Ugens vandrerhjem: Lucky Lake Hostel, Amsterdam

Language Specific Image

Hvis du er på udkig efter en tur til Amsterdam med et kitschet twist og en gul bus at spise morgenmad i hver dag, er Lucky Lake Hostel noget for dig. Træd ud af byen og ind i det frodige hollandske landskab á la Troldmanden fra Oz. Du vil blive mødt af en flok charmerende, flersprogede medarbejdere, et udendørs køkken og rækker af flerfarvede hytter, campingvogne og sovesale. Hjem, kære hjem 🙂


Byrejsende behøver ikke fortvivle, for vandrerhjemmet tilbyder gratis transport til og fra Holendrecht metrostation, og derfra er det kun en togrejse til 2,90 euro ind til Amsterdams centrum. Det bedste er, at du kan vende tilbage til din egen ydmyge bolig med en rummelig have og en herlig sø, hvor du kan dyppe fødderne med en kold øl. Det handler om at være på landet!

Vi ved, hvad du tænker … WTF (hvor er maden)?! Der er en butik på stedet, hvor man kan købe de daglige fornødenheder, og om aftenen kan man selv tilberede sin grillmad på en af vandrerhjemmets griller med et drys friske krydderurter fra “pit”. Som prikken over i’et er der gratis kaffe og te på kanden hele dagen og en gratis morgenmad, der inkluderer æg, pandekager eller poffertjes! Jeg bliver mere og mere nysgerrig..


her er ikke plads til kedsomhed med aktiviteter, der spænder fra kajaksejlads, cykelture til det lokale marked til nøgenbadning i søen efter lukketid. For dem, der er glade for urter, er der et særligt rygerum, og hvem vil ikke gerne slappe af i “verdens mindste biografvogn”?!


Hvis flamingoerne, de lyserøde flodhesteskulpturer og de ægte kvækkende ænder ikke er nok til at overbevise dig, ved vi ikke, hvad der vil. Vent, vores kunder har måske en ting eller to at tilføje..
“Det var SÅ dejligt at bo her, væk fra byen, men stadig meget nemt at komme ind til byen – det bedste fra begge verdener. Jeg ville uden tvivl bo her igen.”
“Sådan et fantastisk hostel! Søde, funky værelser, som er superrene. Behagelige senge, rene badeværelser. Der er sådan en fantastisk afslappet atmosfære her, og personalet er fantastisk, de omdirigerede endda noget post for os! Der er også en gratis shuttlebus til stationen! Gør dig selv en tjeneste og bo her, hvis du kommer til Amsterdam.”
“Dette sted er helt fantastisk. Smuk beliggenhed, mødte nogle fantastiske mennesker, fantastisk udekøkken. Det er alt, hvad man kan ønske sig. Så trist, at vi kun blev i to nætter. Bo på Lucky Lake!”
“Et smukt og unikt hostel. Det var så dejligt at have en base uden for det travle Amsterdam! Campingvognene og hytterne var dejlige, og hele stedet var finurligt og mindeværdigt. Jeg vil varmt anbefale og bo her igen!”
Gør dit eget held og book Luck Lake Hostel her

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top