15 billige restauranter, der beviser, at Bangkok er et paradis for madelskere

Language Specific Image

Bangkok er en af de bedste byer i verden for madelskere, der har pengepungen i orden. Fra byens bedste Pad Thai til en hel food court dedikeret til vegetarisk thaimad – læs videre for at få vores bud på de 15 bedste budgetrestauranter og madboder, så du ved, hvor du skal spise i Bangkok!

1. Khao Neow Dam Sangkaya

Khao Neow Dam Sangkaya cheap food bangkok
Du finder denne lille bod på hjørnet af Silom Soi 20 morgenmarkedet, hvor de serverer en af Bangkoks bedste versioner af sorte klistrede ris med vaniljesauce. Når du bestiller en portion for kun £0,30, vil den venlige dame øse nogle sorte klistrede ris op i et bananblad, toppe det med cremet æggecreme og et skvæt kokosnøddecreme og pakke det ind som en lille gave.
Adresse: Silom Soi 20, Silom, Bangkok
Åbningstider: Fra ca. kl. 6.00 – 8.00 (muligvis lukket mandag)

2. P’Aor Kuay Teow Tom Yum

P’Aor Kuay Teow Tom Yum cheap eats bangkok
Selvom du kan finde et par retter på menuen hos P’Aor, er ejerens signaturret en version af tom yum-nudler, der indeholder en cremet og smagfuld tom yum-bouillon, parret med et par kæmperejer. For kun 1,50 pund pr. skål får man rigtig meget for pengene.
Adresse: 68/51 Soi Petchaburi 5, Mellem Soi 5 – 7, Phaya Thai, Ratchathewi, Bangkok
Åbningstider: Dagligt fra kl. 10 til 22

3. Daniel Thaiger Burgers

Daniel Thaiger Burgers cheap food bangkok
Ud over thaimad er Bangkok også en international smeltedigel. En af de bedste burgere, du kan finde i Bangkok, eller måske nogen steder, er fra Daniel Thaiger. Det altid friske og aldrig frosne oksekød, der bruges i deres burgere, gør hele forskellen. Thaigers signaturburger koster 3 pund.
Adresse: Sukhumvit Soi 30/1, Bangkok, Thailand
Åbningstider: Tirsdag til søndag (lukket om mandagen) fra kl. 16.00 – 21.00

4. Wattana Panich Kuay Teow Neua

Wattana Panich Kuay Teow Neua cheap food bangkok
Når du ser den swimmingpool-store gryde med evigt simrende tern af oksekød foran Wattana Panich, vil din mund begynde at løbe i vand. Deres bouillon har en vidunderlig aromatisk smag af kinesiske krydderier med mørt braiserede oksekødsstykker og risnudler, der opsuger al saften. En skål nudler med oksekød koster £2 for specialstørrelsen.
Adresse: 336-338 Ekkamai Soi 18, Sukhumvit Road, Bangkok, Thailand
Åbningstider: Dagligt fra kl. 10.00-20.30

5. Lookshin Tongchai

Lookshin Tongchai cheap food bangkok
En af de lokale Bangkok-favoritter inden for street food er grillede kødboller. Lookshin Tongchai, som ligger på hjørnet af Soi Rambuttri, håndlaver deres kødboller, griller dem over varmt trækul og serverer dem med en sød og krydret sauce. Hvert spyd koster kun 0,15 pund, og det er en vidunderlig snack på farten.
Adresse: Soi Rambuttri (lige foran Swensen’s isbutik)
Åbningstider: Tirsdag til søndag fra kl. 10-18 (lukket mandag)

6. Kaiton Pratunam

Kaiton Pratunam cheap food bangkok
Især ved frokosttid strømmer folk til Kaiton Pratunam, som ligger i udkanten af Pratunam, et af Bangkoks største shoppingstrøg, for at spise thailandske kyllingeris. Du får en tallerken med duftende ris, toppet med kogt kylling i skiver, serveret med en ingefærsauce ved siden af, alt sammen for 0,60 pund.
Adresse: Soi Petchaburi 30, New Petchaburi Road, Makkasan, Ratchawithi, Bangkok
Åbningstider: Dagligt fra 5:30 – 3:30 og 17:00 – 3:00

7. Pad Thai Thip Samai

Pad Thai Thip Samai bangkok cheap food
Thip Samai er en af de mest legendariske restauranter i Bangkok, der serverer Pad Thai, og den besøges af både turister og lokale. Det, der skiller sig ud ved deres Pad Thai, er ikke kun balancen mellem søde og salte smage, men også det faktum, at de tilbereder deres Pad Thai over flammende varme woks ved hjælp af trækul, hvilket giver de klæbrige nudler en dejlig røget smag. Bestil en tallerken Pad Thai Haw Kai Goong Sod (med friske rejer og pakket ind i et æg) for £1,35.
Adresse: 313 Maha Chai Road, Samran Rat, Phra Nakhon, Bangkok 10500
Åbningstider: Dagligt fra kl. 17.00 – 03.00

