketing campaigns. You will find further details in our data protection notice.

.

Sådan finder du bæredygtige ophold

1. Bo på et hostel

I en nylig Hostelworld-undersøgelse sagde 52% af de rejsende, at de overvejer, hvor miljøvenligt et ophold er, før de booker, og 88% mener, at hostels er mere bæredygtige end hoteller eller udlejningsboliger. Og de har ret! En rapport fra den førende specialist i bæredygtighed og overholdelse af regler, Bureau Veritas , isamarbejde med Hostelworld, viste, at hostels producerer 82% mindre CO2-udledning end hoteller! Så selv ved at bo på et hostel i første omgang, er du en bæredygtig og klog rejsende. Giv dig selv et klap på skulderen.

Hostels… hjælper dig med at få venner for livet, tjek. Hjælper dig med at støtte planeten, tjek. Hvad mere kan man ønske sig?

2. Søg og filtrer efter bæredygtige hostels Hostelworld!

Vipræsenterer Hostelworlds nye bæredygtighedsramme, Staircase to Sustainability. Det er lige blevet nemmere at finde miljøvenlige hostels!

Når du søger efter hostels, kan du nu filtrere og booke baseret på deres bæredygtighedsvurdering. Vandrerhjem skal opfylde vores bæredygtighedskriterier, og baseret på de oplysninger, de giver, vil de blive placeret i fire niveauer: niveau 1, 2, 3 og 3. Efter lanceringen den29. januar 2024 vil hostels begynde at arbejde sig op gennem niveauerne og snart vise, hvor bæredygtige de er. Kort sagt, vi samarbejder med vores hostelpartnere om at gøre benarbejdet for dig, så du kan slumre i din sovesal om natten velvidende, at du støtter det gode formål!

Denne ramme hjælper dig med at finde klimabevidst indkvartering, uanset hvor du rejser hen,og giver hostels et sted at forklare, hvilken planetvenlig praksis de har indført. Hold øje med bladsymbolet, når du booker din næste rejse, og prøv det selv.

3. Læs anmeldelserne

Når du har søgt ved hjælp af vores bæredygtige badges, kan duhøre fra de mennesker ,der allerede har været der. Er derejsende begejstrede for den lokale mad og degratis vandpåfyldninger, eller ser bæredygtigheden ud til at blive glemt? Tag et kig på anmeldelserne for at hjælpe dig med at vælge.

4. Tag et kigderes events

Et hurtigt blik på ethostels Linkups ogsider på de sociale medier kan fortælle dig alt, hvad du har brug for at vide . Kører de vandre-Linkups og opfordrer til cykling, eller suser gæsterne rundt jetski hele dagen? Hvis hostels, der er aktive på sociale medier, har deres miljøindsats i tankerne ,vil de være øverst på listen.

5. Vil du gøre mere for miljøet, når du rejser? Kompensér for dit ophold

Du har fundet dit perfekte bæredygtige hostel, men du vil gerne gøre mere. Kompenser forpåvirkningen fra dit Hostelworld-ophold, efter du har booket det. Ved at bidrage til miljøprojekter, der har en positiv indvirkning på planeten, kan du opveje de emissioner, du ikke kan kontrollere fra din indkvartering.

Bæredygtighed er vigtigt for os hos Hostelworld, da vi ønsker at opbygge en bedre verden, og vi arbejder altid på at hjælpe rejsende med at gøre deres del. Hvis du vil vide mere om klimaforpligtelser, kan dubesøge vores side om bæredygtighed.

Download Hostelworld-appen, så du kan begynde at møde folk, så snart du booker


Du kan måske også lide… 🤩

💚 En rejsendes guide til CO2-kompensation

💚 Miljøvenlige hostels perfekte til den bæredygtige rejsende

💚 De bedste bæredygtige aktiviteter til at pifte din næste rejse op

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top