28 up-and-coming rejseinstagrammere, du skal følge

Language Specific Image

Vi kender alle følelsen – at scrolle gennem en rejse-Instagram-konto og blive grøn af misundelse og blå af rejselyst. Intet slår følelsen af at fordybe sig i fantastiske rejsebilleder, så vi har fundet 28 af de BEDSTE up and coming rejse-Instagram-konti, som du skal følge nu – like – LIGE NU.

Disse Instagrammere har alle omkring 50.000 eller færre følgere, og deres billeder er bare WOW. Så uanset om du er på udkig efter strande og krystalklart vand eller barske landskaber og camping, undskylder vi på forhånd for den rejselyst, der uvægerligt vil opstå… Tag et kig på vores yndlings 28 up-and-coming rejseinstagrammere, som du skal følge.

1. girlgoneabroad

Travel Instagram - girlgoneabroad

Lauren fokuserer på solorejser for kvinder – hun har været OVERALT og har billederne til at bevise det!

Følgere: 8.5k

Det bedste rejseminde: Jeg var for nylig på solorejse i Peru og tog en dagstur fra Cusco til Rainbow Mountain. Jeg var så nervøs for den høje vandretur, der sluttede i en højde af lidt over 17.000 fod, men det lykkedes mig at gøre det til fods i stedet for at tage de heste, de tilbyder undervejs. Det var udfordrende, givende, og udsigten fra Rainbow Mountain var helt fantastisk.

Yndlingsdestination: Jeg kan ikke vælge bare ét land, men jeg var helt vild med Sydøstasien. Thailand har en særlig plads i mit hjerte, da jeg har boet der i to år, og lande som Filippinerne, Vietnam og Cambodja er bare utrolige (og billige!).

2. lovelyforliving

Travel Instagram - lovelyforliving

Yvonne, 28, fra Tyskland, er lige vendt hjem fra en jordomrejse – hendes billeder fra New Zealand er særligt imponerende!

Følgere: 3k

Det bedste rejseminde: At indse, at det at overvinde sin egen frygt er det bedste øjeblik nogensinde. At hoppe i havet for at svømme med en hvalhaj, springe ud af et fly eller vandre i bjergene i tre dage – uvurderligt.

Yndlingsdestination: Siden jeg tog et udvekslingsår, som gjorde landet til en del af mig, vil det altid være New Zealand. Åbent sind, venlige mennesker, betagende landskaber og utallige minder.

3. jetsetchristina

Travel Instagram - jetsetchristina

Luksusrejsebloggeren Christina har været i 55 lande. Tænk solbrun hud, strande og krystalklart vand – du får lyst til at booke en rejse til paradis så hurtigt som muligt.

Følgere: 31k

Det bedste rejseminde: Hvis jeg kunne kombinere et par af mine yndlingsrejseminder til en perfekt dag, ville det være at vågne op til morgenmad ved havet på klipperne på Bali, snorkle i Brasilien, gå med løver på Mauritius, vandre i Cinque Terre i Italien, slikke sol i Saint Tropez, nippe til smertestillende piller på Soggy Dollar bar på BVI, spise middag i Eiffeltårnet og danse hele natten på Gili-øerne.

Yndlingsdestination: Cape Town og Italien. Cape Town i Sydafrika slog benene væk under mig. Den har det hele. En levende afrikansk, britisk og hollandsk påvirket kultur, majestætiske landskaber på kanten af Atlanterhavet og Det Indiske Ocean, et dyreliv som intet andet sted i verden, utrolige strande (nogle med pingviner, der strejfer omkring) og et utroligt vinland. Italien er ren magi. Der er ingen tvivl om, hvorfor det er verdens mest populære turistdestination. Italien er så perfekt, at det ikke engang føles virkeligt. At gå i Venedig føles som at gå i en drøm. Når man sejler i Comosøen, føles det, som om man har byttet liv med George Clooney. At springe ud fra klipperne på Amalfikysten føles, som om man kaster sig hovedkulds ud i sit livs bedste dag. At lytte til harmonikaer, der spiller “that’s amore”, føles som at være med i en gammel Hollywood-romance. At gå rundt i Vatikanets gader føles som at leve i et renæssancemaleri. Og at drikke vin i Toscana føles lidt som at blive forelsket.

4. heartmybackpack

Travel Instagram - heartmybackpack

Silvia valgte Norge som sit land efter at have rejst verden rundt og fokuserer på solorejser for kvinder, med smukt tematiseret feed fra sneklædte bjerge til farverige byer og strande.

