Ugens hostel: The B.I.G, Cape Town

B.I.G er endnu mere no-no-no-notorisk nu, hvor det har vundet en Hoscar for det bedste hostel i Afrika – det er rigtigt, det bedste på hele det forbandede kontinent!

Så hvad er det, der er så sejt ved B.I.G? Jo, det ligger gemt væk på en rolig gade for foden af de jordrystende fantastiske Green Point Mountains, og der er ti minutters gang til Victoria & Alfred Waterfront, Cape Towns berømte strandpromenade. Vi anbefaler at tage en svævebane op til toppen af Table Mountain, hvor man kan nyde den fantastiske udsigt over den vidtstrakte by og dens strande, bjerge og havne.
Det bedste ved dette boutique-hostel er stemningen af at være hjemmefra. B.I.G. er ejet af rigtige rejsende, og Amy, som er født og opvokset i Sydafrika, er altid klar til at give dig insidertips om, hvor de rigtige perler er gemt. Fik vi nævnt, at denne gaffel fik en 100% personalebedømmelse? Vi gentager, 100 PROCENT!!!


For at være seriøs: …. mad. Dette sted er ideelt, hvis du skal spare, for der er et skinnende, blankt køkken med en PIZZAOVN (du hørte rigtigt!) og en gratis *hjemmelavet* kontinental morgenmad, som vores kunder roser i høje toner. Du kan endda lave en grillfest i baghaven på braai-grillen (afrikaans for barbeque-grill), hvis du får lyst til det!


En hurtig bemærkning om de herlige værelser. Der er enkelt-, dobbelt-, to-, tre-, sovesals- og familieværelser at vælge imellem, og de er alle tematiserede – vil du foretrække Milky-Way-værelset, Afro-Chic-værelset eller Pirat-værelset?! Det er et svært valg..


Vi ved, hvad du tænker – hvorfor skulle jeg nogensinde forlade dette hostel?! Men hvis du vil ud af din afslapningsboble, skal du tage en tur til Robben Island for at se det sted, hvor mange politiske fanger tilbragte mange år, herunder Nelson Mandela. Hvis du er på vej sydpå på din rejse, anbefaler vi, at du gør et pitstop ved Boulder’s Beach. Det er en sandbugt, hvor der bor pingvinfamilier, og det omkringliggende område har en kunstnerisk atmosfære med finurlige caféer, butikker og restauranter.

Det fremgår tydeligt af bedømmelsen på 9,8, at The B.I.G. har slået benene væk under kunderne. ….
“Et af de bedste hostels, jeg nogensinde har været på. Personalet er mere hjælpsomt end conciergen på mange 5-stjernede hoteller. Atmosfæren er fantastisk, og man kommer altid til at hænge ud med andre rejsende.”
“Det er bogstaveligt talt dit hjem væk fra hjemmet! Jeg ELSKEDE simpelthen dette hostel! Beliggenheden er perfekt! Max 15 minutters gang til Waterfront et område med alt, hvad du har brug for! De har et HELT NYT hostelområde, som er meget hyggeligt! Morgenmaden er meget god, du har æg til din rådighed, og på morgenmadstidspunktet behøver du ikke bekymre dig om retter! Personalet er FANTASTISK! Milou, Ivor og Tal, de gjorde alle en forskel på min rejse! De hjalp mig med at få nye venner og opdage det meste af Cape Town!”
“Vi havde en helt fantastisk weekend på BIG. Selve huset er super rent og komfortabelt. Personalet gør alt for at skabe en fantastisk, varm og venlig atmosfære og sørger for, at alle gæster har det godt. Jeg var en kvinde, der rejste alene og følte mig super tryg og endte med at møde og hænge ud med nogle fantastiske mennesker. Jeg vil helt sikkert bo her igen, næste gang jeg er i Cape Town.”
Book nu!

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top