3 dagen in Londen, Engeland

Dag 1 – Bekijk de belangrijkste bezienswaardigheden

London_cityinfoBegin je dag met de metro naar Westminster Station en steek de rivier over voor het beste uitzicht op de Big Ben en de Houses of Parliament. Maak vervolgens een ritje met de grootste toeristische attractie van Londen, de London Eye. Steek daarna de rivier weer over en ga rechtsaf Parliament St op, langs Number 10 Downing Street. Sla dan linksaf bij Trafalgar Square en geniet van een ontspannen wandeling over The Mall naar BuckinghamPalace.

Bezoek ‘s middags, nadat u Piccadilly Circus hebt bekeken, het British Museum, een van de mooiste musea van de Engelse hoofdstad.

Ga ‘s avonds naar een show in het beruchte West End in Londen. Tickets met korting kun je op dezelfde dag van de voorstelling kopen bij de TKTS Booth op Leicester Square, maar ook bij verschillende stands in de omgeving.

Dag 2 – Raven en beefeaters

Het Tate Modern is een van de bekendste musea voor moderne kunst ter wereld en huisvest enkele van ‘s werelds meest innovatieve kunstwerken. Net over de Millennium Bridge ligt St Paul’s Cathedral. Dit deel van de stad staat bekend als The City.

De Tower of London, de thuisbasis van raven, beefeaters en de kroonjuwelen, is de perfecte plek om een middag door te brengen in de stad en mag je niet missen.

Camden, zeker een van de meest eclectische wijken van Londen, zit vol met trendy bars en restaurants. S Avonds komt het pas echt goed op gang.

Dag 3 – Kunstgalerieën in Londen

19Bezoek Trafalgar Square en probeer niet aangevallen te worden door de duiven! Hier vind je twee van de beste kunstgalerieën van de stad – de National Gallery ende National Portrait Gallery.

Twee van de beste wijken van Londen om mensen te kijken zijn Soho en Covent Garden. Vol met winkels, cafés en de mooie mensen van de stad, houd je ogen open voor beroemdheden die door de straten zwerven.

Ga naar Brick Lane in het beruchte East End voor de beste selectie Indiase restaurants in de stad en sluit de dag af in een van de vele bars in het nabijgelegen Shoreditch.

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll naar boven