Følgere: 52.3k

Det bedste rejseminde: Jeg elskede at blaffe langs Pamir Highway i Tadsjikistan. Landskabet er fantastisk, og folk der var bare så venlige. En af dagene fik mine venner og jeg et lift med en lastbilchauffør, som kørte os i omkring 10 timer og stoppede i hver landsby, vi kørte igennem, for at hente lokale delikatesser som pærer og poser med kogt kød, som vi kunne smage.

Yndlingsdestination: Det er så svært at vælge! Jeg har forelsket mig i næsten alle de lande, jeg har rejst igennem, men jeg tror, at Norge altid vil have førstepladsen i mit hjerte, da det er det sted, jeg har valgt at kalde mit hjem. Men jeg elsker også virkelig Centralasien, Kaukasus, Iran og Sibirien.

5. saltyluxe

Travel Instagram - saltyluxe

Sarah fokuserer på eventyr og solorejser for kvinder – tænk bløde filtre, palmer og masser af rejselyst.

Følgere: 37.6k

Det bedste rejseminde: At cruise langs Californiens kyst i vores vintage Kombi Van. Vi var på farten i 6 uger, mødte de mest fantastiske mennesker og oplevede scenerier, der slog benene væk under os, som Joshua Tree National Park, Big Sur, Yosemite og surfkysten ved San Diego! Vi griner stadig af vores tid i vores trofaste varevogn, hvor vi sov ude foran folks palæer i Malibu, mekaniske nedbrud i ørkenen og ingen brusere i en uge. For mig er det en rigtig rejse, rig på minder og gode vibes, som vi kan værne om for evigt!

Yndlingsdestination: Belize (uden tvivl det bedste sted, jeg nogensinde har været!) Jeg kunne tale om det i det uendelige!

6. thisbatteredsuitcase

Travel Instagram - thisbatteredsuitcase

Canadiske Brenna har været i 93 lande – hun fokuserer på solorejser for kvinder med stærke farver og en uendelig mangfoldighed af steder – du kommer aldrig til at kede dig, når du scroller gennem hendes feed.

Følgere: 15.3k

Det bedste rejseminde: Jeg har været så heldig at få nogle utrolige minder i løbet af de 11 år, jeg har rejst, men et af mine yndlingsminder er også et af de seneste. Selvom jeg for det meste rejser alene, rejste jeg for nylig rundt i Østafrika med min mor i seks uger. At besøge den del af verden havde været min største rejsedrøm, siden jeg var en lille pige, og vi var så heldige at se løver, geparder, næsehorn, giraffer, leoparder og meget mere. Jeg glemmer aldrig, hvordan det føltes at være omgivet af hundrede elefanter, mens de græssede i Tarangire National Park i Tanzania, især med min mor ved min side. Det var et af de mest specielle øjeblikke i mit liv indtil videre.

Yndlingsdestination: At vælge en favoritdestination vil altid være en vanskelig opgave, men det faktum, at jeg hele tiden vil tilbage til Italien, må betyde noget. Jeg har været der omkring et dusin gange nu, og jeg løber aldrig tør for steder, jeg gerne vil besøge, ting, jeg gerne vil lave, og mad, jeg gerne vil spise! Jeg elsker, hvor geografisk varieret landet er – fra bjerge til byer til havet – og hvor dybt forankret historien og kulturen er. Og så har jeg altid haft det fantastisk med de mennesker, jeg har mødt der. Og et land, hvor det er acceptabelt (eller måske forventet), at jeg spiser pasta og drikker vin hele dagen, vil altid komme ud på toppen.

7. earthexpedition

 Travel Instagram - earthexpedition

Owen er en eventyr- og naturjunkie – hans konto er fyldt med bjerge og vandreture og vil give dig lyst til at komme ud i naturen.

Følgere: 10.2k

Det bedste rejseminde: At tilbringe eftermiddagen med at klatre på gletsjeren over Annapurna Base Camp i Nepal og lytte til laviner i området.

Yndlingsdestination: At sejle på Cayes i Belize, fange frisk hummer og campere på en lille privat ø.

8. wearekingingit

Travel Instagram - wearekingingit

Craig & Aimee er et sødt vlogger-par, der leger med usædvanlige perspektiver og billeder … Insta-heaven!

