Hostel van de week: King Kong Hostel, Rotterdam

Language Specific Image

Het hostel van deze week is het ongelooflijke King Kong Hostel in Rotterdam. Winnaar van de “Best Hostel in the Netherlands” prijs op de 2016 Hoscars, onlangs te zien in onze #HostelStars vid, en populair bij celebs zoals Joe Jonas, hier is waarom een verblijf in King Kong een onvergetelijke ervaring is..

Het hostel heeft prachtige privékamers, en-suite regendouches, een eigen fitnessruimte en zelfs een kelder waar films worden vertoond, dus het is niet moeilijk te begrijpen waarom het door gasten met een 9,3/10 wordt beoordeeld! Misschien wil je wel voor altijd blijven…
King Kong Hostel, Rotterdam

? Christian Escobar

Waar anders kun je tijdens je reis verblijven met een eigen op maat gemaakte limonadebar? *De kamers van het hostel zijn allemaal ingericht met een unieke mix van vintage en modern meubilair. Oh ja, en vergeet niet om ‘s ochtends een bezoekje te brengen aan de eigen Barista en het luxe ontbijtbuffet!
King Kong Hostel, Rotterdam

? Christian Escobar

Maar geloof ons niet op ons woord! Dit is wat de gasten van het hostel te zeggen hadden:
“Echt een geweldig hostel, met veel faciliteiten, erg schoon, en het belangrijkste, een geweldige locatie. Ik wil persoonlijk Alisha (ik hoop dat ik de naam niet verkeerd gespeld heb) bedanken voor het helpen met de routes en het begeleiden met betrekking tot fietsen. Over het algemeen was het personeel geweldig, de locatie is absoluut fantastisch, en het is een soort boutique hostel dus de moeite waard voor het geld dat je betaalt.”
King Kong Hostel, Rotterdam

? Christian Escobar

“Echt een leuk hostel! Het personeel is gastvrij en ze bieden twee keer per week een stadstour aan als ik het me goed herinner. De locatie is perfect als je dicht bij het centrum en de bars wilt zijn. Goede sfeer. In het algemeen uitstekende waarde! Zou er zeker weer verblijven!!!”
king kong hostel rotterdam (c) christian escobar

? Christian Escobar

“Zeer schoon en eigenzinnig hostel. We vonden alles geweldig. De kamers waren onberispelijk en comfortabel. Perfecte locatie. Echt een leuke ruimte waar je kunt Netflixen en chillen. Gastkeuken was handig en ze serveerden uitstekende koffie. We zouden zeker weer verblijven.”
King Kong Hostel, Rotterdam

? Christian Escobar

“Perfecte locatie, met veel patio bars in de buurt & super centraal ten opzichte van alle hoeken van Rotterdam, inclusief de metro hoewel ik heb geprobeerd om overal heen te lopen. Lounge was aangenaam levendig en toch rustig genoeg om zelfs een paar telefoontjes te plegen met betrouwbare wifi voor vloeiende skype-verbindingen. Een echte aanrader.”
King Kong Hostel, Rotterdam

? Christian Escobar

Boek nu
Als je dit leuk vond, kijk dan ook eens naar:

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll naar boven