15 af de bedste billige restauranter i Berlin

Language Specific Image

Berlin er en smeltedigel af internationale køkkener, der er lige så billige, som de er lækre. Fra rå zucchininudler til den bedste kebab, du nogensinde har smagt, kan du finde fantastiske måltider for langt under 10 euro. Her er 15 af vores foretrukne billige spisesteder i Berlin.

1. Chutnify

Best Indian restaurants in Berlin: Chutnify

📷 @Adam Berry

De fleste indiske restauranter i Berlin er djævelsk dårlige, men Chutnify og dens utrolige sydindiske streetfood går imod trenden. Med restauranter i Neukölln og Prenzlauer Berg er Chutnify frelseren af indisk mad i Berlin. Prøv deres karryret med kylling og kokosnød, hvor der er plads til to for kun 9,50 euro!
Adresse: Pflügerstraße 25, Neukölln / Sredzikstr. 43, Prenzlauer Berg

2. Bunbao

Best Asian Restaurants in Berlin: Bunbao

📷 @theglasspassage

Berlin har sin rimelige andel af fantastiske asiatiske restauranter og dræberburger-steder … men hvorfor skal du vælge? Nyd en asiatisk fusionsburger på Bunbao, og du får det bedste fra begge verdener. Deres menu har masser af velsmagende og usædvanlige retter at vælge imellem, men vi anbefaler “Vegan Lovers” (7,50 €), som er en interessant variant af en burger med hvide bønner og hakkede mangoer på toppen. Uanset hvad du bestiller, så sørg for at tilføje pommes frites med sød kartoffel – de er sagen!
Adresse: Kollwitzstraße 85, Prenzlauerberg

3. Chupenga

Head to Chupenga in Berlin for some of the best Mexican food in town
Nogle siger, at det er svært at finde god mexicansk mad i Tyskland. Vi siger, at de mennesker endnu ikke har prøvet Chupenga, som har bragt det bedste af mexicansk-californisk street food til Berlin. Der er også nogle gode muligheder for grøntsager og folk med fødevareintolerancer. En mættende hovedret plus en drink koster under 10 euro = en gevinst.
Adresse: Mohrenstraße 42, Kreuzberg/Mitte

4. Funk You Naturlig Mad

Funk You Natural Food is a great gluten-free option in Berlin

📷 @emma.v.martell

Denne glutenfri café ligger lige midt i det helt nye konceptcenter Bikini Berlin, som uden tvivl er det bedste, der er sket i Vestberlin siden David Bowie. Hos Funk You Natural Food finder du et bredt udvalg af energiboostende, gluten- og mælkefri lækkerier, som vil overbevise selv de mest ivrige kødspisere. Vi anbefaler matcha-smoothien og de rå zucchini-nudler, som er lækre og overraskende mættende.
Blueberry cheesecake lolly from Spirit Coffee in Berlin

📷@emma.v.martell

Når du er færdig, kan du gå ind ved siden af til Spirit Coffee og få lækker kaffe og en blåbær-cheesecake-is til dessert.
Adresse: Budapester Str. 42-50, Charlottenburg

5. Prinzessinnengarten

Prinzessinnengarten serverer himmelsk hjemmelavet mad i en fælleshave i Kreuzberg, som vedligeholdes af en hær af frivillige. Det er det perfekte sted at tage en pause fra det travle byliv, og mange af ingredienserne kommer direkte fra planterne omkring dig. Caféen er åben fra april til oktober med et dagligt skiftende menukort med lækre og prisvenlige retter.
Adresse: Prinzenstrasse 35 – 38, Kreuzberg

6. Øst & Eden

East and Eden offers up cheap vegan meals in Berlin

📷 @theglasspassage

East & Eden ligger lige ved den travle Rosenthaler Platz og serverer en af de bedste salater i Berlin med enorme portioner til kun 7,30 euro. Du finder også solide sandwiches og nogle gode brunchmuligheder, herunder den mest cremede avocado på toast, du nogensinde har smagt. Glem ikke at prøve en af deres supersunde grønne juicer og smoothies.
Adresse: Torstraße 141, Mitte