Følgere: 7.5k

Det bedste rejseminde: At svømme med hvalhajer på Filippinerne – det var betagende, det var skræmmende, og det var den mest spændende tid på vores rejse til dato.

Yndlingsdestination: Helt klart Island, du kan ikke sammenligne det med noget andet sted på jorden, det har vandfald, gejsere, bjergsøer og hvaler!

9. explorista

Travel Instagram - explorista

Milou siger, at hun er “bange for alt, men ikke lader sig stoppe af det”. Hun viser smukke bybilleder, der får rejser til at virke som en mulighed tættere på hjemmet.

Følgere: 5.9k

Det bedste rejseminde: Et af mine bedste rejseminder var, da jeg overraskede mine forældre ved at dukke op i Californien. De havde været i USA på roadtrip i to uger og skulle til Californien for at møde familie, der bor der. Hvad de ikke vidste, var, at jeg havde booket et fly, var steget på et tog, havde rejst i over 24 timer og ventede bag væggen i køkkenet for at overraske dem, da de dukkede op. Jeg smiler stadig, når jeg tænker på min fars ansigtsudtryk, da jeg bankede ham på skulderen, og han vendte sig om.

Yndlingsdestination: London! Jeg var så heldig at bo der i syv måneder, og jeg bliver bare ved med at vende tilbage. Jeg tager enhver undskyldning! Det er det sted i verden, hvor jeg føler mig mest hjemme. London har alt, hvad du kan ønske dig, uanset om du er i humør til en fest, god mad eller et besøg på nogle museer i verdensklasse … det hele er der. Og stemningen er bare så livlig og accepterende, at det var meget nemt for mig at falde til. Jeg håber virkelig, at jeg får endnu et ophold der i fremtiden.

10. the_globbers

Travel Instagram - the_globbers

Det homoseksuelle rejsepar Luca og Ales feed er fyldt med smukke filtre på nogle af verdens mest fantastiske steder, alt sammen fotograferet med et fantastisk kamera.

Følgere: 30.1k

Det bedste rejseminde: At bestige Poem Mountain for at se Halong-bugten fra toppen. Et af de mest spændende eventyr, vi tog på under vores 7 måneder lange rejse rundt i SEA.

Yndlingsdestination: Bali. Noget ved denne destination giver os en følelse af stor fred, frihed og sindsro, som er meget svær at finde her i de vestlige lande. Det er derfor, vi har valgt Bali som vores hjem nu.

11. florabager

Travel Instagram - florabaker

Den britiske forfatter og rejsende Flora udforsker solorejser for kvinder og rejser uden for alfarvej, bl.a. til Syrien.

Følgere: 11.4k

Det bedste rejseminde: Det er svært at sætte fingeren på, da det ændrer sig med hver destination! Men et af mine seneste yndlingsminder var, da jeg gik gennem Longyearbyen (på Svalbard i det arktiske Norge) sidste sommer. Klokken var over midnat, men solen skinnede stadig klart: Jeg gik midt på den tomme hovedvej og holdt et vågent øje med isbjørne, og pludselig kunne jeg ikke tro, hvor heldig jeg var at være på et så utilgængeligt og surrealistisk sted. Den følelse af lykke og “rigtigt” er helt sikkert et minde, jeg vil holde fast i.

Yndlingsdestination: Det må være Colombia. Det er sådan et smukt og mangfoldigt land, men det bedste for mig er, hvor generøse og venlige folk er – efter mit første besøg fik jeg så tætte venskaber med colombianere, at jeg endte med at vende tilbage mindst tre gange i løbet af det næste år!

12. koleha
Travel Instagram - koleha

Koby er fotograf, så som forventet er hendes billeder FANTASTISKE. Vi vil ikke lyve, misundelsen er stærk på denne!

Følgere: 53.7k

Det bedste rejseminde: At se frem til gratis skåle med guacamole, salsa og majschips, hver gang man sætter sig ned for at spise i Mexico! Er det bare mig, eller er mad noget af det bedste ved at rejse?!

Yndlingsdestination: Cuba var et højdepunkt, sådan en udfordring og kulturel oplevelse, især når man ikke har haft spanskundervisning! At have mange af turistattraktionerne og scenerne helt for sig selv, med sådan en smuk variation af landskab, strand og by! Og hvem elsker ikke en lyserød cabriolet?!