8. Doy Kuay Teow Reua

Doy Kuay Teow Reua cheap food bangkok
Bådnudler er en lokal favorit i Bangkok, som regel en suppe beriget med svineblod, der kombineres med risnudler, vandmynte og et par stykker svinekød eller oksekød. Skålene med nudler serveres i små portioner, men de koster kun 0,30 pund stykket.
Adresse: Ratchawithi Soi 18 (Wat Makok), Thanon Ratchawithi, Bangkok 10400
Åbningstider: Dagligt fra kl. 8.00-18.00

9. Kuay Jab Nai Uan

Kuay Jab Nai Uan cheap food bangkok
Denne thai-kinesiske suppe, der indeholder risnudleruller og alle mulige slags møre svineorganer, har en så pebret bouillon, at det kildrer i halsen, når man synker den. Hvis du får den store skål med alt inkluderet, koster den 1 pund.
Adresse: Yaowarat Road Soi 11, Bangkok
Åbningstider: Dagligt fra kl. 18 til midnat

10. Chamlong Asoke

Chamlong Asoke cheap food bangkok
Et af de bedste steder i Bangkok at spise vegetarisk thaimad er Chamlong Asoke, som er en hel vegetarisk food court. Du kan finde alt fra ris og karry til friske forårsruller og grøn papayasalat. Hver ret koster fra ca. 0,40 £ til 1 £.
Adresse: 586 26 586/26 Kamphaeng Phet 1, Chatuchak, Bangkok 10900
Åbningstider: Tirsdag til fredag kl. 6-14 og lørdag til søndag kl. 6-15

11. De Yai Chuan Cheem Hoy Tod Kata Ron

De Yai Chuan Cheem Hoy Tod Kata Ron cheap food bangkok
De Yai Chuan Cheem ligger i baggaderne til Wang Lang Market og serverer en faretruende velsmagende friteret østersomelet på en varm tallerken. Det sprøde æg og dejen kombineret med de møre østers, der smelter i munden, er fremragende. Bestil østersversionen for 1,50 pund.
Adresse: 25 Thanon Phra Nok Bangkok Noi, Siriraj, Bangkok 10700
Åbningstider: Dagligt fra 8:30 – 19:30

12. Prachak Bet Yang

Prachak Bet Yang cheap food bangkok
Lige over for Robinson-indkøbscentret i hjertet af Bangkoks Bangrak-distrikt har Prachak Bet Yang solgt stegt and med ris og nudler i årtier. Jeg kan godt lide at bestille bamee bet yang, ægnudler toppet med stegt and, til £0,90.
Adresse: 1415 Thanon Charoen Krung, Silom, Bangrak, Bangkok, Thailand
Åbningstider: 7:00 – 22:30 dagligt (lukket under det kinesiske nytår)

13. Hai Som Tam-klosteret

Hai Som Tam Convent cheap food bangkok
En af de gamle Isan-restauranter (nordøstlig thai), som ligger bekvemt i Silom, er Hai Som Tam Convent. Her får du lyst til at spise en kombination af krydret grøn papayasalat, saftig grillet kylling og klistrede ris. En tallerken med grøn papayasalat koster 0,45 pund, og en stor tallerken med hakket grillet kylling koster 2,30 pund.
Adresse: 2/4-5 Soi Convent, Silom Road, Bangrak, Bangkok
Åbningstider: Mandag til lørdag (lukket søndag) fra kl. 10-21

14. Laab Udon

Laab Udon cheap food bangkok
Det omfattende menukort på Laab Udon indeholder alle de Isan-salater, du kan forestille dig, men en af de retter, man bare må spise, er pla pao, en grillet fisk med saltskorpe. På grund af saltskorpen forbliver fisken saftig og velduftende indeni, og den serveres med en hvidløgsagtig chilisauce. Du kan bestille en hel grillet fisk til deling for £4,80.
Adresse: Thanon Charoen Rat, Yannawa, Sathon, Bangkok 10120
Åbningstider: Dagligt fra kl. 16.00 – 01.00

15. Nai Oo Restaurant

Nai Oo Restaurant cheap food bangkok
Khao gaeng er det thailandske ord for restauranter, der serverer alle former for thailandsk karry med ris. På Nai Oo kan du vælge mellem næsten alle de thailandske karryretter, du kan forestille dig, og både den grønne karry og penang-karry er lækre. Bestil i skåle for omkring £0,75 pr. ret.
Adresse: 198 Chula Soi 11, Bangkok, Thailand
Åbningstider: Mandag til fredag kl. 6-18.30, lørdag kl. 6-14, søndag lukket

Mark Wiens er en fuldtids rejsespiser, som bor i Bangkok og er besat af thaimad. Se flere af hans lækre anmeldelser af thaimad på Eating Thai Food og hans opdagelser af rejsemad på Migrationology.

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top