7. Mustafa’s

Cheap and delicious vegan kebab at Mustafa's in Berlin
Intet besøg i Berlin er komplet uden at prøve den allestedsnærværende kebab, eller “Döner”, som siges at være opfundet her. Det bedste sted at prøve en er Mustafa’s, hvor du også kan vælge den UTROLIGE vegetariske version. Og til 2,90 euro er de et absolut røverkøb. Vær advaret, denne kebabbod har næsten altid en lang kø, men deres friske ingredienser og saucer er ventetiden værd.
Adresse: Mehringdamm 32, Kreuzberg

8. Bibi Mix

Bibi Mix: Good Korean restaurant near Alexanderplatz

📷 @theglasspassage

Denne lille koreanske restaurant er det bedste sted at spise i nærheden af den turistede Alexanderplatz. Den traditionelle bibimbap er lækker, men du kan også prøve noget knap så traditionelt mad i form af en koreansk burger. Du kan sagtens komme herfra for under 10 euro.
Adresse: Rosa-Luxemburg-Straße 5-7, Mitte

9. Dolores Californiske Burritos

Kom ind på Dolores og få en mættende burrito, taco eller quesadilla med et californisk twist! De har friske ingredienser og en afslappet atmosfære, der får dig til at komme tilbage efter mere. Portionerne er enorme, og du kan nemt spise for under 10 euro.
Adresse: Rosa Luxemburg Str. 7, Mitte

10. Burgermeister

Get the perfect burger for under 5 euros at Burgermeister

📷 @emma.v.martell

Burgermeister ligger direkte under metroskinnerne ved Schlesisches Tor og er en fantastisk måde at starte eller slutte en aften i Kreuzberg. Burgerne (under €5!) og pomfritterne laves på bestilling, og du kan slå dig ned ved et af de høje borde, mens U-banen suser forbi ovenover.
Adresse: Oberbaumstraße 8, Kreuzberg

11. Vred kylling

Angry Chicken er lillesøster til det trendy koreanske BBQ-sted Kimchi Princess og serverer fantastiske burgere, pommes frites og stegt kylling med koreansk smag. Menuen er også Insta-værdig med en krydring, der spænder fra venlig til rasende. Du kan få et helt måltid (kylling, pommes frites og en drink) for kun 8 euro! Vi vil ikke lyve, deres søde kartoffelfritter er, hvad drømme er lavet af.
Adresse: Oranienstrasse 16, Kreuzber

12. Mãmây

Vi er skyldige i at bestille take-out herfra oftere, end det er socialt acceptabelt. De traditionelle og prisvenlige retter er fyldt med farver og smag, og de er også smukt præsenteret. I tråd med den vietnamesiske tehustradition serverer Mãmây også dampkopper med friske blade, urter eller ingefær (alt sammen økologisk dyrket) til maden. Der er så mange gode ting at prøve, men kylling med mangosauce er en af vores favoritter, og den koster kun 7,50 euro for en stor portion.
Adresse: Schönhauser Allee 61, Prenzlauer Berg

13. Côcô Bánh Mì Deli

Côcô Bánh Mì Deli: Fresh ingredients on display at a Vietnamese restaurant in Berlin

📷 @emma.v.martell

Côcô Bánh Mì Deli er det bedste sted at spise bánh mì i Berlin! Prøv denne vietnamesiske gademad, som for de uindviede består af en baguette fyldt med forskellige slags kød og friske grøntsager… nok sagt! Fra kun 5,50 euro er det en god idé på alle tidspunkter af dagen. Vi elsker sandwichen med deres citrongræs-kødboller … YUM!
Adresse: Rosenthalerstr. 2, Mitte

14. Zola

Zola serverer kvalitetspizza i napolitansk stil fra sin enorme brændefyrede ovn og er hurtigt steget i graderne og serverer nu en af de bedste pizzaer i Berlin. Vi mener, at et godt pizzeria altid kan måles på deres margarita, og Zola skuffer ikke.
Adresse: Paul Lincke Ufer 39-40, Neukölln/Kreuzberg
Tjek de fantastiske hostels i Berlin , og begynd at planlægge din næste foodie-tur!
Book nu

Hvorfor ikke gemme denne artikel til senere? ?


Om forfatteren:
Meredith og Caitlin er to rejsende fotografer fra Texas, som nu bor i Berlin og giver dig et kig gennem deres linse. Følg med på theglasspassage.com og @theglasspassage.
Hvad skal jeg læse næste gang?

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top