13. pausetemoment

Travel Instagram - pausethemoment

Ryan viser smukke, lyse strandbilleder, der er perfekte til en regnfuld eftermiddag, hvor du ønsker, at du var et lunt sted.

Følgere: 27k

Det bedste rejseminde: Hvert år deltager jeg i en græsk ø-rejse med et firma, der hedder Sun Fun You, og vi sejler rundt til de mindre kendte græske øer i øst på en specialbygget tyrkisk gulet. Det har været højdepunktet i mit år siden 2015.

Yndlingsdestination: Mexico (jeg kalder det min hjemmebase, og jeg kan simpelthen ikke få nok af det).

14. uden for stien

Travel Instagram - offthepath

We are IN LOVE – eventyrrejsende Sebastian fremviser fantastisk natur og byer med sin kæreste, som gør det vanedannende at scrolle.

Følgere: 32.5k

Bedste rejseminde: 2-dages kanotur ned ad Athabasca River i Alberta og camping på en øde ø, mens man hørte bjørne og ulve i det fjerne. Sådan et vanvittigt eventyr!

Yndlingsdestination: Sydafrika – så meget at se, overkommeligt og smukt.

15. tourist2townie

Travel Instagram - tourist2townie

Gareth kan lide at rejse langsomt og dybt for at forstå mennesker og kulturer i et land – det afspejler sig helt sikkert i hans fantastiske billeder.

Følgere: 26.5k

Det bedste rejseminde: Jeg boede i Brasilien i et år omkring 2014, og mit primære mål var på en eller anden måde at finde et job under VM. For at gøre en lang historie kort, så lykkedes det mig at komme med i et australsk rejseselskab, hvor jeg optog daglige videoer i løbet af 21 dage under turneringen og var i stand til at overvære fem VM-kampe. Det var en drøm, der gik i opfyldelse.

Yndlingsdestination: Jeg har det stadig i frisk erindring, men mit seneste “Travel Deeper”-eventyr i Japan var lige så øjenåbnende, som det var livsforandrende. Kultur, mad, intriger – Japan er et paradis for opdagelsesrejsende.

16. everysteph

Travel Instagram - everysteph

Italienske Stefania kan lide grønne, ansvarlige og moderigtige rejser og finder skønhed alle steder, uanset om det er en lille gade eller en kaffebar.

Følgere: 21.2k

Bedste rejseminde: Aaah, så svært at vælge! Min seneste favorit er, da jeg tog en bjergflyvning i Nepal og fløj over Mount Everest. Jeg fik gåsehud og følte mig så lille over for den storslåede natur.

Yndlingsdestination: Thailand – folk er så venlige, de ikke-turistede øer er stadig idylliske, og jeg føler mig bare hjemme der!

17. adventuresofsophh

Travel Instagram - adventuresofsophh

Sophie har en af de færreste følgere på vores liste, men hun er en af vores favoritter. Man kan ikke lade være med at ‘like’ alle hendes billeder – hvert eneste billede er simpelthen smukt og får en til at tænke ‘der MÅ jeg være’.

Følgere: 2.2k

Det bedste rejseminde: Det ville tage mig tilbage til min første solorejse til Thailand tilbage i 2014, da jeg var 19 år. Jeg var lige ankommet til Bangkok efter en lang flyvetur fuld af turbulens og havde planer om at tage et tog direkte til Chiang Mai. Da jeg ankom til Bangkoks togstation kl. 23, fik jeg at vide, at der ikke var flere billetter tilbage til det næste tog, så jeg sad alene tilbage, fuldstændig rådvild midt om natten på et fremmed sted. Jeg besluttede mig for at tage en taxa ind til Bangkok by, hvor jeg brugte den næste time på at gå rundt i gaderne med min rygsæk og prøve at finde en ledig seng. Klokken 1 om natten fandt jeg et hostel, hvor jeg tilbragte natten i fuldstændig forbløffelse over, hvad der lige var sket. Selvom det var et af de mest skræmmende minder, jeg har haft på mine rejser, var det det øjeblik, hvor jeg indså, hvor meget jeg er i stand til at opnå på egen hånd, og den følelse er uovertruffen.

Yndlingsdestination: Slovenien fangede alle mine sanser og fyldte helt sikkert et hul i mit hjerte. Fra den udsøgte natur til de venlige ansigter, der var ikke et tidspunkt i Slovenien, hvor jeg ledte efter mere eller var utilfreds med mine beslutninger. Jeg elskede også, at der var mangel på turister, især når man sammenligner med de omkringliggende Middelhavslande.

