Sort-ejede hostels, du kan tilføje til din ønskeliste

Vi mener, at hostels kan være nogle af de mest inkluderende steder, når du rejser, og det stopper ikke ved gæsterne, men inkluderer også personale og ejere. Ved at vælge at støtte hostels, der ejes af farvede mennesker, fremmer du en mere mangfoldig og inkluderende rejsebranche og kan have en positiv effekt på de steder, du besøger.

I forbindelse med Black History Month i år har vi allerede fortalt omvores sorte yndlingsskabere, og nu sætter vi fokus på nogle af de fantastiske hostels rundt om i verden, som ejes af sorte iværksættere, der skaber forandring i deres samfund og inspirerer fremtidige sorte virksomhedsejere .

  1. Hostelle, Amsterdam, London & Barcelona
  2. Wanderstay, Houston, USA
  3. Bella’s Backpackers, Belize
  4. Hostal Villa Grande, Panama
  5. Curiocity, Sydafrika

1. Hostelle, Amsterdam, London & Barcelona

@hostelle_london

Sort-ejede hostels kun for kvinder i Europas mest berømte byer? Skriv os op! Hostelle åbnede først som Amsterdams første sort-ejede hostel, hvor grundlæggeren Bianca Brasdorp ønskede at skabe et sikkert sted for kvinder, der besøgte de charmerende kanaler og fascinerende købmandsgårde, der ligger langs dem. Nu har de udvidet til London og Barcelona, hvor de afholder events for at bringe kvindelige rejsende sammen, som Sangria og maleri i Barcelona, picnic på taget iAmsterdam og high tea i London. Hostelle ønsker, at kvinder skal føle sig hjemme, når de overnatter, og har komfortable fællesområder, biblioteker, et fuldt udstyret køkken og klargøringsområder med hårstylingredskaber.

Book dit ophold på Hostelle Amsterdam

Book dit ophold på Hostelle London

Book dit ophold på Hostelle Barcelona

2. Wanderstay, Houston, USA

I Houston, en af de mest mangfoldige byer i USA, er Wanderstay det første sort-ejede hostel i landet. Ejeren Deidre Mathis, som selv elsker at rejse, blev inspireret til at åbne sit eget hostel efter at have rejst i halvandet år med nye venner, som hun lige havde mødt – du gættede det – på et hostel!

Vandrehjemmet er berømt for sit store udvalg af retter fra hele verden som Viet-Cajun crawfish og kolaches sammen med traditionelt spidsbryst, og du kan leje en cykel hos Wanderstay for at gøre plads til din næste velsmagende ret. Rejsende er begejstrede for beliggenheden, de store senge, valuta for pengene og det venlige personale, men ved at bo her hjælper du også universitetsstuderende fra underrepræsenterede baggrunde med at studere i udlandet gennem deres non-profit, Wander Abroad Foundation.

Book dit ophold på Wanderstay

3. Bella’s Backpackers, Belize

Medverdens næststørste koralrev, jungler fyldt med dyreliv og historiske mayaruiner er det ikke så mærkeligt, at rejsende strømmer til Belize, når de backpacker i Mellemamerika. Bella’s Backpacker hostels er familiedrevet og ejet af den sorte kvindelige iværksætter Bella, og de er favoritter blandt rejsende. Med gratis rompunch i baren hver aften og arrangementer de fleste dage er der lagt op til et hyggeligt ophold. Fra at udforske grotter og dyreliv i San Ignacio til snorkling og beachvolley i Caye Caulker – der er aldrig et kedeligt øjeblik.

Book dit ophold på Bella's Backpackers San Ignacio

Book dit ophold på Bella's Backpackers Caye Caulker

4. Hostal Villa Grande, Panama

PanamaCity er kendt forPanamakanalen, vandreture i junglen, tagbarerog nogle af de bedste restauranter i Latinamerika , og du må ikke gåglip af byen pådin turtil landet. Avenida Balboa er et af de fedeste kvarterer, der står øverst på enhver rejseplan, og dette hostel ligger lige midt i det . Hostal Villa Grande ligger tæt på butikker, restauranter og nattelivet i Calle Uruguay, hvor lokale og turister mødes for at feste .Rejsende siger, at de elsker det venlige personale, den udendørs terrasse med hængekøjer, køkkenet og denafslappede stemning.

Book dit ophold på Hostal Villa Grande

5. Curiocity, Sydafrika

Curiocity blev grundlagt af en ung sort iværksætter, Bheki Dube, i en alder af kun 21 år! Nu med hostels i to af Sydafrikas største byer, Johannesburg og Cape Town, bringer Curiocity rejsende sammen for at give dem autentiske lokale oplevelser. Dube samarbejder med lokale virksomheder og unge sorte iværksættere i hotel- og turistbranchen, og han er begejstret for at øge kendskabet til sort-ejede virksomheder i Sydafrika. Med en række events og caféer og barer på stedet imødekommer Curiocity alle rejsendes behov.

Book dit ophold på Curiocity Johannesburg

Book dit ophold på Curiocity Cape Town

Støtte til mere forskelligartede hosteloplevelser

Dette er blot nogle af de vidunderlige sort-ejede hostels, vi samarbejder med hos Hostelworld. Uanset din baggrund bidrager du til en mere mangfoldig og inkluderende fremtid for rejser, hvis du vælger at støtte andre fra marginaliserede grupper.

Download Hostelworld-appen, så du kan begynde at møde folk fra det øjeblik, du booker


Du kan måske også lide… 🤩

10 sorte rejseskabere, du bør følge for at inspirere din næste rejse

Fra solorejsende til social sommerfugl: Sådan får du venner på rejsen

Sådan rejser du alene med en dårlig retningssans

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top