Ugens vandrerhjem: King Kong Hostel, Rotterdam

Language Specific Image

Denne uges hostel er det utrolige King Kong Hostel i Rotterdam. Vinder af prisen “Bedste hostel i Holland” ved Hoscars 2016, for nylig med i vores #HostelStars-video og populær blandt berømtheder som Joe Jonas, her er grunden til, at et ophold på King Kong er en uforglemmelig oplevelse..

Vandrerhjemmet har smukke private værelser, en-suite regnbrusere, et internt fitnesscenter og endda en filmfremvisningskælder, så det er ikke svært at se, hvorfor det er bedømt til 9,3/10 af gæsterne! Måske bliver du endda fristet til at blive for evigt…
King Kong Hostel, Rotterdam

? Christian Escobar

Hvor kan man ellers bo på sine rejser, hvis man har sin egen skræddersyede lemonadebar? *Vandrerhjemmets værelser er alle udstyret med en unik blanding af vintage og moderne møbler. Og glem ikke at besøge den interne barista og den luksuriøse morgenmadsbuffet om morgenen!
King Kong Hostel, Rotterdam

? Christian Escobar

Men du skal ikke bare tage vores ord for det! Her er, hvad vandrerhjemmets gæster havde at sige:
“Virkelig et fantastisk hostel, med mange faciliteter, meget rent og vigtigst af alt, en fantastisk beliggenhed. Jeg vil gerne personligt takke Alisha (håber ikke, at jeg har stavet navnet forkert) for at hjælpe mig med ruterne og vejlede mig i forhold til cykling. Alt i alt var personalet fantastisk, beliggenheden er helt fantastisk, og det er en slags boutique-hostel, så det er pengene værd.”
King Kong Hostel, Rotterdam

? Christian Escobar

“Virkelig dejligt hostel! Personalet er imødekommende, og de tilbyder en byrundtur to gange om ugen, hvis jeg husker rigtigt. Beliggenheden er perfekt, hvis man vil være tæt på centrum og barerne. God atmosfære. Generelt fremragende værdi! Ville helt sikkert bo der igen!”
king kong hostel rotterdam (c) christian escobar

? Christian Escobar

“Meget rent og finurligt hostel. Vi elskede alt ved det. Værelserne var pletfri og komfortable. Perfekt beliggenhed. Virkelig dejligt område, hvor man kan se Netflix og chille. Gæstekøkkenet var nyttigt, og de serverede fremragende kaffe. Vi ville helt sikkert bo her igen.”
King Kong Hostel, Rotterdam

? Christian Escobar

“Perfekt beliggenhed, med masser af terrassebarer i nærheden og super centralt i forhold til alle vinkler af Rotterdam, inklusive metroen, selvom jeg prøvede at gå overalt. Loungeområdet var behageligt livligt, men alligevel roligt nok til endda at have et par opkald med pålidelig wifi til flydende skype-forbindelser. Kan varmt anbefales.”
King Kong Hostel, Rotterdam

? Christian Escobar

Book nu
Hvis du kunne lide dette, så tjek:

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top