18. oneworldjustgo

Travel Instagram - oneworldjustgo

WOW er alt, hvad vi kan sige – Tanya får rejser til at se så glamourøse og smukke ud, som de kan være – den ultimative overbærende Instagram.

Følgere: 36.2k

Det bedste rejseminde: At gå rundt i Grand Canyon ved solopgang og være de eneste der.

Yndlingsdestination: Italien!

19. aga_amatteroftaste

Travel Instagram - aga_amatteroftaste

Aga går væk fra traditionelle insta-billeder af sig selv og fokuserer i stedet på mad, dyr og unikke perspektiver – perfekt, hvis du er træt af klassiske strandbilleder.

Følgere: 5k

Det bedste rejseminde: At blive inviteret af srilankanske fiskere (vi var på en strandtur, og det var meget spontant) til at hjælpe dem med at trække et kæmpe fiskenet op af havet. Det er et enormt hårdt job, der varer omkring en time og kræver en hel landsby (bogstaveligt talt!). At høre, at de gør det tre gange om dagen, var meget ydmygende.

Yndlingsdestination: Uden tvivl Japan – jeg elsker alt ved det, lige fra befolkningen og maden til kulturen, landområderne og storbyerne.

20. christianlongnecker

Travel Instagram - christianlongnecker

Christians billeder er virkelig episke – eventyrlige, betagende og maleriske på én gang.

Følgere: 15.9k

Det bedste rejseminde: Var på en 18-dages road trip fra New York til Los Angeles. Det bedste minde fra den tur var den uvirkelige og surrealistiske følelse af at bombe denne bakke ved Monument Valley på mit Penny-skateboard under en af de smukkeste solnedgange, jeg nogensinde har set. Det var mig og tre andre mennesker, og vi havde heldigvis hele stedet for os selv.

Yndlingsdestination: Alletiders favorit er Kauai Hawaii – et af de smukkeste landskaber, jeg nogensinde har set, efter min mening bedre end Bali, Australien, Europa og Nordamerika. Helt fantastisk på NaPali-kysten!

21.langsdustyroads

Travel Instagram - alongdustyroads

Briterne Andrew og Emily er et rejsepar, hvis billeder udforsker kulturen i hvert land og nye måder at se tingene på, med stor mangfoldighed for at tilfredsstille enhver rejsende.

Følgere: 24.1k

Det bedste rejseminde: Vi rejste i Latinamerika i to år, og alene fra den tur har vi rejseminder for livet! Det sjove er at prøve at skabe et nyt yndlingsminde på alle de eventyr, der endnu ikke er sket.

Yndlingsdestination: Mexico vs. Colombia. Hvis maden skal være afgørende, så vinder Mexico.

22. wewanderasia

Travel Instagram - wewanderasia

Hugo & Noemie, fra Canada og Holland, viser perfekte billeder, der afspejler den sande skønhed i denne verden, og bruger forskellige vinkler og objekter til virkelig at fortælle en historie.

Følgere: 21.2k

Det bedste rejseminde: Vi har ikke et bestemt yndlingsrejseminde, da vi har set så mange fantastiske ting, men for os er følelsen af at være sammen på en scooter et sted på kanten af verden virkelig vores yndlingsminde – igen og igen – da det får os til at føle os mere frie end noget andet i verden

Yndlingsrejsemål: Sri Lanka

23. sophiepiearcey

Travel Instagram - sophiepiearcey

Sophie, der er født i Storbritannien, bor i øjeblikket i NZ, og du vil bogstaveligt talt ikke kunne lade være med at like hvert eneste af hendes billeder – hendes kærlighed til NZ er tydelig, og de billeder, hun har at vise frem, er noget helt andet.

Følgere: 2.3k

Det bedste rejseminde: At vandre på Adam’s Peak i Sri Lanka til solopgang.

Yndlingsdestination: Mount Cook National Park i New Zealand.

24. lisawikander

Travel Instagram - lisawikander

Svenske Lisas levende, Go Pro-agtige billeder er sprængfyldt med liv – nogle af hendes billeder vil gøre dig målløs!

Følgere: 7.6k

Det bedste rejseminde: At se solopgangen over den guatemalanske jungle fra toppen af et mayatempel i Tikal.

Yndlingsdestination: Det er svært at sige. Men Australien vil altid være en favorit!

25. mattwildmedia

Travel Instagram - mattwildmedia

Britiske Matts enorme udvalg af store, fejende dronelandskaber vil få verden til at føles enorm og give dig lyst til at udforske den ASAP!

Følgere: 5.4k

Yndlingsdestination: Singapore

Det bedste rejseminde: At tilbringe en måned i Vanuatu i det sydlige Stillehav. Fra perfekte rev til uberørt jungle. Svømme i krystalklare blå laguner, opleve lokale kava-ceremonier, dykke fra land og vulkaner.

26. thesweetwanderlust

Travel Instagram - thesweetwanderlust

Brittany kombinerer rejser og dessert til smukke, farverige billeder – denne konto vil gøre dig fuld af rejselyst (og sult).

Følgere: 13.2k

Det bedste rejseminde: I august 2015 stoppede jeg en karriere inden for marketing, solgte alt, hvad jeg ejede, og forlod Texas på et enkelt fly til Spanien. En måned senere arbejdede jeg frivilligt på en vingård i Toscana, hvor jeg boede i en villa, spiste rigtig italiensk mad og drak italiensk vin fra vingården. Oplevelsen af at arbejde med mine hænder og træde ind i en ny rolle, om end kun i 2 uger, var en utrolig og livsforandrende oplevelse.

Yndlingsdestination: Det er umuligt at vælge en favoritdestination, men jeg elskede de 7 måneder, jeg tilbragte i New Zealand med bungy jumping, helihiking, svømning med delfiner og nydelse af den smukke natur!

27. twins_that_travel

Travel Instagram - twins_that_travel

De britiske tvillinger Claire og Laura fremviser de hyggeligste billeder samt fantastiske landskaber – det får dig til at føle, at du ikke behøver at rejse halvvejs over jorden for at se smukke destinationer.

Følgere: 56.8k

Det bedste rejseminde: At lede efter feer på Isle of Skye blandt deres lyserøde og lilla vandfald.

Yndlingsdestination: Selvom vi er enæggede tvillinger, er vores smag meget forskellig, når det gælder rejser. Lauras yndlingslande er Sverige og Norge på grund af deres landskaber, bjerge og hyggelige aftener. Claires yndlingslande er Spanien og Italien på grund af deres travle byer, nattelys og lune aftener.

28. globetrottergirls

Travel Instagram - globetrottergirls

Danis fascinerende, dystre billeder er ikke alle perfekte som et postkort, men det er det, der gør dem så gode – hun giver et ægte indblik i kulturen på hvert sted, hun besøger.

Følgere: 20.8k

Mit bedste rejseminde: Mit yndlingsminde fra rejsen? Det er svært at vælge ét efter 7,5 år med fuldtidsrejser, men en rejse, der skiller sig ud, er min tur til Cuba tidligere i år. Landet er fascinerende, nogle af byerne føles, som om de sidder fast i en tidslomme, og selvom det i starten var frustrerende ikke at have internetadgang på grund af regeringens begrænsede adgang, omfavnede jeg i sidste ende den ufrivillige digitale detox, fordi det gav mig mulighed for at være mere til stede under rejsen og tage det hele ind i stedet for at spilde tiden på Facebook eller forsøge at få det perfekte Instagram-billede. Det, jeg elskede ved Cuba, var, hvor venlige folk var, hvor farverige byerne var, hvordan livet foregik på gaden i stedet for bag lukkede døre og vinduer, og hvor enkelt livet var der. Strandene var guddommelige, og landskabet var spektakulært – jeg kan varmt anbefale at besøge Cuba.

Favoritdestination: Jeg siger altid, at jeg har flere favoritdestinationer – bl.a. Italien, Guatemala og Cambodja – men det land, jeg bliver ved med at vende tilbage til, er Mexico, så det er nok min destination nr. 1! Jeg elsker de uberørte strande på den caribiske kyst, byerne fra den spanske kolonitid, de forskelligartede landskaber, der spænder fra ørken i nord til jungle i syd, med masser af bjerge og vulkaner imellem, jeg elsker menneskene og maden, selvfølgelig! Jeg tror aldrig, jeg bliver træt af at besøge Mexico og finde nye perler der. Hvad angår byer, er min absolutte yndlingsby i verden New York City.

Er der flere mindre rejse-Instagram-konti, du ELSKER? Lad os vide det i kommentarerne! 👇

Get the App. QRGet the App.
Get the App. QR  Get the App.
Scroll to Top